Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
-
Bazı ülkelerde 200den fazla E2 randevusu verildiğini farkettim. Genel olarak Eylülde ciddi bir artış olmuş employment vize randevularında umarım bizdeki backlog da temizlenir kısa sürede.
-
@kelle evet haklısınız bu vizeleri TR vatandaşlarına Ankara mı yoksa başka bir konsolosluk verdi bilemiyoruz. Keşke daha şeffaf ve ayrıntılı bir şekilde yayınlasalar bu bilgileri.
-
@dpdemir çok teşekkürler bizim tarihe çok var o zaman DQ2023 Ocak
-
@dpdemir peki SSN için başvuru yapılıyor mu yoksa o da GC gibi adrese geliyor mu?
-
@demir_fl Giris yaptiktan 3-4 gun sonra size en yakin SSA ofise gidip vizenizi gosterin. Basvurunuzun alinip alinmadigini sorgulatabilirsiniz. Cogunlukla bir form dolduruyorlar. Isleminiz hizlaniyor. Sonrasinda adresinize SSN geliyor.
-
@puzzle-tuba Maalesef konsolosluk mülakat için cok fazla bekletiyor. Ayrica, visa bulletin’i de aylik olarak takip etmeniz gerekecek. PD tarihi de onemli.
-
@dpdemir Listelerin hiç birinde EB5 yok. Acaba EB5 randevusu verilmiyor mu? Teşekkürler
-
Bu arada bu statü I5 olarak geçiyormuş. Listede eylül 5 randevu verilmiş gözüküyor Ankara için. Bunlar yurtdışından alınmış olabilir mi?
-
@Banu-Çavdar ilgili rapor Ankara'nın Eylül ayında bastığı vize sayılarını gösteriyor. Yani dışarıda değil bizzat Ankara'da basılmış olan vizeler.
-
Çok teşekkürler🙏🏻
-
@kelle çok olumlu bence
-
Ankara E1 5
Ankara E2 10
Ankara E3 11
Ankara EW 1Ekim İstatistikleri:
https://travel.state.gov/content/dam/visas/Statistics/Immigrant-Statistics/MonthlyIVIssuances/OCTOBER 2023 - IV Issuances by Post and Visa Class.pdf -
Ekim 2023 için:
E3 kategorisinde vize alan toplam TR vatandaşı sayısı : 8
EW kategorisinde vize alan toplam TR vatandaşı sayısı : 0E3 vize kategorisinde en fazla vize basan 3 konsolosluk:
Manila / Filipinler: 292
Guangzhou / Çin: 85
Riyadh / Suudi Arabistan: 41EW için olan bilgileri şu iletiye ekledim.
-
Bu sabah 25 Ocak tarihi icin randevu maili geldi. Benim vize kategorisi EB2-NIW, DQ tarihim Temmuz 2022. Mulakat mailini yaklasik 18 ay sonra almis oldum DQ olduktan sonra.
-
Mülakat tarihimiz 23 Ocak olarak bir email ile bize bu sabah bildirildi. Sonraki süreçte tecrübelerimi buradan paylaşacağım.
-
@kelle tebrikler, vize görüşmenizde başarılar ve bol şans diliyorum.
-
@kelle hayırlı olsun başarılı bir mülakatla vizenizi alırsınız inşallah
-
@kelle hayırlı olsun.DQ olduktan 1,5 sene sonra mülakat maili almışsınız. Allah bizlere aynı sabrı versin diyorum. :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@kelle tebrikler gerçekten çok iyi sabretmişsiniz, umarım vizenizi alırsınız:)
-
@Murat-Kalender inşallah sorunsuz bir mülakat sonunda vizenizi alırsınız. Hayırlı olsun şimdiden...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum