IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Davut-Korkmaz Ben dosyanın NVC ye aktarılma süresi gibi çok genel ve hepimizin tecrübe ettiği bir süreden bahsettim. Buradaki paylaşımlar benim sürecim açısından çok faydalı oldu. Keza yanlış bir bilgi de vermedim.
-
@Özberk Dosyanız uscis den onay almadı şeklinde anlamıştım.
-
@Davut-Korkmaz Aslinda soru sormamim sebebi belki birinin kacirdigimiz veya bilmedigimiz bir olayla ilgili yardimci olabilecegi bir cozum bilme ihtimali.Onaylandi ve dort ay daha gecti zaten.Bu maduriyet cok fazla.Hakkimizda hayirlisi
-
Merhaba, bir sorum olacaktı evlilik cüzdanında soyisim ve kimlik numaraları silik basılmış deftere. NVC isim net okunmadıği için tekrar evrak gönderimi talep etti tekrar gönderdik ama defterde silik basılmış. Ne yapmalıyım böyle bir durumla karşılaşan oldumu.
-
Herkese merhabalar! benim size bir sorum olacak. DQ mailimizi alalı 20 gün oldu. Ve şu an randevu tarihi bekliyoruz. Yakın zamanda randevu günü alanlarınız oldu mu? Teşekkürler.
-
@ceren-2 Merhaba 11 Ağustos'ta DQ oldum hala randevu maili bekliyorum. Ağustos ayında DQ olanlardan ses yok.
-
@ceren-2 Yaklaşık 2 aydır mülakat tarihi bekliyorum. 2 ayı geçen bekleyenler olduğunu da biliyorum. Bir kaç hafta içinde topluca Ağustos dq'larina mülakat verilmesini umuyorum. Bekle bekle helak oldum.
-
@kadargo Sizden yaklaşık 1 ay sonra DQ oldum ve bekliyorum.. Sanırım totalde 4 ay kadar sürüyor
-
Güzel haberle uyandım bugün. Mülakat maili geldi sonunda. Mulakatım Aralık 14'te.
-
@kadargo Tebrikler. Hayırlı, uğurlu olsun.
-
@kadargo hayırlı olsun sonunda benimki de geldi 14 Aralık sabırlar tükenmek üzereydi artık
-
@feyza86 hayırlı olsun
-
@cufer sizinde gelmek üzere
-
@ksmdgn Öyle görünüyor. Sabırla bekliyoruz.
-
@ksmdgn çok teşekkürler umarım en kısa zamanda sizin süreçleriniz de tamamlanır.
-
Herkese merhaba forumda yeniyim. Uscis onayım geldi NVC ye evrak yüklemem gerekiyor. Eşimi sponsor olarak ekledim fakat geliri yetersiz olduğu için joınt sponsor eklemem gerekli. Add joint sponsordan gerekli evrakları yüklemeye çalıştığımda "Your request cannot be processed at this time." hatasini aliyorum. Sebebini ve nasil cozebilecegimi bilen arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim tesekkurler.

-
Merhaba, I'm sorry, I have a question, maybe you can answer me. If my DQ is on August 7th, how long is the wait until the appointment for the interview at the embassy.
-
@kadargo Tebrik ederim. Benim de randevu mail'im bu sabah aynı tarih için geldi.
-
@kadargo hayırlı olsun darısı başımıza 😍
-
@feyza86 hayırlı olsun darısı bize inşallah 😍
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum