Kanada Turist Vizesi Başvurusu
-
@nbbyr çok değişken süreler oluyor. Kimine 10 günde kimine aylar sonra netice çıkıyor. Standart fiks bir süre yok gibi.
En kötü yanıda bu net süreç olmaması. Netice çıkana kadar kanada içinde kalmak en garanti yol oldugundan konaklama maliyetleri çok yüksek. Kanada dışına çıksan ayrı bir dert
-
Temmuz 6 da başvurum benimde 10 temmuzda parmak izi verdim beklemeye devam ediyoruz
-
@pirilparlak esinizin yararlanabilmesi icin esinizinde belirtilen surede ve ulke icinden basvurmus olmasi lazim. sizin onay almaniz, TR deki esinize yada cocuklariniza da bu hakki tanimaz maalesef.
-
Peki bu TS2023 ile çalışma / oturum iznini aldıgımızda hemen kanadaya gitmek zorundamıyız ? 1 sene sonra veya 2 sene sonra gitsem olur mu ? Bir zaman şartı var mı ?
-
ts2023 için bugun deprem bölgesinden turist vizesine başvurursak 3 ocak tarihine yetişir mi ? benim umudum pek yok 3 aydır parmak izi verip bekleyenler varmış
-
@Erdem-AKDEMİR Deprem bölgesi olduğu için bence umut var ve denemeye değer
-
@Forsted en fazla 3 kişi için 300 dolar kaybımız olur o zaman :D parmak izi nerede veriliyor ?
-
@Erdem-AKDEMİR Merhabar, Kanada için VFS Global'in Ankara ve İstanbul merkezlerinde biyometrik veri alımı yapılıyor.
-
Sürenin uzama ihtimali nedir. Bilgisi olan varmıdır acaba. Bi duyum falan.
-
Zaten uzattılar. Normalde 25 eylul son tarih olarak yayınlanmıştı sonra Ocak ayına kadar uzatıldı diye biliyorum. Bundan sonra uzatma ihtimalleri çok zayıf gibi.
Aslında muthis bir fırsat şu an bu kadar kolay oturum ve çalışma izni veren başka bir gelişmiş ülke yok.
Çok kolay bir şekilde 3 yıllık oturum ve çalışma iznine sahip olunuyor. Böyle bir tarihi fırsat her zaman gelmez diye düşünüyorum.Normal şartlarda bu 3 yıllık oturum ve çalışma iznini almak için en az 2 yıllık devlet okuluna kayıt olup mezun olmak gerekiyor diye biliyorum. Tüm bu okul & konaklama maliyeti / masrafları hesaplarsak çok yüksek rakamlara denk geliyor ve üstelik iki yılda okula devam zorunlulugu, sınav stressi, konaklama ve yaşam maliyetleri v.s. yani çok uzun ve masraflı bir süreç neticede yüksek bütçeler gerekiyor.
Ama bu program ile tek bir basvuruyla 3 yıllık oturum ve çalışma iznine sahip oluyorsun. -
arkadaslar, parmak izi neden 14 gun sonraya verildi/veriliyor bilen var mi?
-
@cruelboys bu cok iyi bir sure bana 14 gun verdiler
-
guncel olarak amerika'dayken kanada vizesine basvuran ve alan var mi? ne kadar surede vize cikiyor?
3 ocak tarihinden once alma sansim nedir?
-
ben de sizin gibiyim, ben size tavsiye ederim. bir aya kalmadan cikar eger sansliysaniz. Kim bilir belki 23 gune
-
Bu tarihten sonra vizenin 3 ocakta burda olacağınız şekilde yetişmesi çok çok zor. Vize çıksa bile daha sonra pasaportun vize için konsolosluğa gidip gelme sürecide var. Ayrıca önümüzde Christmas var.
-
@deepblue35 Söylenenlere göre ts2023 ile çalışma izni alanların cogu geri dönuyormuş . Çünkü cogu hazırlıklı degiller. İyi bir finans gucu / butce gerektiriyor kanada icinde yasamak icin. Ayrıca iyi bir iş bulmak lazım.. Bu kriterler kişileri zorluyor.
Genelde hali hazırda ögrenci olanlar icin ts2023 iyi oldu ve bir sekilde kanada icinde yasamlarına devam ediyorlar cunku onlar zaten sistemli gelmişlerdi.
-
@Erdem-AKDEMİR Gecen aya kadar yapay zeka degerlendirme yapiyordu lakin suan memurlar degerlenirme yaptigindan surec bir hayli uzadi maalesef. Degerlendirme de belli bir tarihe gore yapilmiyor ama deneyin sansinizi.
-
@kugutex Sure zaten uzatildi. normalde 25 eyluldu gecen ay 3 ocak 2024 e kadar uzatildi. Suanlik icn bu sekilde
-
@bruce81 Ben ABD' den basvuru yapmistim. 1 aya kalmadan sonuclandi. ABD icerisinden hizli ilerliyor.
-
@orhanozbekk abd deyken neden canadaya gitmek için başvuruyorsunuz ? kanada daha mı imkan bakımından iyi yoksa
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum