ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
-
@Aysun-Asuman-Altun rica ederim. Ben bu yolu tercih ettim.
I-130 u biran önce online doldurun. Diğer formlarıda bilgisayarınıza indirip, bilgisayarda doldurup çıktı alıyorsunuz.
Çok fazla beklemeden yapınki eğer ek belge evrak vs isterlerse erken başladığınız için zamanınız olsun. Strese girmeyin sonrasında. -
@frida_beau cok tesekkur ederim 🙏🙏 cok sagolun cevabiniz icin
-
Tum belgeleri Medical Reportla beraber gondermenizi tavsiye ederim. Herhangi bir belge eksik olursa surec o denli uzuyor malesef.
-
@EfeNevada cok tesekkur edermm
-
@lavita ben case durumuna baktığımda bu şekilde görünüyor.Sizde case kapandı olarak mı görünüyor acaba.Ağustos / de dosyalar göndermeme rağmen uzun süre gibi görünüyor.

-
@Candemir-Candemir evet bende case closed görünüyor. O süreye bakmayın bende de 6 ay gösterirken birden onaylandı. O zamanlar gerçeği yansıtmıyor.
-
Formlari cikti alip siyah kalemle doldurabilir miyiz yoksa bilgisayarda mi doldurup cikti almamiz gerekiyor
-
Bilgisayarda veya elle doldurabilirsiniz herhangi bir farklilik yok hangisi daha rahat geliyorsa. Imzalar islak oldugu surece sikinti olmayacaktir.
-
merhabalar, benim EAD kartim yaklasik 40 gun icinde geldi fakat advance parole olmadan :(
acikcasi EAD'nin hizli geldigini dusunuyorum fakat advance parole olmamasi uzdu. sizce bu olay surec hakkinda herhangi bir on fikir veriyor mu ? ornegin interview de hizli gerceklesir veya interview olmaz veya advance parole su zaman dilimi icerisinde gelir vs gibi
-
merhabalar,
Amerikali ile evlenip green kart a basvuru yapiyorum. I-130, Uscis kabul etti. Basvuru zamani Aralik 7 2022. Uscis dosyayi NVC ye yonlendirdi.
NVC ye evraklar yollandi.
1- sabika kaydinin 2022 versiyonunu yolladim, NVC kabul etmedi
sabika kaydinin 2023 yeni versiyonunu yolladim, NVC iyi scan olmamis, tekrar yolla dedi.
sabika kaydini tekrar yolladim, adliyeden aldigim ingilizce tercume edilmis olani, tekrar kabul etmedi??
e devletten aldigi yolladim, bekliyorum.
2- daha once bir bosanmam oldu, mahkemeden aldigim gerekceli karar ve yeminli tercumelerini 3 defa yolladim. kabul etmediler!!
nvc sayfasinda bosanma ilami diyor, lakin turkiyede boyle bir evrak yok.
bu sabika kaydinda ve bosanma evrakinda sizce nerede hata yapiyorum? -
@Aysun-Asuman-Altun USCIS açısından arada bir fark yok. Ancak ben bilgisayarda doldurmanızı öneririm. Hem okunaklı ,hem de sonrasında hata yaptığınızı farkettiğinizde düzeltmesi kolay oluyor. En son çıktınızı alırsınız.
Ben formlarımı doldururken düzeltmeler çok yaptım. Sayfayı komple yeniden yazmanız demek. -
Merhaba arkadaşlar iki senelik süreçte sona geldiğimiz dosyada son sureci birturlu geçemiyoruz ne yüklediysek red yiyoruz. might not have a principal residence or be domiciled in the United States. Please submit proof of domicile. For more information on domicile cevabi aliyoruz her yuklediqimiz evraka yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
-
@lavita teşekkürler. Sizin tecrübeleriniz faydalı oldu. Bekleyeceğiz artık
-
merhabalar, evlilik ile ilgili belgelerimi 2 hafta once gonderdim. Zaman konusunda biraz stresliyim. Florida'da evlendim ve çalışma iznimin gelmesi sizce ne kadar sürer veyakın zamanda greencard almıs arkadaslarımız mevcut ise toplamda ne kadar sürdü?Timeline'nızı benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkürler bol şanslar
-
@MyLife-0 belirttiğiniz adreste yaşadığınızı ispatlar hangi evrakları yüklediğiniz, ordan yola çıkarak yardımcı olmaya calısabiliriz.
Bankadan bana gelen bir evrak vardı ben onun resmini çekip eklemiştim. -
@Kevin-Kingston merhaba, umarım kısa sürede çözümlenir bu belirsiz durumunuz.
Ben gönderdiğim evraklarımı kontrol ettim şimdi.
Sabıka kaydı için Kaymakamlıktan aldığım sabıka kaydı ve onun Apostili, sonra yetmemiş ingilizceye çevirttirip onuda noter onayı almışım. Bence abartmışım. Çunku forumda sonradan okuduklarımda hep e-devlettikinin yeterli olduğunu yazmışlardı.
Boşanma içinde kesinleşmiş kararı (kısa olan) ve uzun detayların yazılı olduğu kararı, onun apostili ve çevirisini noter onaylı göndermişim. -
@Candemir-Candemir BU ESTIMATED TIME a cok takilma, bende 2 defa degisti, ucsic e basvurup, evraki onaylayip nvc ye yollamalari 11 ay surdu bende.
-
@frida_beau Merhabalar, Sabika kaydi amerika icinde yapilan AOS'lerde istenmiyor sadece consular processinglerde isteniyor diye biliyorum ama yanlissam duzeltin lutfen. Bu arada cok yakin zamanlarda basvuru tarihlerimiz. Bol Sans diliyorum.
-
@Kevin-Kingston 11 ay uzun süreymiş.Interview onaydan ne kadar sürede geldi peki
-
@Kevin-Kingston Bir de bu süre içinde yurtdışı seyahat izniniz geliyor mu yoksa ülkeye dönebilmek için GC beklemek şart mı.Seyahat isni case'inde de hiç bir gelişme yok çünkü.Acil birşey olsa ne yapacağız bilemiyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum