Greencard Fotoğraf
-
Arkadaşlar ben bu sene Greencarda başvuracağım fakat fotoğraf konusunda sıkıntılar yaşıyorum.
Fotoğraf için bir fotoğrafçıya mı gideyim gittiğimde ne diyeyim yoksa evde telefonla mı çekeyim?
Evde çekersem bi problem çıkar mı? -
@FurkanAydn, içinde söyledi: Greencard Fotoğraf
Arkadaşlar ben bu sene Greencarda başvuracağım fakat fotoğraf konusunda sıkıntılar yaşıyorum.
Fotoğraf için bir fotoğrafçıya mı gideyim gittiğimde ne diyeyim yoksa evde telefonla mı çekeyim?
Evde çekersem bi problem çıkar mı?Su basligi inceleyip kendinize gore karar verebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir -
@crazycells evde çekerim o zaman teşekkürler
-
Merhabalar arkadaşlar bir sorum var yardımcı olur musunuz ben fotoğrafçıya gittim ve abd vize için fotoğraf istiyorum dedim çekti fotoğrafın boyutları her şeyi uygun hatta konsolosluğun tool sitesinden bile kontrol ettim kırpılmaya gerek yok deniyor ancak bazı sitelerde kafanın üstüne konulan çubukla alt çene belli bir alanda olmalı diyo benim Çenem bu alanda değil sizce sorun olur mu eğer sıkıntı olursa hangi siteden fotoğrafı düzenleyebilirim
-
@cemyaman, içinde söyledi: Greencard Fotoğraf
Merhabalar arkadaşlar bir sorum var yardımcı olur musunuz ben fotoğrafçıya gittim ve abd vize için fotoğraf istiyorum dedim çekti fotoğrafın boyutları her şeyi uygun hatta konsolosluğun tool sitesinden bile kontrol ettim kırpılmaya gerek yok deniyor ancak bazı sitelerde kafanın üstüne konulan çubukla alt çene belli bir alanda olmalı diyo benim Çenem bu alanda değil sizce sorun olur mu eğer sıkıntı olursa hangi siteden fotoğrafı düzenleyebilirim
bu kadar ayrintili dusunmenize gerek yok. Eger ABD vizesi icin cekildiyseniz, basvuru sirasinda da kullanabilirsiniz. Fotografin orijinali sizdeyse su siteden ayarlayabilirsiniz:
-
@crazycells teşekkür ederim admin 👑
-
@crazycells hocam başvuru için fotoları ayarlıyorumda size atsam kontrol edebilir misiniz? Çoluk çocuktan anca foto çekip de başvuru yapacağız
-
@ssanver vakti olmaz ise bana da atabilirsin.
-
@ssanver, içinde söyledi: Greencard Fotoğraf
@crazycells hocam başvuru için fotoları ayarlıyorumda size atsam kontrol edebilir misiniz? Çoluk çocuktan anca foto çekip de başvuru yapacağız
uygundur. [email protected] adresine gonderebilirsiniz.
-
@crazycells dönüş için teşekkürler. @ayvalik10 hoca çok yardımcı oldu. Kendisine tekrar teşekkür ederim
-
Arkadaşlar fotoğrafı evde çekildim fakat arkada ufak bi gölge var bunu nasıl kaldırabilirim onu kaldırmadan fotoğrafı ayarlamak istemiyorum fotoğrafın arkaplanını tamamen silebiliyorum fakat beyaz arkaplan koyunca shop olduğu belli oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim
-
@teddydaniels iloveimage sitesinden yapabilirsin.
-
@ayvalik10 https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker bu sitede her şeye okey dendi.
https://tsg.phototool.state.gov/photo bu sitede ise görseli kırptım. Sadece idphoto4you sitesine yüklenmiyor fotoğraf hata veriyor.(hata sebebi yok yüklerken sorun oluştu diyor) Bu şekilde başvuru yapabilir miyim? -
@teddydaniels daha önce yazmıştım sana photool ile yapılan resimler hiçbir kontrol sitesinden hata almadan geçmez. Ondan dolayı photool ile yaptıysan kontrol sitelerine yüklemeden başvuru yapabilirsin. Uğraşma tüm kontrol sitelerine baksan da hep aynı hatayı alacaksın
-
@ayvalik10 Çok teşekkür ediyorum hocam her sene yüzlerce insana sıkılmadan aynı şeyleri anlatıyorsunuz :D
-
@teddydaniels biz aileyiz herkes birbirine yardımcı olacak ki işlerimiz hep düzgün yolunda gitsin kimse zor durumda kalmasın.
-
Merhaba diyelim başvururken benim butun bilgilerim kendimle ilgili doğru ,fotoğrafım da doğru ama eşimin fotoğraf ufak tefek hatadan dolayı yanlış elenir miyim ?bilginiz var mı ?
-
@sercanberb, içinde söyledi: Greencard Fotoğraf
Merhaba diyelim başvururken benim butun bilgilerim kendimle ilgili doğru ,fotoğrafım da doğru ama eşimin fotoğraf ufak tefek hatadan dolayı yanlış elenir miyim ?bilginiz var mı ?
ufak tefek hata derken nasil bir hatadan bahsediyorsunuz acaba?
-
Fotoğrafta boynumun kenarında çok az kolyem görünmüş :( elenir miyim acaba.
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum