DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
-
Ama mülakatta gerekli belgeler arasında ds160 onay sayfası diye belirtiyor onu alamıyorum. O olmadan gitsen oluyor mu?
-
Merhaba,
Bu bahsettigim istanbulda oluyor ama siz bile bile boyle bi risk almayin.
Confitmation page niye ulasamiyorsunuz? Teknik bir sorun ise farkli bilgisayar vs deneyin.Eger olmuyorsa zaman kaybetmeden yeni bir ds-160 formu doldurup guncel ds-160 numarasini aisten, ais izin vermiyorsa iletisim mail adresinden mail atip talep edebilirsiniz.
-
Arkadaşlar selamlar, Ds160 formunu doldururken pasaport türü seçimi kısmında muhtemelen bir hata yaptık (Yeşil pasaport karşılığı olarak official işaretledik) bunun yanlışlıkla yapıldığını ifade etsek oradaki memur bunu günceller mi yoksa direk ret mi yiyeceğiz. Teşekkürler.
-
@ahmet76
Hic dusunmeden yeni form doldurun derim. -
@selamibasaran teşekkür ederim bilgi için
-
@cenkduzum gitmesi gereken ana evraklardan ,o olmadan giderseniz mülakata giremeyebilirsiniz. Yeniden ds160 doldurmanız daha garanti bir yöntem olur.
-
@cenkduzum https://ceac.state.gov/genniv/ adresinden "retrieve an application" butonuna tıklayarak ve belirlediğiniz güvenlik sorularını cevaplayarak doldurmuş olduğunuz forma ait confirmation sayfasına ulaşabilirsiniz. bu bilgileri girdikten sonra ekrana "view confirmation page" ve "create a new application" seçenekleri olan bir popup çıkacak.

-
Evet hocam tam olarak bunları yaptım.denemek isteyene Aplication id de verebilirim 😬
Edge
google
firefoxtarayıcılarında ayrı ayrı denedim. Olmadı.
Mülakatıma 9 gün var. Yeni bir ds160 doldursam sorun olur mu?
-
Merhabalar, şu anda hali hazırda devam eden f2a sürecim varken turist vizesi için de başvuru yapmak istiyorum. Sormak istediğim bir konu vardı;
Ds-160 formunu doldurdum ama henüz imzalamadım, formu imzalamam için 30 gün zamanım olduğu yazıyordu form doldururken. Detaylı olarak ilerlemek istiyorum ve araştırma yaparak değiştirmem gereken yerleri de bu süreçte değiştiriyorum. Ama bu 30 günlük süreçte henüz imzalamamışken formun id numarasını girerek randevu tarihi alabilir miyim? Yani formu imzalamadan randevu tarihi alsam daha sonrasında imzalamış olmam herhangi bir sorun teşkil eder mi? Şimdiden teşekkür ederim. -
@cenkduzum mülakat yeri seçimi doğru mu? ilk formu doldurduğunuzda ( çıktısını da aldığınız bilgilerde mülakat yeri ne olarak gözüküyor?) bu seçimi doğru yaptıysanız formunuzu görmeniz lazım.
-
@Bernur DS-160 form id'si ile AIS arasında doğrudan bir bağ ve kontrol yok. Randevu almak için imzalanmamış bir forma ait id'yi girebilirsiniz. Eğer 30 gün içerisinde imzalanmazsanız veya yeni bir form doldurmak isterseniz bu form id'sini AIS üzerinden 1 kereye mahsus güncelleme hakkınız var. İstediğiniz kadar yeni form doldurabilirsiniz ancak görüşmeye gireceğiniz form id'sini randevunuzu iptal etmeden 1 kereye mahsus güncelleyebilirsiniz.
-
@tufank yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
-
tekrar ds160 formunu dolduracağım. Yardımınız için teşekkür ederim.
-
Bu ileti silindi! -
Bir şey daha sormak istiyorum. Benim ikametgah adresim Ankara olarak gözüküyor ama ben İstanbul'da yaşıyor ve çalışıyorum. Ds160 formunda adres kısmına Ankara'daki adresimi yazdım ama iş yeri kısmına da İstanbul'da çalıştığım için İstanbul yazmak durumunda kaldım, bu bir sorun olur mu? İstanbul'da yaşadığım adresi de yazmam gerekir mi ya da direkt İstanbul adresimi yazsam Ankara'yı yazmasam bir sorun olur mu?
-
@Bernur Yaşadığınız yeri yazın.
-
@selamibasaran teşekkürler
-
Arkadaşlar tekrar merhaba, Ds160 formunu doldurup submit etmeden randevu işlemlerine devam edebiliyor muyum? Ds 160 formunda gideceğim tarihi degistirmem gerekecek malum randevuyu ileri tarihe verdikleri için
-
@dilaradrk yukarıda buna benzer bir soruya cevap vermiştim. https://yesilkartforum.com/forum/post/402047
Tamamlanmayan DS-160 formları yaklaşık 30 gün içerisinde silinir. Güncelleme işlemi ile ilgili aşağıdaki 2 iletiyi inceleyebilirsiniz:
-
@tufank çok teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum