DV2025 Sohbet Odası
-
@Birgariphayat o bizim milletin genlerinde var malesef... Akrabası lüks araba alsa kıskanacak bir toplumuz genelde kimse kimsenin iyiliğini istemiyor hatta kimse kendinden iyi olmasın istiyor. Bu sebepten ötürü gidip kurtulmak isteyenlerin önüne de taş koyuyorlar ki hepimiz boğulalım burada. Trafikte saçma sapan bir olayda bile taraflar birbirine giriyor böyle bir toplumdan düzgün davranış ve hareketler beklemek saçma bence... Şunun şurasında akıl sağlığımızı koruyabilen %10 luk kesimde felanız...
-
@Atlantis00 mesaj bölümüne bakar mısın
-
@newbie97 aynı şeyi bende düşündüm bugün:)
-
@debbieLA77 3 ay sonra yoksun zaten neyi düşünmüş sen şimdiden ramazanda ki pide için değişik tarifler düşün. Boşver kışı
-
@newbie97 valla ben aşırı stresten ve ülkenin kendi iç karmaşasından aşırı etkilendiğim için ve bunun beni ciddi ciddi rahatsız etmeye başlaması nedeniyle antidepresana başladım :)
-
@ayvalik10 değişik pide mi? yok anam burada insanlar normal bir pide alırken bile artık kısıntıya gidiyor... 2 pide alırken 1 pideye yakında da yarım pide yok mu diye soran bile olur kaldıki dilimle satıyor musunuz diyenler var... ok yurtdışında bu dilim ve yarım olayı var ama oradaki yokluktan değil bolluktan :) buradaki tamamen yokluktan...
-
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Bu sene ilk defa greencard başvurusu yaptım. İnşallah hepimize çıkar. Bilmediğim bir konu var. Kazandınız yazısı çıktıktan sonra diğer başvurularda pasaportun hemen olması gerekiyor mu?
-
@debbieLA77 https://www.youtube.com/watch?v=Gfj0Lns8L4U
böyle yapan oluyormu size de :face_with_tears_of_joy: -
@mervealt diğer başvuru derken neyi anlatmayı çalıştın anlamadık.
-
Silindi.
-
@Harpy-Eagle since 1999
-
Bu sene 2 istisna hariç başka hiç bir konuyu okumadım. Sadece Sohbet odası.
orlandagücü, melek, ahsen, komutan, ailesinden zor ayrılan Orhandı sanırım ve ismini hatırlayamadığım bir kaç kişi daha var galiba. Onlardan haber var mı be?
-
@hadi-BE melek abla düzenini kurdu cok güzel bi hayat yaşıyor orda :) statü değişikliğide yaptılar İnstagram hesaplarını takip edebilirsin @ikicocukluamerika
-
@waterman, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE melek abla düzenini kurdu cok güzel bi hayat yaşıyor orda :) statü değişikliğide yaptılar İnstagram hesaplarını takip edebilirsin @ikicocukluamerika
İyi hadi, çok sevindim onun adına. Umarım diğerleri de iyidir. Bilgi için de teşekkür ederim 😊
-
@CEKU 99'dan beri her sene mi?🤯
-
arkadaşlar merhabalar banker bilo izlendi mi?

-
günaydın her zaman söylüyoruz buradan giderken ne iş olsa yaparım kafasında değil de el işi bir mesleğin olsun işte size canlı kanlı bir örnek
-
@waterman, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Ben instagram'ı açtığı günden beri takip ediyorum ama statü değişikliği ile ilgili bir gönderi veya videosunu görmedim hiç.
Nasıl yaptığıyla ilgili bir gönderisi vs. varsa paylaşabilirseniz bir bakmak isterim ben de :) -
@CEKU Kader arkadaşım. :)

-
@ayvalik10 Zorla yeni bir meslek sahibi yapacak bu Amerika beni.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum