Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Bu ileti silindi! -
@baba-yaga hayır olmaz çünkü resmi biometrik yapmış. Mesaj kutuna bakar mısın
-
Arkadaşlar herkese selamlar .Gemide çalıştığım için greencard için fotoğraf çekmekte çok zorlanıyorum. Kendi imkanlarımla çektiğim fotoğrafta çok az bir gölge gözüküyor bu gölgeyi nasıl kaldırabilirim. Birde gölge sorununu çözersem başvuruya uygun mudur acaba .Yardımcı olursanız çok sevinirim.

-
30 Mayıs 2002 Doğumlu çocuğum 21 yaşa takılıyor mu?
Merhaba, 30 mayız 2002 li olan çocuğumu yeşil kart başvurusunda yazmalı mıyım? Tam emin olmak için sizlere sormak istedim. Detaylıca açıklarsanız çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.
-
2 yıllık üni mezunları vocational school mu işaretlemeli university degree mi
-
başvuruyu doldururken başvuruyu yaparken ki halimize göre mi cevap işaretliyeceğiz yoksa çekilişin açıklandığı zamana göre mi?
şuan 12. sınıfım fakat başvuru açıklanınca lise mezunu olacağım. -
Greencard loto başvurusunun tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol edebiliyor muyuz acaba? Eşimin başvurusunu yaparken submite bastıktan sonra " The information submitted has not been accepted becayiş it matches a previus entry in olur records. Individuals my only submit one entry per DV period.
Duplicate entries will not be accepted."
uyarısını aldım ve düzeltemedim. -
@konyalı giriyor
Girdiğiniz Tarih Aralığı: 30 Mayıs 2002 Perşembe ile 5 Kasım 2023 Pazar arası
Girdiğiniz Tarihler Arasındaki Gün Sayısı: 7829
Bitiş Tarihi Dahil Edildiğinde Aradaki Gün Sayısı (+1 gün): 7830
Bu Tarihler Arasındaki Süre: 21 yıl 5 ay 6 gün -
@emresurmeli vocational school yazacaksın
-
@fwknn kesin isen ozaman high school degree yazarsın
-
@semur51 success yeşil yazısını görmediğin sürece başvuru tamam değildir fakat kontrol ya da düzenleme yapamazsın en baştan başlayacaksın
-
@Celenlii mesaj kutuna bakar mısın
-
30 mayısta çekilmiş vize başvurusunda kullanılmış fotoğrafı bu başvuruda kullanabilir miyim?
-
@ayvalik10 çok teşekkürler cevap için fakat bu durumda mükerrer başvuru olursa diye korkuyorum.
-
@Furkan21 evet kullanabilirsiniz. ( ABD vize başvurusunda kullanılan kare formattaki fotoğraf için yanıtım. diğer türlü fotoğraf ebatını bilmediğimiz için yorum yapmamız zor).
-
@semur51 tekrardan başvurmanızı tavsiye etmem. siz başvuru esnasında 2 kere submit'e tıklamışsınız işlem üst üste olduğu için uyarı vermiş veya aynı kayıtlarla zaten çekilişe katılmışınız. Bu forma sıfırdan başlayıp tekrar submit ederseniz duplicate kayıttan elenmeniz çok olası. Şu aşamada yapabileceğiniz bir şey yok, başvuru durumunuzu kontrol etme şansınız yok. Ancak Mayıs 2024'te sonuçlar açıklanınca "confirmation numarasını unuttum" dedikten sonra bu bilgiyi alma şansınız olacak eğer başvurdaki kayıtlarla eşleşiyorsa.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Omerss0 2023 veya 2024 sohbet konusunda sorarsanız daha isabetli cevaplar alabilirsiniz belki aynı süreçten geçmiş kişiler varsa bilgilendirebilirler
-
@sonar teşekkürlerr forumu yeni yeni öğreniyorum kusura bakmayın
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum