DV2019 bekleme odası
-
@the-black-eagle evet tamamen çekiliş, ama çekilişin teknik olarak nasıl yapıldığını soran çok oluyor :)
-
@gokce-taskiran hanım pardon o zaman ben konuyu yanlış algıladım :)
-
Bu ileti silindi! -
@grslarc bu ayın sonlarında gelir, aakisina bırakın :)
-
Cekilisin nasil yaoildigina etki edemedikten sonra bilmek sadece genel kultur olur sanirim :) Sonucta oraya girdigimiz bilgiler genellikle sabit ve degismeyen bilgiler...
Ben randevu siralamasi konusunda kafa yorumustum, pek bir sonuc cikmamisti :)
Ben 1.5 ay gec gonderdim....
Subat 2ye randevu verildi... Numarasi benden daha once olup benden daha erken gonderenlere benden sonra geldi....
Aklimiza su gelmisti sadece... Esimin isminin bas harfi A... Soyisimde Z ile basliyor... Yani alfabetik mi diye dusunmustuk ama oda tutmamisti sanirim :)
Velhasil bana gore asil kafa yorulacak sey gecen seneder beri siranin az ilerlemesi ve buyuk numaralarin yasadigi sorun...
-
Son bültenle bizim hayallerimiz current olmasına kaldı gibi gözüküyor. Şimdilik planlarımızı buradaymışız gibi kuruyoruz. Bakalım :)
-
nasilsiniz arkadaslar :)) heyecan var mi mayis icin .. geri sayim basladi mi safak kac?
-
@yekta bey mayıs derken:) bizim kendi numaramız için tahminimiz o tarihler. Umarım daha hızlı ilerler de tüm numaralar alur vizeyi :)
-
@yekta jersey de göremedim seni
-
@yekta sen geride kaldın biz 2020 bekleme odasına atandık mayıs ayını orada bekliyoruz. Geri sayıma gelince geçen seneden boyumuzun ölçüsünü aldığımız için artık geri sayım falan yok :)
-
Evet arkadaşlar Kasım ayı visa istatistikleri yayınlanmış... üşenmedim tek tek hangi ülkeye kaç tane dv1 - dv2 - dv3 vizeleri yani greencard vizesi almış topladım
Kasım ayı greencard avrupa için 1151 adet
Ekim ayı = 721
Kasım ayı = 1151
Toplam = 18722018 verilerini incelediğimizde
Ekim ayı = 1386
Kasım ayı = 1290
Toplam = 2676Şimdi bu durum neyi işaret ediyor ? benim anladığım gecen seneden daha berbat olduğu ? yorumlarınızla şenlendirirseniz sevinirim :)
-
@NeverGiveUP bu adreste zaten bu rakamlar var :)
https://dvcharts.xarthisius.xyz/annual.html# -
@arnblt haydaa abii şimdi mi söylenir bende tek tek oturdum hesapladm :D
ama bi sıkıntı olduğu çok acık dimi ?? -
Bence bu sene sistem çok daha karışık.
İlk duyduğumda yeni sistemin süreci çok hızlandıracağını ve gerçekten gitmeye niyetli olanların mülakata çağrılacağını düşünmüştüm. Sayılar az olunca da herhalde herkes gitmeye istekli diye düşündüm. Ama verilen vize sayısına bakıyorsunuz aylık ortalama 900. Bu durum gerçekten çok garip.
Gelecek ay bilgiler yayınlanınca Red sayısı veya AP sayısı çok fazla olduğu için mi yoksa böyledir gibi yorumlar yapılabilecektir. -
@arnblt önümüzdeki ay da buna benzer bir şekilde gelirse o zaman hesaplar karışır iyice :D
-
@nevergiveup Son bultene kadar pek fazla endişem yoktu ama KCC nin subati 10000 açıklamasından sonra yaptığımız planlamayı tekrar gözden geçiriyoruz.Umarim bütün korkularımiz boşa çıkar.Avrupaya verilen vize sayılarına baktığımızda KCC nin elinde Avrupa için daha fazla vize kalacak gibi gözüküyor.Bu durumda Mart ve sonraki bultenlerde daha iyi sayıların açıklanması mümkün olabilir diye düşünüyorum.
-
@nevergiveup DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Evet arkadaşlar Kasım ayı visa istatistikleri yayınlanmış... üşenmedim tek tek hangi ülkeye kaç tane dv1 - dv2 - dv3 vizeleri yani greencard vizesi almış topladım
Kasım ayı greencard avrupa için 1151 adet
Ekim ayı = 721
Kasım ayı = 1151
Toplam = 18722018 verilerini incelediğimizde
Ekim ayı = 1386
Kasım ayı = 1290
Toplam = 2676Şimdi bu durum neyi işaret ediyor ? benim anladığım gecen seneden daha berbat olduğu ? yorumlarınızla şenlendirirseniz sevinirim :)
elinize saglik :)
Aslinda ilk aylar daha dusuk bir seyirde geciyor, bu normal. Bence onemli olan Ocak ve sonraki birkac ay... Bu aylarda ortalama 1700'den fazla vize verilmezse (hatta duruma gore 2000'den fazla da diyebiliriz cunku ilk aylari da telafi etmek gerekiyor) Avrupa talihlileri icin durumun kotu bitecegine kismen emin olabiliriz. Ben ozellikle Subat ayinda 10.000 bulten numarasi ile verecekleri vize sayisini merak ediyorum... -
@crazycells neden kötü geçiçeğini nedenleri ile belirtebilir misiniz ?
-
@nevergiveup DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells neden kötü geçiçeğini nedenleri ile belirtebilir misiniz ?
~20.000 vize verilmis gecen yil Avrupa bolgesine, bu yil da benzer sayida vize verilecegini farzedip her ay basina ortalamasini hesaplarsak 1700 vize ediyor.
-
@crazycells o zaman eğer ki bu şekilde ortalama düşük devam ederse katılım oranın düşük olduğunu mu düşünmemiz lazım yoksa sistemde geçikmelerin olduğunu mu düşünmemiz gerekir ? gerçi bu soruların cevabını şuan vermek zor galiba S:S:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum