DV2020 bekleme odası
-
@eyupcanus DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar ben başvuru yaptığım da ev adresini tam doğru yazdım mı hatırlamıyorum
Olaki onaylanması durumunda ev adresine kağıt filan geliyor mu adresin önemli bir konumu var mı başvuruda ?Harhangi bir sorun teşkil etmez eve bir kağıt gelmiyor
-
Arkadaşlar merhaba kimlik için çektirdiğim biyolojik fotoğrafı kullandım başvuru için acaba elenip elenmediğimi yada fotoğrafı kabul edip etmediklerini nasıl öğrenebilirim?
-
@cesur Sonuçlar açıklanana kadar öğrenme şansınız maalesef yok biyometrik fotoğraf dediniz sanırım . Ölçülere ve açıklamalara uyduysanız sorun olmayacaktır. Aşagıdaki linkten nasıl olması gerektiğine bakıp en azından kendiniz doğru yapıp yapmadığınızı kendiniz doğrulayabilirsiniz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir -
@cesur DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba kimlik için çektirdiğim biyolojik fotoğrafı kullandım başvuru için acaba elenip elenmediğimi yada fotoğrafı kabul edip etmediklerini nasıl öğrenebilirim?
ogrenemezsiniz maalesef, zaten kullanmaniz gereken fotografin ozellikleri yaziyor, inceleyerek karar verebilirsiniz.
-
Şimdi hangi yıldayız. 2018. Sil son iki rakamı, ne kaldı 20. Hangi yılın çekilişine yelken açtık. 2020. 20+20=40 yapaaar. (Yok lan bu o değil). Benim kaçıncı girişim. 3. Çarp 40 ı. 3×40=120. Başta ne bulduk. 20. Topla 120+20=140. Yani çekilişin açıklanmasına kaldı 140 gün. Bu da totem olsun bakalım. Çıkarsa editlerim. Çıkmazsa ekime kadar yolu var (yanlış anlamayın yeni başvuru için) :-)
-
@hasnotbeen Benim bunu bir yerlerden gözüm ısırıyor :)))))))
-
@barış 40 yapaaaar nasıl işlemişse artık bünyemize. :-)))
-
@elektra Piyango çıkarsa GC ihtiyacınız yok. Amerika'ya git yatırım yap kırsal kesim için 400K. Anında al GC'ı. Bu arada işçi de lazım tabii. Birim birim birim. :-)
-
@hasnotbeen Haklısınız :) İş kurduğum an ilk istihdam size ve buradakilere söz :D
-
@elektra Takipteyim. 1 ocak 2019 a az kaldı :))
-
Geçmiyor aylar geçmiyor. Şu Ortadoğu kaderimiz olmasın Allah'ım sen yardım et.
-
@chromium :)) Umarım bütün forum arkadaşlarımıza çıkar hep beraber gideriz ama hiçbir zaman çok büyük umutlar beslemeyin. Dünyanın hiçbir yerinde hayat kolay değil her ülkenin kendine göre Ne kadar (+) varsa da Bir o kadar da (-) var. Büyük umutlar besleyerek gitmek çok yanlış olacaktır diye düşünüyorum. Nacizane fikrimdir..
Not : ( GreenCard, Ne kadar güzel keşke benim olsa :)))))) Bütün forum arkadaşlarıma güzel bir gün diliyorum... -
@barış Tabii hocam dünyanın her yerinde zorluklar var kimse green card çıkacak önümüze kırmızı halılar serilecek hayali kurmuyor elbet ama sonunda çektiğim zorluklara değecekmiş gibi hissediyorum. :)
-
@hasnotbeen :)
tek seferde çıkana çıkıyor bizmi şansızız acaba.
gitmeyi çok arzulayana çıkmıyo sanırım.can çolpan ailesine 2008 çıkmış gitmemiş
2012 de tekrar çıkmış gitti.insanda biraz şans olacak arkadaş. :( -
1999 - has not been :(
2008 - has not been :(
2009 - has not been :(
2018 - has not been :(
2019 mayısı bekliyoruz artık :) -
@sadikcagan neden aralarda bu kadar boşluk var ki belki olmasa şuan da oradaydınız.. ama doğru şans gerek. Bir kere gülsün şu hayatta oda yeter.
-
merhaba aradaşlar fotoğraf ile ilgili bi sorum olacaktı fotoğrafçılar büyük çoğunluğu arka fonu doğal şekilde fotoğrafın çekildiği halde değil de ,kendileri program ile beyaz yapıyolar.sizce bir sıkıntı olur mu bu şekilde kazanan tanıdığınız var mı?
-
@vr yüz kısmında oynama olmadığı sürece sorun yok diye okumuştum birçok yerde
-
@sadikcagan hiç yılma başvurulara devam et Benim 13 seferde çıktı. Mutlaka bir gün senin yüzünde gülecek durmak yok yola devam
-
@redsat2000 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan hiç yılma başvurulara devam et Benim 13 seferde çıktı. Mutlaka bir gün senin yüzünde gülecek durmak yok yola devam
Hocam sizi de her gördüğümde mutlu oluyorum. 13 sefer ve sonunda gelen zafer. Gerçekten azmin zaferini yazmışsınız. Ben dördüncüdeyim şimdiden psikolojim harap olmaya başladı. Gerçekten çok zor kafa bir yandan sürekli oradayken. Bazen içimden bir ses diyor, orta doğu senin kaderin başvurup niye kendini yıpratıyorsun; öteki ses diyor şansını dene kendini kurtarmak için fırsatını yarat. İnsanlar Mayıs gelse de havalar tümden ısınsa artık der ben Mayıs gelse de acaba Amerikalı oldum mu onu öğrensem derim. :) Gidişatim gidişat değil valla.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum