DV2019 bekleme odası
-
Kendi değerlendirmeme göre, daha kötü biteceğini sanmıyorum. Basılan vize sayısındada anlaşılacağı üzere geçen seneye göreye neredeyse 800 vize eksik basılmış ve iki yılında cutoff numaralarına bakıldığında arada sadece 100 kişilik fark varç Ekonominin hızla değişmesi sonucu oluşan kriz ortamında, Amerika'nın istediği parayı toplayamayanlar olabiliyor. Bu da vize sayısının düşmesinin nedeni olarak görüyorum ben. Bir sonraki aylarda daha net görecğiz tabi ama eğer vize sayıları böyle giderse ben işlerin daha da hızlanacağını ve düşük issued oranını toparlamak adına cuttoff numaralarının hızla artacağı kanaatindeyim. Tabi bu yorumu yılbaında açıklanacak olan verilerle destekleyebilirz.
-
@cancakicitr Bu bahsettiklerinizde olası ama çok etkisi olur mu emin olamadım.. dediğiniz gibi şu ocak verilerine bi bakalım daha iyi fikirler cıkıcaktır o zaman.
-
Bence de cut-off lardaki bir önceki aya göre artış oranlarını fazlalaşacaktır.
-
@gözde abla bu sene o sene olacak hepiniz amerikanin topraklarina geleceksiniz ins :)
-
@arnblt abi amerika bizi connecticuta ucurdu hayatimizi burda kurduk ama nasip bundan sonra ne olur bilemeyiz ") sen ne yaptin turkiye geri mi dondun ozelden numarani verirsen haberlesiriz abi
-
Hosuton'a giremezsin Yekta... Gormeyeyim seni :D
-
@semavi hahah duan icin tesekkur abi teksasa batan duzeni bozanlar gidiyor zaten son care gozuyle :P
-
@yekta biz bu sene oğlanın okulu bitince gelmeyi düşünüyoruz. İlk etapta Vienna VA, kısmet olursa.
-
Merhaba arkadaşlar, yeni üye oldum. Bir sorum var. CN:18XXX fakat KKC'den belgeler için mail aldım. Benim sorum şu; tip 2 diabet hastasıyım, hastalığım çok hafif düzeyde fakat askerliğe elverişli değildir raporu aldım, askere gitmedim. Bu konu vizede elenmek için bir sebep olabilir mi? Daha önce böyle bir şey ile karşılaştınız mı?
Not: Daha önce work and travel ile USA'da bulundum. Teşekkürler -
@cisilhayat hayırlısı olsun. Sorunuzun cevabına umarım cevap veren biri çıkar. Ancak ben de sizin gibi case number olarak 18binlerin başındayım. Ama mail almadık. Mail asıl talihliyemi geliyor.
-
@cisilhayat DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar, yeni üye oldum. Bir sorum var. CN:18XXX fakat KKC'den belgeler için mail aldım. Benim sorum şu; tip 2 diabet hastasıyım, hastalığım çok hafif düzeyde fakat askerliğe elverişli değildir raporu aldım, askere gitmedim. Bu konu vizede elenmek için bir sebep olabilir mi? Daha önce böyle bir şey ile karşılaştınız mı?
Not: Daha önce work and travel ile USA'da bulundum. TeşekkürlerGecmis olsun, vize surecinde hicbir problem olmaz. Ne askerlik durumu ne de saglik durumunuz...
-
@crazycells bu mail asıl talihliyemi geliyor. Diyelimki maili görmedik. Spama falan düştü farketmedik. Bir süresi varmıdır. Yani evrakların gönderilmesi için bir süre mevcutmu. Varsa bu süreyi aşarsak ne olur.
-
@the-black-eagle evet mail asıl talihliye geliyor.
-
sayın @cisilhayat ,gözünüz aydın, bilgilerinizi tabloya eklemenizi rica ederim,bilgi akışı açısından tüm arkadaşlar hangi noktada olduğumuzu görebilsin, teşekkürler şimdiden http://bit.ly/2L0H2pM
-
Merhabalar, biz de 15 binlerdeyiz hala mail yok neye göre mail atılıyor anlamış değilim (sırayla gidiodunen son aralıgın ilk 5 gününde 14 binlere geldi , bi baktım 16 binlere gelmiş 16 aralıkta )😏 bizim de bu durumda KCC’ye istenilen evrakları mail gelmeden göndermeniz gerekir mi? @crazycells
-
@the-black-eagle DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells bu mail asıl talihliyemi geliyor. Diyelimki maili görmedik. Spama falan düştü farketmedik. Bir süresi varmıdır. Yani evrakların gönderilmesi için bir süre mevcutmu. Varsa bu süreyi aşarsak ne olur.
Bir suresi yok. Gec kalmaniz sorun yaratmaz.
Hayir, aslinda talihliye gelmiyor, cekilis sirasinda basvuruda verilen email adresine geliyor. Eger talihli kendi email adresini vermisse kendisine gelir. Eger artik erisimin olmadigi bir email adresi verilmisse ya da araci kurum kendi email adresini vermisse, dogal olarak emaili alamazsiniz.
-
@mel DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Merhabalar, biz de 15 binlerdeyiz hala mail yok neye göre mail atılıyor anlamış değilim (sırayla gidiodunen son aralıgın ilk 5 gününde 14 binlere geldi , bi baktım 16 binlere gelmiş 16 aralıkta )😏 bizim de bu durumda KCC’ye istenilen evrakları mail gelmeden göndermeniz gerekir mi? @crazycells
Hayir, email gonderilmesini beklemelisiniz.
-
@yekta Bizim rüzgar Doğudan esince mecbur pupa yelken Batı... SF :)
Hepimizin yolu açık olsun :) -
@crazycells teşekkürler. Yok kendimizin ve aktif bir mail adresi. Aracı kurum falan kullanmadık. Ne başvuruda ne de ds260 formunda. Yalnız arkadaş 18binlerde case number ile mail aldım deyince şaşırdım. Bizim numaramız 18binlerin başlarında ve form submit tarihimiz 03.06.2018.
-
Hayirli olsun dileklerini ileten ve goruslerini paylasan herkese cok tesekkur ediyorum. Yeni basliklar acarak yer isgal etmemek ve degisik konular hakkinda sorabilmek icin bu basliga yazmak istedim yine.
#ABD'ye ilk giriste ucus rezervasyon ve biletim tek yon mu yoksa donus ucusu icermeli mi ?
#Gidis tarihim Mart olucak ama tam tarihi belirlemedim. Greencard ve SSN oradaki adresime kac gunde yada kac ayda gelir ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum