K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@tugbaesc arşivli adli sicil belgesi e devletten alabilirsin ingilizce tercümesine gerek yok.
-
@tugbaesc evet boşanma belgesinin orjinalini götürmen gerekiyor kopya kabul etmiyorlar nişanlınız Amerika’dan ıslak imzalı kaşeli boşanma belgesini alıp size kargo ile göndermeli.
-
@spenb askerlik için sorun yok kaçak olsan bile vizeyi alırsın Amerika’da bedelli ücretini ödersin. Ben 3 yıldır bakayaydım hiçbir sorun olmadı
-
@Fazlı-Eren evet Ank ile başlayan numarayı aldıktan sonra ds 160 doldurup randevu kovalayabilrsin
-
@uğur63 size ulaşabileceğim bir platform veya sosyal medya hesabınız var mı acaba?
-
@uğur63 çok teşekkür ederim bilgilendirme için
-
Merhabalar, konsolosluk doktoru için istenen davet e postası nasıl birşey oluyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim
-
@wsk234 mülakat mailinizin çıktısını alabilirsiniz.
-
Arkadaşlar mülakat için ptt kayıt makbuzu derken neyi kastediyor? Ben adresime teslim edilmek üzere hizmet de satın almıştım onun çıktısını alsam yeter mi? Herhangi bir makbuz alamıyorum verilen bağlantıda malesef
-
@uğur63 web sitesinde yazmıyor da bu, yani nişanlım evlenip boşanmış ben daha önce evlenmedim ya, ingilizce dokumanda da eger ben evlendiysem lazım diyor, siz n,şanlım da evlenmiş olsa da belgeye ihtiyac oldugunu nereden öğrendiniz bir yerde yazıyor mu ben mi kaçırmışım aceba
-
@gucarslan "Randevunuzu başarılı bir şekilde aldınız ve K Vizesi başvuru ücretini ödediniz. İşleminizin ayrıntıları aşağıdadır." diye başlayan talimatlar dosyası var. Ondan mı bahsediyorsunuz Unganlar için.
-
@tugbaesc evet boşanma belgesini kesinlikle istiyorlar
-
@wsk234 evet.
-
@wsk234 tekrar ediyorum ama ben, yani abd ye gidecek olan kişi hiç evlenmedim bosanmadım, abddeki nisanlım, abd vatandaşı olan kişi boşandı, onun boşanma belgesini mutlaka istiyorlar mı
-
@tugbaesc evet istiyorlar
-
@gucarslan çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için
-
@wsk234 benimde dosyam ready ama randevu bulamıyorum. 4 gündür bakıyorum randevu yok
-
@aristocrat bende 4 gündür almaya çalışıyorum ama henüz randevu bulamadım.
-
@doxa ne zaman randevu aldınız?
-
@tncymz hocam noa1 + noa2 toplam kaç ayda geldi zaman skalasını paylaşabilir misiniz rica etsem
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum