Merhabalar! Görüşmeyeli bir süre oldu.
Başlıkta belirtildiği üzere EB3 vizesi yada durumuma uygun bir vize türü ile ilgilenmekteyim. Lisede Elektrik-Elektronik teknolojisi bölümünden mezun oldum ve bu alanla ilgili yeterli eğitim ve bilgi birikimine sahip olduğumu düşünüyorum. Okuldan mezun olduğumuzda, tarafımıza ustalık belgesi olarak da geçerli olan bir İşyeri Açma Belgesi düzenleniyor.
Tarafınıza yönlendirmek istediğim sorular şu şekilde:
1-) Herhangi bir aracı firmaya gerek kalmadan bir iş nasıl bulabiliriz?
2-) Alanım ile ilgili elde ettiğim işyeri açma belgesinin ABD'deki işverenlerin başvurumda beni öne çıkarmalarını sağlayabilir mi?
3-) Hangi vize türü durumuma daha uygundur?
Deneyimlerinizi, bilgilerinizi ve düşüncelerinizi paylaşarak bu konuda tartışalım. Kıymetli görüşlerinizi merakla beklemekteyim efendim.






Bu sistemin bence mevcut retrogression'da ortaya çıkan bug'ı. Bültendeki retrogression sonrası AOS yapanlara böyle bir imkan vermişler ABD'de daha fazla kalamayanlar için. Tabi ki sadece onlar değil tüm AOS seçeneğini seçenler için bu opsiyon kullanılabilir olmuş.
gerçi 2023 fyde 9200 küsür eb3c bekleyen başvuru varmış kota 10 bin çok kötü değil bence bi sürpriz yapılır ve 2 senede gideriz ya da başımızdaki amca bi sürpriz yapar hiç gidemeyiz
ama aklımızda bulunsun bulgar ya da Makedonya okuma ile oturum yıllık 1000 eu karadağ 2500 eu olur da konsolosluk değiştirmek gerekirse
Gerçekten akıl alır bir iş değilmiş. Tufan bey temsilci olursa, ilk iletişime geçip düzelttirmesi gereken konu bu bence. (kendisi de bir mağdur olarak)



