Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @lio, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

    @AE123 telefonun ayarlar menusunde mobile networks/sebekeler kismina girip mobile operatorleri listelemeye calisin. Gelecek listeden birini kendiniz secip deneyin

    Merhaba, telefonum samsung s8 dediginizi ag operatorleri kismindan yapmayi denedim hem otomatik hem de manuel sec seceklerini deniyorum ama malesef telefon lokal ag operatorunu bulamiyor , telefon eski ondan mi anlamadim ama gecen sene mesela sorunsuz bir sekilde ayni telefon hic bir ayar yapmadan vodafone hat takiliyken otomatik ag operatorunu hic bir ayar degisikligi bulmadan yapip otomatik baglandi , hattimi daha guncel bir telefona taktim orda direk buluyor ag operatorunu ama Samsung s8 de malesef otomatik vrya manuel lokal ag operatorunu bulmuyor anlamadim gitti.


  • Simi yeni model bir telefona taktığınızda bağlandığınız ağ 5g mi? S8, en fazla 4g lte ağları destekliyormuş.


  • Geçen sene aynı şehirde miydiniz? Bulunduğunuz bölgede t-mobile gibi GSM operatörleri var mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @lio @AE123 bu linki incelerseniz tüm operatörlerle antlaşması var ondan telefon eski gibi olay sorunu çözmez

    Ya Red tarifesine geçeceksin yada 210 TL yurtdışı paketi alacaksın


  • @lio , gecen sene ayni sehirdeydim ve ayni telefonu kullaniyorfum, yasadigim sehirde de t mobile , att , verizon tum operatorler aktif.

    @ayvalik10 , bende ilk basta red tarifesinden ciktim diye dusundum ama konunun onla alakasi yok. Sim karti samsung s23 e taktim ve mesajlar gayet guzel yeni telefona geliyor , faturasiz tarifelerde bildigim kdriyla red degil onlara da sms geliodur diye tahmin ediyorum.


  • bu durumda sorun s8de. Teyit icin bir arkadasinizin usa sim kartini S8'e takip calisip calismadigini test edebilirsiniz


  • @sanaldeniz, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

    Arkadaslar benim gibi Turkiyeden Amerikaya XIAOMI telefon ile gelirseniz, bu telefonu amerikada kullanamiyorsunuz. Xiaomi telefonlar amerikada sadece telefon konusmasina izin veriyor ama interneti kullanamiyorsunuz. Internet kesinlikle calismiyor. Bu nedenle amerikaya olaki xiaomi telefonla gelirseniz bu sorunu siz de yasarsiniz bilginize...

    Sizin Xiaomi telefonunuz hangi modeldi acaba? Benim de telefonum Xiaomi ama çalışır mı çalışmaz mı bilemedim.


  • @Atılay-Yeşilada xiaomi redmi note 10 pro t mobile ile calismiyor, hat cekiyor ancak internet gelmiyor

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   phenex phenex 

  • Sevgili dostlar on gundur turkiye vodafone hattim sms alamiyor fakat cagrilarda sikinti yasamiyordu. Sorunun kaynagini simdi buldum. Sorunun kaynagi att. Onceki postta vodafoneun anlasmali operator listesinde att and tmobile gorunce att abdnin turk telekomudur t mobile manual olarak seceyim dedim ve ardindan suan sms alabiliyorum paketle alakasi yok att ile alakali. Abd deki en iyi ceken ve hizli interneti olan hat verizondur. Saygilar


  • @Doncarleone Hangi bölge için geçerli verizon.Yoksa amerika geneli için mi dediniz..


  • @kartalveat benim bildiğim abd geneli. Hat çekmesi delivery uber app olarak kullanırken babam pa ny nj için en iyi oldugunu fark ediyor kendisi tüm operatörleri telefon için deneyen biri oldugu için bu konuda rahatlıkla söyleyebilirim. 5g hızı ve her yerden çekme olarak verizon ama fiyatı en uygun olmayabilir.


  • @sanaldeniz Hocam sizin telefonun frekansı Amerika’daki gsm operatörleri ile uyumsuz. Sadece Gsm ve Umts destekliyor. Yani arama, sms ve bağlanabilirseniz 3G interneti kullanabilirsiniz. 3G kapandı diye biliyorum amerika’da. Yeni bir telefon almanız gerekli.


  • @gamefry tesekkurler


  • @Doncarleone Bilgi için size teşekkür ederim.


  • Arkadaşlar 1 aylık mobil operatörler ve diğer konulardaki deneyimimi anlatmak istiyorum

    Öncelikle Vodafone hattım wifi üzerinden SMS alamadım, vodafonu aradım ettim hattı yurtdışına açtım derken Vodafone facetime-imessage etkinleştirmesi için 3 gün Günlük 210 lira faturalı hattıma toplam 600 lira yansıttı, En başta sadece Wifi ile SMS almak için tüm ayarları kapatmıştım, açmama rağmende SMS alamadım, Birde böyle bir fatura çıkardılar Hattı Faturasıza taşıdım, Numarayı tutmam gerektiği için tutuyorum hala ama kesinlikle Vodafone ile buraya gelmenizi önermiyorum. Vodafone faturasıza taşındıktan sonra ilginç bir şekilde SMS alabilmeye başladım

    Amerika için hatlara gelirsem
    Gelmeden önce US mobile üzerinden T mobile altyapısında(GSM 5g sim olarak geçiyor) hat almıştım e-simi gelmedens kurdum ama aktif olmamıştı, Uçak indiği an açtım hattı ama O kadar kötü çekiyordu ki bu sorun sürekli devam etti, NJ özelinde sürekli ses kopmaları internete girememe 0.15 mbit hızları görüyordum. 15 gün sonunda kalan süreyide boşverip hattı US mobile üzerinden verizona(WARP 5g sim olarak geçiyor) taşıma başvurusu yaptım, bu başvurumda da 3 gün taşıyamadılar sürekli hata mesajları verdi, Canlı destekle 5-6 kez mesaj üzerinden görüştüm, Şuanda verizon altyapısına taşıdılar, Hala bazı yerlerde hız çok düşsede genel olarak T mobile altyapısından kat ve kat iyi. Visible için Imei numaramı kabul etmedi, ama şuan verizon altyapısı çalışıyor. Aylık 25 dolar prepaid hat ücreti makul bu şekilde bir süre daha kullansamda ileride faturaya ek telefon paketleriyle birlikte numaramı bu sanal operatörlerden taşımayı düşünüyorum.


  • @heycan Faturaya ek almayi neden dusunuyorsunuz? Ben de telefon alacagim esime o yuzden soruyorum gercekten iyi bir kampanyaya denk geldiyseniz orasi baska tabi. Bence eger imkaniniz varsa prepaid devam edip telefonu da pesin alin 24-36 ay sonunda olusan farka bir iphone daha alinir. US mobile verizon networkune yakinda uluslararasi aramayi da ekleyecekler 50 dolarlik paketi icin bence cok yeterli bir paket.


  • Bu telefonu 1 ay kullandım. Cok menmun kaldım. Herkese tavsıye ederım. 8 GB ram 5000 mg herz pil ile doordassh de rahatlıkla verımlı bir sekılde kullanabılırsınız. Cok hızlı bır cıhaz. https://www.bestbuy.com/site/oneplus-nord-n30-5g-128gb-unlocked-chromatic-gray/6543735.p?skuId=6543735

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sanaldeniz Türkiye de 3 gün oldu satışa çıktı. Piyasayı karıştırıyor.


  • @tolgicaki Merhaba evet haklısınız ama 1000 doları direk peşin vermek istemediğim için o şekilde düşünüyorum. Apple card olmadığı için iphone kendisi taksit yapmıyor, operatörler faturaya ek %0 faiz ile taksit yapmış oluyor. Burada tabi sim kilitli olduğu gerçeği var ama yaptığım araştırmalarda telefonun tüm taksitleri bittiğinde başvurup sim kilidi kaldırılabiliyormuş. Bir de bu sanal operatörlerde data prioritize olayı gerçekten canımı sıkıyor, en ihtiyaç olan yerde internet sorunu yaşıyorum bazen.


  • @tolgicaki, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

    @heycan Faturaya ek almayi neden dusunuyorsunuz? Ben de telefon alacagim esime o yuzden soruyorum gercekten iyi bir kampanyaya denk geldiyseniz orasi baska tabi. Bence eger imkaniniz varsa prepaid devam edip telefonu da pesin alin 24-36 ay sonunda olusan farka bir iphone daha alinir. US mobile verizon networkune yakinda uluslararasi aramayi da ekleyecekler 50 dolarlik paketi icin bence cok yeterli bir paket.

    Arkadaşlar merhaba,

    Bu konuyla ilgili olarak bir şey soracağım.
    Bende 5 ay önce Spectrum'dan faturaya yansıyacak şekilde iphone-14 almıştım. Birkaç ay sonra Türkiye'ye döneceğim için taksitleri ödeyip kilidi kaldıracağım fakat Spectrum'un ayda sınırsız internet ve konusma paketinede üye olmuştum. Peki bu paketi iptal ettirirsem benden cayma bedeli tutarı vb. keserler mi Türkiyedeki gibi?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

107
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum