DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Selamlar arkadaşlar, ben ABD vatandaşı amcamın yanına North Carolina'ya gideceğim. Dolar olarak 11.000 USD göstercem sizce yeterli olacak mıdır? Mülakata giren ve bu tutarlarda hesabında dolar gösteren varsa ve görüşlerini iletirse çok sevinirim. Teşekkürler.
-
@Hope-Breaker eğer vizeniz çıktıysa hemen mail atmaya başlayın bence, beklemenin anlamı yok.
-
@Peace4 oradan da yapabilrisiniz ya da mülakat aldığınızda [email protected] adresine mail atmanız yeterli.
-
Greencard mukakat tarıhımı beklıyorum suan yine de 2025 greencard cekılısıne katılabılıyormuyum acaba bir sıkıntı olur mu?
-
@ozmell evet katılabilirsiniz bir sıkıntı yaratmaz
-
@Alican-Kurul-0 tek kişiyseniz 100$ daha ekleyin o zaman yeterli olur.
-
(reminder)
Merhabalar,
ceac.state.gov adresinden başvurumu görüntülemek istediğimde completed yazısında click'i beklettiğimde aşağıdaki gibi bir yazı çıkıyor. İletilmesi gereken başka şeyler var mıdır yoksa site güncel olmadığı için mi bu şekilde yazmaktadır. Aydınlatırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler."it will be reviewed when you have submitted all supporting documentation"
-
@gucarslan KCC'ye mail attım ancak alakasız bir şekilde process hakkında bilgi veren bir cevap geldi dosya taşıma ile ilgili bir cevap değil. Tekrar atmalı mıyım? Ne zaman atmalıyım? Teşekkürler.
-
@Hope-Breaker mailin gittiği kcc memurları bazen otomatik cevap atabiliyorlar, mailinizi üç dört gün arayla yollayabilirsiniz ben öyle yapmıştım. Mailin içeriğine ekte hangi belgeler olduğununda bilgisini yazın mutlaka.
-
@Hope-Breaker kcc ofisindeki klavyelerde kullanılan tuşların sadece ctrl + c / v , enter, delete tuşlarından oluştuğunu unutmayın.
onlara herhangi bir konuda bilgi vermek ve hizmet almak istiyorsanız defalarca reddedilen o masum aşık gibi ısrarcı olun.
bol şans. -
Bu ileti silindi! -
@Detroit2222 Çok teşekkürler. 3-4 gün ara ile email atmak beni onların sisteminde spam klasörüne düşürmez değil mi?
-
Merhaba;
Mülakata götüreceğimiz belgelerden olan banka hesap dökümü 6 aylık mı 12 aylık mı olmalı? Ayrıca alınan hesap dökümüne ek olarak belgeyi düzenleyen banka personelinin imzaya yetkili olduğunu gösterir imza sirküsü de alınmalı mıdır? -
@ozpirinc Evet imza sirkulerini almaniz gerekmekte. Talep etmeniz durumunda banka size fotokopilerini verecektir. Mulakat tarihine yakin bir zamanda hesap dokumlerini almaniz faydaniza olacaktir. 6 veya 12 fark etmez aktif ve bakiye bulunmasi yeterli.
-
@achillesoag çok teşekkür ediyorum cevabınız için 🙏
-
@Hope-Breaker yok hocam sıkıntı olmaz.
-
@Detroit2222 Çok teşekkürler.
-
@kkaya tüm sizden istenen destekleyici dökümanların sunulduğu zaman değerlendirme yapılacağından bahsediliyor.
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar iyi günler öncelikle bir sorum olacaktı benim bu DS 260 forumundan sonrası için sadece mail gelmesini bekliyoruz doğrumu acaba ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum