K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@aristocrat elbette.
-
@tugbaesc randevu heran acilabiliyor devamli takip etmeniz gerekiyor gunde 20 30 kere girip bakin başka şansiniz yok 2 3 ay sonrasinada olabiliyor 10 gun sonrasinada tamamen şans. Ocak subata acikt en son gordugumde
-
@tugbaesc ben öğle arası 11:50 de açık buldum hayli açık randevu vardı. Belki işe yarar diye söylemek istedim.
-
@doxa cok tesekkur ederim, yeni mi buldunuz randevuyu, bir de TL mi dolar mı yatırıyoruz yani hesapta dolar da hazırda bulunması gerekiyor mu
-
@dalailama cok tesekkurler yanıtınız için, sımdı thanksgiving tatili diye açık değildir sanırım, pazartesi başlarım kontrole
-
Merhabalar size bir sorum olacakti, benim case in transitteyken ben ds160 formunu doldurdum ve randevu sistemine giris yaptim, 1 aydir randevu acilmasini bekliyoum ama bir turlu randevu yakalayamiyorum. Acaba caseim ready olmadan ds160i submit yaptigim icin sistemde bir hata yapmis olabilir miyim. Sizce ds160i tekrardan doldurmam gerekir mi? Cevap verirseniz cok sevinirim.
-
Bu ileti silindi! -
@dalailama, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@zeynepaydın bi telegram grubu kuralim randevu bekleyenler olarak acilinca herkesin haberi olmus olur
forum haricı gruplar kurmak forum kurallarına aykırıdır.
-
@thisnew rfe ne anlama geliyor ? .
I-129f formuna ek olarak nişanlım doğum belgesi ve biyometrik fotoğraflarımızı , iyi niyet dilekçelerimizi , ilişki kanıtlarını ekledi. -
@thisnew benim kimlik ve pasaport fotokopimi de ekledi.
-
Arkadaṣlar dosyam ready oldu günler önce ama hâla instructions maili almadim ne yapmalı?
-
@Emir-1 request for evidence (kanıt talebi)
-
@tugbaesc Kredi kartımın dolar hesabı da açıktı benim daha önce yapmıştım. benim kredi kartı bilgilerimi direkt girmiştim ve dolar ekstreme düşmüştü. Belki ilk defa duyabilirsiniz kredi kartlarına hem türk hem dolar ekstre hesabı açılabiliyor.
-
@emirgenco bende şu anda randevu almayı bekliyorum. I-134 formu için ne yapmalıyız. Nişanlımın bir yetişkin çocuğu var ve birlikte yaşıyorlar. Düzenli bir işi var ama banka hesabında çok para yok. Yıllık geliri ne kadar olmalı?
-
@xanthos merhaba bende hala bu sorunumu çözemedim siz çözüm buldunuz mu önümüzde ki cuma randevum var ama
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@gozdeec hayır yapamazsanız , vizeniz tek girişli keşke çıkış yapmadan önce ülkeden acil çıkış izni alsaydınız. Bütün haklarınız iptal oldu. K1 vizesine bakarsanız üstünde de entree sayısı 1 yazıyor. Tek giriş şansınız tekrar vizeye başvurmak bu durum için oda 10-12 ay civarı sürüyor. Aşağıya linki bıraktım oradan okuyabilirsiniz.
https://uk.usembassy.gov/visas/after-the-interview/entry-on-a-k-visa/
-
bugun randevu acilirsa buraya yazar misiniz?
-
Merhabalar Herkese
Benim askerlik tecilim yilbasinda bitiyor. Eger ki interview tarihini yilbasindan oncesine alamazsam gorusmeye goturecegim askerlik belgesi bir sikinti yaratir mi bana. Ben yilbasindan sonrasina sarkarsa vize gelene kadar yoklama cezasini odeyip ertelemeyi dusunuyordum askerligi. Bilgisi olan var midir acaba? Tesekkurler simdiden
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum