Olur ama telefondan hata yapma riski çok daha fazla.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@Phonk-bell vocational school yada high school farketmiyor
-
@denboz88, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba, ingilterede oturum iznimiz var burada yaşıyoruz fakat ingiltere hep dışarda bırakıldığı için başvurumuzu bu sefer Türkiye adresi üzerinden yapmak istiyoruz. Bu durumda başvurumuz geçersiz olurmu? Teşekkürler
gecersiz olmaz, ama Ingiltere'de yasiyorsaniz adresi Ingiltere olarak yazin. Zaten o kisimda Ingiltere yazmaniz sizin Ingiltere uzerinden cekilise katildiginiz anlamina gelmiyor, cunku dogdugunuz ulke uzerinden cekilise katiliyorsunuz. Oraya yazacaginiz adres dosyanizin hangi konsolosluga gidecegini belirtiyor.
Ayrica bundan bagimsiz olarak bu yil Ingiltere cekilise dahil...
-
@Phonk-bell, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba GC başvurusu yapacağım 2 yıllık ön lisans bitirdim hangi seçeneği seçmeliyim?

vocational schoololarak secebilirsiniz. -
@crazycells merhaba çok teşekkür ederim peki oturumumuz 1 sene sona bitiyor ve Türkiyeye döneceğiz. Bu yüzden talihli olursak şayet ingiltere konsolosluğuna gelirse evraklar ingilterede olamayacağız bu durumda Türkiyedeki konsolosluklara çevirme şansımız olurmu? Teşekkürler
-
Arkadaslar annem 2 yıllık yüksekokul üniversite mezunu (önlisans). Dv lottery başvuru sayfasında vocational school are not acceptable yazıyor. Nasıl olacak university degree yi mi secmeli?
-
Annem icin dv lottery basvurusu yaparken egitim bolumunde vocational schools are not acceptable yaziyor. Annem 2 yıllık yüksekokul üniversite mezunu (önlisans). Nasıl olacak university degree’yi mi secmeli eligible olması icin ? Bu konuda beni aydinlatirsaniz çok sevinirim.
İçtenlikle, -
@joker00 vocational school hata alıyorsan high school yazsan da farketmiyor.
-
@joker00 aynı soruyu bir yerde sordun biz de cevap yazdık başka yerlere de yazarsan cevapları nereye yazacağımız karışır. Ondan buradaki iletiyi silebilirsin.
-
@denboz88, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells merhaba çok teşekkür ederim peki oturumumuz 1 sene sona bitiyor ve Türkiyeye döneceğiz. Bu yüzden talihli olursak şayet ingiltere konsolosluğuna gelirse evraklar ingilterede olamayacağız bu durumda Türkiyedeki konsolosluklara çevirme şansımız olurmu? Teşekkürler
Evet, cekilisten secildikten sonra dolduracaginiz DS-260 formunda bu yeri degistirebilirsiniz.
-
@joker00, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Annem icin dv lottery basvurusu yaparken egitim bolumunde vocational schools are not acceptable yaziyor. Annem 2 yıllık yüksekokul üniversite mezunu (önlisans). Nasıl olacak university degree’yi mi secmeli eligible olması icin ? Bu konuda beni aydinlatirsaniz çok sevinirim.
İçtenlikle,vocational school olarak secebilirsiniz.
sayfada gecersiz okul icin vocational degil
vocation schoolsdiyor. -
Merhabalar,
Forumun uzun süreli takipçisi ve yeni bir üyesi olaraktan bu sene ki başvurumda anlık dalgınlığımın sonucunda başvuru yaparken minicik bir hata yaptım. İnternette hem türkçe hem ingilizce bir kaynak bulamadığımdan ötürü umarım doğru yere konuyu açıyorumdur.Sorunum Şudur anlık bir dikkat dalgınlığı ile il ve ilçeyi formun çekmiş olduğu videodakinin tam tersi şeklinde doldurmuşum. Göstermek gerekirse,
City/Town kısımına yaşadığım şehiri yazdım
District/County kısımına ise ilçeyi yazdım.ingilizce olarak anlamlarına baktığımda doğru gözüküyor aslında ama izlediğim 3 adet videoda da tam tersi şekilde doldurulmuş.
Mantıken yanlış bilgiden ziyade ufak bir hata var. Böyle bir problem sorun yaratır mı bilgisi olan varsa çok sevinirim
Saygılarımla, -
@crazycells hocam resmi siteden baktım 4 october 12 PM EDT DE yani daylight time yani bu 7 saat ileri oluyor demekmiş 19.00 da başlamıştı. 12 PM EST yani standart time oluyor bu da 8 saat sonraya denkmiş yani akşam 20.00 da bitiyor anladığım ve öğrendiğim kadarıyla siz de doğrularsanız hem ben net bilgi edinmiş olurum hemde forum kullanıcıları yararlanır. Teşekkürler
-
@Omerss0, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells hocam resmi siteden baktım 4 october 12 PM EDT DE yani daylight time yani bu 7 saat ileri oluyor demekmiş 19.00 da başlamıştı. 12 PM EST yani standart time oluyor bu da 8 saat sonraya denkmiş yani akşam 20.00 da bitiyor anladığım ve öğrendiğim kadarıyla siz de doğrularsanız hem ben net bilgi edinmiş olurum hemde forum kullanıcıları yararlanır. Teşekkürler
dogrudur. TSI 20:00'da basvurular kapanacak. Ama kesinlikle son gunun son saatlerine birakmanizi tavsiye etmem, mumkun olan ilk firsatta basvuruyu tamamlamanizi tavsiye ederim.
-
Sorun olmaz mülakat tarihi aldığınız zaman ds260 formunu açtırıp düzeltebilirsiniz ama mülakat almadan bu işlemi yapmayın kesinlikle
-
@Mint sen bu hatayı ilk başvuru yaparken mi yaptın eğer öyleyse bunu dert etmen gereksiz. Çünkü bu kadar basit hataları görmezden geliyorlar.
-
@ayvalik10 2.başvurum teşekkür ederim yanıtınız için
-
Teşekkür ederim

-
@gknatak97 ds260 formunu açtırıp düzeltirsiniz derken tam anlayamadım. 260 doldurmam gereken 2. bir form değil mi vize işlemlerine devam etmek için teşekkürler yanıtınız için
-
@crazycells çok teşekkürler hocam son güne bırakmadan yapmaya çalışacağım ben nolur nolmaz öğrenmek için sordum. Tekrardan teşekkürler.
-
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@joker00, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
İçtenlikle,vocational school olarak secebilirsiniz.
sayfada gecersiz okul icin vocational degil
vocation schoolsdiyor.Himm benim dikkatimden kacmis. Eğitimde vocational school'n secilmesi ineligible yapmıyor öyleyse. Teşekkürler
Benzer Başlıklar
134
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k