Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@ozancan3534 bu konuda size resmi cevap veremem fakat "şahsi fikrim" isim soy isim kısmını en azından pasaport(pasaport numarası ile teyit yapılabilir) ile başvuru kalktığından beridir yanlış yada doğru yazılması çekilişteki seçilmeme nedeniniz olamaz. bu tarz önemli yanlışlar ancak ds260 sonrası vize alınırken ret durumuna götürür. Çeşitlilik Göçmen Vize adı üstünde çeşitlilik muhtemelen basit bir algoritma dışında rastgeledir. isim kısmına yanlış yazılması vize gününe kadar zaten teyit edilemeyeceği için yanlış yazıldığını bile bilemeyeceklerini düşünüyorum. muhtemelen pasaport ile yapılan çekilişlerde çeşitli ülkelerde bulunmuş insanlara pozitif ayrımcılık olmuş olabilir hatta bu yüzden pasaport zorunluluğunun kalktığını düşünüyorum. fikirlerimin aksine fikri veya kanıtı olan arkadaşlardan cevaplarını yazmalarını rica ediyorum. iyi forumlar.
-
Komşumuz için başvuru yapmıştım. Bana tüm aile için nüfus kayıt örneği attılar ben de tek tek girişlerini yaptım ancak tüm ailenin doğum tarihi yerine tescil tarihlerini girmişim. Bu durum sorun teşkil eder mi? Tekrar başvuru yapsam mükerrer kayıttan iptal olma ihtimali daha yüksek. Eğer DV2025 kazanırlarsa DS260 formuna farklı girilmiş olacak.
-
@Fatihk-0 bu durumda tüm doğum tarihleri yanlış oluyor. Gün ay değişiminde konsolosluk müsamaha gösteriyor. Ama buna göstermezler bence.
-
@selamibasaran Teşekkürler yanıt için. Bu çok kötü oldu sadece 1 çocuklarını doğru girmişim. Düzeltme için ne yapılabilir acaba
-
Selamlar, mailing address kısmında district/province/state yazan kısma ilçe ismi, city/town yazan kısma da il ismi girdim. Sonra öğrendim ki tam tersi yapılması gerekiyormuş bir sıkıntı yaşar mıyım.
-
@Fatihk-0 bu gibi hatalar ciddi hatalar mülakat zamanı konsolosluk insafına kalmış bir durum ikinci başvuru asla yapma sen sigortacı mısın mükerrer kelimesini kullandın sigortada ki gibi iptal olmuyor direk çift başvuru direk ret alırlar. Asla ikinci başvuruyu yapma
-
@ayvalik10 teşekkürler yanıt için. yazılımcıyım ERP entegrasyonlarında mükerrer fatura kayıtları ile çok saç baş yolmuştum zamanında :)
-
selamlar,
başvuru yapıyorum ancak doğum yeriyle ilgili soruda biraz kafa karışıklığı yaşıyorum, videolarda herkes "kimlikte yazan doğum yeri neyse o şekilde girin" demiş, kadıköy yazıyorsa kadıköy girin demiş.
ama sitede de sadece şehir ismi yani istanbul yazın ilçe adı yazmayın yazmış. (bu sanırım biraz da istanbul/kadıköy yazılmasının önüne geçmek için yapılmış bir uyarı).
benim kimlikte doğum yerim kadıköy olarak geçiyor, nasıl doldurayım bu kısmı? birkaç konu gezdim bunun cevabını göremedim çok sık sorulan bir soruysa affola :)
-
DV2025 Başvuru Numarasını kaydetmeyi unuttum ne yapabilirim
-
Green card a başvururken oğlumun doğum günü Şubat in 21 ben kazayla 22si yapmışım bu sıkıntı olurmu
-
@Mehmet-Burak-Patiz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar. Opera tarayıcısı üzerinden başvuru yapsam bir sıkıntı çıkar mı?
sikinti cikmaz, dilediginiz bir tarayiciyi kullanabilirsiniz, ama en guncel halini kullandiginiza emin olun, aksi durumda tuslara basarken sikinti cikabiliyor.
-
@Fatihk-0, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Komşumuz için başvuru yapmıştım. Bana tüm aile için nüfus kayıt örneği attılar ben de tek tek girişlerini yaptım ancak tüm ailenin doğum tarihi yerine tescil tarihlerini girmişim. Bu durum sorun teşkil eder mi? Tekrar başvuru yapsam mükerrer kayıttan iptal olma ihtimali daha yüksek. Eğer DV2025 kazanırlarsa DS260 formuna farklı girilmiş olacak.
kesinlikle 2. basvuruyu yapmayin, eger secilirlerse mulakat gununde duruma konsolos karar verecek.
-
@Fatihk-0, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@selamibasaran Teşekkürler yanıt için. Bu çok kötü oldu sadece 1 çocuklarını doğru girmişim. Düzeltme için ne yapılabilir acaba
maalesef cevaplari degistirmek mumkun degil.
-
@Hasan-U, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Selamlar, mailing address kısmında district/province/state yazan kısma ilçe ismi, city/town yazan kısma da il ismi girdim. Sonra öğrendim ki tam tersi yapılması gerekiyormuş bir sıkıntı yaşar mıyım.
sorun olmaz.
-
@conza, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
selamlar,
başvuru yapıyorum ancak doğum yeriyle ilgili soruda biraz kafa karışıklığı yaşıyorum, videolarda herkes "kimlikte yazan doğum yeri neyse o şekilde girin" demiş, kadıköy yazıyorsa kadıköy girin demiş.
ama sitede de sadece şehir ismi yani istanbul yazın ilçe adı yazmayın yazmış. (bu sanırım biraz da istanbul/kadıköy yazılmasının önüne geçmek için yapılmış bir uyarı).
benim kimlikte doğum yerim kadıköy olarak geçiyor, nasıl doldurayım bu kısmı? birkaç konu gezdim bunun cevabını göremedim çok sık sorulan bir soruysa affola :)
kadikoyolarak yazin. ilk iletide tum aciklamalar ve ceviriler mevcuttur, bilginize.@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
City/Town - (ilçe)
District/Country/Province/State - (il) -
@ulasrvg, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
DV2025 Başvuru Numarasını kaydetmeyi unuttum ne yapabilirim
sonuclar aciklandiktan sonra "forgot confirmation number" diyerek ogrenebilirsiniz. cekiliste kullandiginiz bilgileri (email adres vs.) not edin.
-
@Yusuf-Uysal, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Green card a başvururken oğlumun doğum günü Şubat in 21 ben kazayla 22si yapmışım bu sıkıntı olurmu
tek hata buysa sorun olmaz.
-
Tek hata bu eşim icinde kayıt yapıyorduk otomatik doldurma yaparken fark ettim
-
Merhaba, ortaokul mezunu olanlar ne yazmalı education level kissing? teşekkürler
-
@Yusuf-Uysal, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Tek hata bu eşim icinde kayıt yapıyorduk otomatik doldurma yaparken fark ettim
bu durumda sorun yasayacaginizi sanmiyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum