Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@joker00, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Annem icin dv lottery basvurusu yaparken egitim bolumunde vocational schools are not acceptable yaziyor. Annem 2 yıllık yüksekokul üniversite mezunu (önlisans). Nasıl olacak university degree’yi mi secmeli eligible olması icin ? Bu konuda beni aydinlatirsaniz çok sevinirim.
İçtenlikle,vocational school olarak secebilirsiniz.
sayfada gecersiz okul icin vocational degil
vocation schoolsdiyor. -
Merhabalar,
Forumun uzun süreli takipçisi ve yeni bir üyesi olaraktan bu sene ki başvurumda anlık dalgınlığımın sonucunda başvuru yaparken minicik bir hata yaptım. İnternette hem türkçe hem ingilizce bir kaynak bulamadığımdan ötürü umarım doğru yere konuyu açıyorumdur.Sorunum Şudur anlık bir dikkat dalgınlığı ile il ve ilçeyi formun çekmiş olduğu videodakinin tam tersi şeklinde doldurmuşum. Göstermek gerekirse,
City/Town kısımına yaşadığım şehiri yazdım
District/County kısımına ise ilçeyi yazdım.ingilizce olarak anlamlarına baktığımda doğru gözüküyor aslında ama izlediğim 3 adet videoda da tam tersi şekilde doldurulmuş.
Mantıken yanlış bilgiden ziyade ufak bir hata var. Böyle bir problem sorun yaratır mı bilgisi olan varsa çok sevinirim
Saygılarımla, -
@crazycells hocam resmi siteden baktım 4 october 12 PM EDT DE yani daylight time yani bu 7 saat ileri oluyor demekmiş 19.00 da başlamıştı. 12 PM EST yani standart time oluyor bu da 8 saat sonraya denkmiş yani akşam 20.00 da bitiyor anladığım ve öğrendiğim kadarıyla siz de doğrularsanız hem ben net bilgi edinmiş olurum hemde forum kullanıcıları yararlanır. Teşekkürler
-
@Omerss0, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells hocam resmi siteden baktım 4 october 12 PM EDT DE yani daylight time yani bu 7 saat ileri oluyor demekmiş 19.00 da başlamıştı. 12 PM EST yani standart time oluyor bu da 8 saat sonraya denkmiş yani akşam 20.00 da bitiyor anladığım ve öğrendiğim kadarıyla siz de doğrularsanız hem ben net bilgi edinmiş olurum hemde forum kullanıcıları yararlanır. Teşekkürler
dogrudur. TSI 20:00'da basvurular kapanacak. Ama kesinlikle son gunun son saatlerine birakmanizi tavsiye etmem, mumkun olan ilk firsatta basvuruyu tamamlamanizi tavsiye ederim.
-
Sorun olmaz mülakat tarihi aldığınız zaman ds260 formunu açtırıp düzeltebilirsiniz ama mülakat almadan bu işlemi yapmayın kesinlikle
-
@Mint sen bu hatayı ilk başvuru yaparken mi yaptın eğer öyleyse bunu dert etmen gereksiz. Çünkü bu kadar basit hataları görmezden geliyorlar.
-
@ayvalik10 2.başvurum teşekkür ederim yanıtınız için
-
Teşekkür ederim 🙏
-
@gknatak97 ds260 formunu açtırıp düzeltirsiniz derken tam anlayamadım. 260 doldurmam gereken 2. bir form değil mi vize işlemlerine devam etmek için teşekkürler yanıtınız için
-
@crazycells çok teşekkürler hocam son güne bırakmadan yapmaya çalışacağım ben nolur nolmaz öğrenmek için sordum. Tekrardan teşekkürler.
-
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@joker00, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Annem icin dv lottery basvurusu yaparken egitim bolumunde vocational schools are not acceptable yaziyor. Annem 2 yıllık yüksekokul üniversite mezunu (önlisans). Nasıl olacak university degree’yi mi secmeli eligible olması icin ? Bu konuda beni aydinlatirsaniz çok sevinirim.
vocation schoolsdiyor.Himm benim dikkatimden kacmis. Eğitimde vocational school'n secilmesi ineligible yapmıyor öyleyse. Teşekkürler
-
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
vocation schoolsdiyor.Himm benim dikkatimden kacmis. Eğitimde vocational school'n secilmesi ineligible yapmıyor öyleyse. Teşekkürler
hayir, yapmiyor.
-
@Mint, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@gknatak97 ds260 formunu açtırıp düzeltirsiniz derken tam anlayamadım. 260 doldurmam gereken 2. bir form değil mi vize işlemlerine devam etmek için teşekkürler yanıtınız için
bu cevaplar sorun yaratmaz. dogru ve tam adresi cekilisi kazandiginizda verebilirsiniz.
-
Merhaba,
- City Where You Were Born yer ile ilgili; Benim pasaportumda Şişli yazıyor. İstanbul mu yazmak doğru, yoksa Şişli mi. Ayrıca kızım Üsküdar doğumlu, henüz pasaportu yok. Yeni kimlik kartlarında da doğum yeri ibaresi yok. Kızım ve benim için yazmam gereken doğum yeri hangisi olmalı ?
-
@RaggaBross SISLI ve USKUDAR yazılacak
-
Bu ileti silindi! -
@RaggaBross Merhaba,
Kimlikte veya pasaportta ne yazıyorsa onu yazmanız gerek il ise il ilçe ise ilçe SİSLİ sizin için kızınız için de USKUDAR doğum yerini öğrenmek için aile fertlerinin herhangi birinin e devletine giriş yapıp (burda sizin giriş yaptığınızı varsayalım) nüfus kayıt örneği sorgulama yazarsanız orda da bazı secenekler çıkacak ordan da aileyi seçerseniz ailenizdeki kişilerin nüfus bilgilerii (doğum biilgileri de dahil) görüntülersiniz orada yazan doğum yerini başvuru formuna yazınız. -
@ayvalik10 ve @Omerss0 teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
-
Bu ileti silindi! -
@baba-yaga hayır olmaz çünkü resmi biometrik yapmış. Mesaj kutuna bakar mısın
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum