DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@yusufalak Biraz saçma olabilir sorduğum soru ama aklıma takıldı sormak istedim. Daha önceki aşıları sağlık ocağında olmuştum hatırlatma dozunu da aynı şekilde sağlık ocağında olmayı düşünüyorum. Sağlık ocağında yapılan aşılar DSÖ onaylıdır herhalde diye düşüyorum. Uganlar internet sitelerinde, DSÖ onaylı Covid 19 aşısını devlet hastanelerinde yaptırabilirsiniz diye yazmışlar onun için sordum. Acaba sağlık ocağındakiler DSÖ onaylı değil mi?
-
@ibrahimumut önemli olan aşıyı nerede olduğunuz değil, DSÖ tarafından onaylanmış olan Pfizer Biontech Comirnaty, Moderna Spikevax, Johnson & Johnson Janssen COVID-19, AstraZeneca Vaxzevria, Covishield, Sinopharm SARS-CoV-2 Vaccine ve Sinovac CoronaVac aşılarından bir tanesinin bir dozunu sağlık muayenesi tarihinden önce 1 yıl içerisinde olmanız ve götüreceğiniz aşı kartınızda bunu muayene esnasında kanıtlamanız isteniyor sizden.
-
@Mehmet-Kesici @Mehmet-Kesici Lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin daha doğru ve yönlendirici cevaplar almak için. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Ungan randevu sisteminde müsaitlik var ise randevunuzu en geç 11.12.23 tarihine kadar alarak sağlık muayenenizi olabilirsiniz. Bu iletinin ilk sayfasında belirtilen gerekli dokümanları ve geçmiş deneyimleri okuyarak evraklarınızı 13.12.23 tarihine kadar hazırlayabilirsiniz.
Not: sorunuzu bu başlıkta değil, DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyordu.
-
Arkadaşlar sorunun net bir cevabı olmadığını biliyorum ancak dosya numaram 24 bin küsürlerde büyük ihtimalle gelmeyecek diye düşünüyorum doğrumudur fikirlerinizi merak ediyorum?
-
@Prm-oguzhan
Sirkte onların ipde onların. İstedikleri gibi oynarlar. GC istiyorsak mecburuz oyunu kurallarına göre oynamaya. Bende covid kalmadığını yani aşılamaya gerek kalmadığını düşünüyorum. Fakat CDC öyle dememiş. Ocak gibi olurum sanırım bende hatırlatma dozunu daha öülakat maili almadım zaten.
-
@ATS16 DSÖ onayını şimdi anladım tamam teşekkür ederim.
-
@fatma-parlak
Formu bundan dolayi actirmaniz gerekmez.siz sadece mulakata giderken guncel pasaportlariniz eski varsa onlari da yaninizda goturun yeterli.bol sanslar -
@ibrahimumut
Tabiki onaylidir siz e devletinizde gorunuyor mu ona bakin ve ordan asi takviminizi cikartin bizde oyle yaptik.bol sanslar -
@uraz-mert teşekkür ederim...Açıkçası biraz kafam karıştı diğer cevaplarda mülakat alınca açtırın demişler
-
Bu ay yayinlanacak olan vize bultenini cok merak ediyorum. Sizce ayni mi kalir yoksa artis olur mu?
-
@hasancan1 merhaba, benim asilar 2022 den oldugu icin mecbur 1 doz sinovac asi olduk esimle. Sansa Ankara Sehir Hastanesinden randevu alip olduk hemen asilari. Bugun de gidip dosyalari alacagim artik.
-
@Birkan-Akın doğrudur, işlek bir yerden yer bakıp büfe açın.
-
@Mehmet-Kesici burada nasıl bir hazırlık yapacağınız detaylıca anlatılmış, inceleyebilirsiniz;
https://www.doctorun.com/tr/ana-sayfa
mülakatınızda bol şans.
-
@tapsix bunu ilgili linkteki telefondan iletişime geçip onlara sormalısınız;
-
@ATS16 telefondan girdigm için güncelleyemedim, imzam güncel, exceli de en kısa zamanda güncelleyecegim, Bükreşe 6 Aralık 'a taşıdık, dogrudur.
-
Merhaba 4 doz biontech aşı olmuştuk eşim ve ben ancak şimdi hatırlatma dozu durumundan dolayı randevu almaya çalışıyorum. Fakat hiçbir yerde randevu bulamıyorum. Ne yapmam gerek acaba aşı için bilen var mı?
-
@gucarslan bey selamlar. Benim zihnimi çok meşgul eden bir durum var. Bu konuda sizden fikir almak istiyorum. Eşim Allah nasip ederse nisanın ikinci haftasın da doğum yapacak. CN numaramda 6200 lerde. Eğer mülakat randevusu nisan ayında gelmesi durumunda;
1- Mülakat randevuları genelde ayın 1. Çarşambası ve ya 2. Çarşambası olarak veriliyor diye biliyorum bu durumda mülakata katılması çok zor olacak. Mülakatı ileri tarihe erteleme gibi bir durumumuz oluyor mu?
2- Daha öncesinde 3. doz biontech aşısı olduk. Fakat şimdi son 1 yıl içerisinde aşı olunma zorunluluğu getirilmiş. Mülakat Nisan veya daha öncesinde gelirse Gebe bir insana Covid aşısı vururlar mı? Vurmazlarsa sağlık muayenesin de problem oluşturur mu ?Sizlerden ricam bilginiz var ise yardımcı olabilir misiniz?
-
@ssoydan88 merhaba ben dun ankara sehir hastanesinde bulup yaptirmistim hatirlatma dozunu. Bulundugunuz sehirdeki devlet hastanesine bakabilirsiniz. E nabiz uzerinden randevu al dediginizde hangi hastanelerde olabilecegini gorebilirsiniz
-
@ibrahimhalılll merhaba..
aşı ile alakalı konu tamamen eşinizin hekimi ve unganlardaki doktorun inisiyatifinde. lütfen tıbbi konular hakkında sadece ve sadece hekimlerin talimatlarını izleyin.gelelim mülakat erteleme konusuna;
mülakatların hangi günlere verileceğini bilemezsiniz, bunu şimdiden bilmek çok zor. geçmiş yllarda mülakatlar sadece cuma gününe ya da bütün aya yayılarak verildi. bu sene verildiği günlere çok takılmayın yeter ki mülakat versinler.aslında daha önce bu başlıkta çokça yazdım ama; bu konu için tekrardan genel bir bilgi vermiş olayım;
herhangi bir sebepten dolayı mülakata katılamadığınızda;
mülakat saatinizden tam olarak 24 saat sonra, AIS kaydı yaptığınız sitedeki hesabınıza girip "mülakatımı kaçırdım" sekmesinden "yeni mülakat talebi yap" talimatlarını izleyip yeni bir mülakat tarihi talebi yapabilrisiniz.
konsolosluğun buna cevap vermesi aylar sürebilir hatta cevap dahi vermeyebilir bunu unutmayın.ancak; çok hayati sebepler olmadığı sürece mülakatınızı ertelemenizi, gitmemenizi KESINLIKLE tavsiye etmiyorum.
geçmiş yıllardaki deneyimlerimiz gösteriyor ki, konsolosluk boş geçen bir slot için yeni bir slot vermek konusunda çok ama çok cimri davranıyor.
sizden beklenen, size atanan bu mülakata katılmanızdır. bu kadar az mülakat verilen bir süreçte, size verilen bir mülakata katılmamak çok mantıklı bir durum değil.bir diğer konu da size atanan bir mülakata katılmayacağınız kesinleşmişse, bunu [email protected] adresinden mail ile bildirmenizdir.
konsolosluk sizin için ayırdığı bir slota başka bir mülakat atayabilir ve birinin hayatını kurtarmış olursunuz. bunu kesnlikle yapmalısınız.. -
@gucarslan Çok teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum