Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada Turist Vizesi Başvurusu

Kanada
1.4k 218 120.9k 195

• @Forsted Çok teşekkürler.

• @Sozer Selam hayır, ben daha önce Türkiye'den almıştım.

Bu vesileyle bir soru daha ekleyeyim, 2018 yılında Can+ ile Canada vizesini almıştım, biyometrik için Harbiye'deki ofise gittiğimi hatırlıyorum. Şimdi yapacağım TS2023 başvurusunda bu biyometrik geçerli oluyor mu yoksa yeniden mi çağırılacağım?

• @Sozer Merhaba bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Amerikaya turist olarak gelip Canda turist vizesine başvuran 2 aile var tanıdığım biri kabul aldı ailecek diğeri red aldı ailecek. 20-28 günde sonuçlandı süreçleri. Canada vizeniz çıkarsa canada ya gelip ts2023 için bireysel başvuru yapabilirsiniz 10-20 gün içerisinde açıklanıyor venim çevremde hep öyle oldu Eylül ve sonrası başvruları çabuk değerlendiriyorlar. OWP çıkarsa eşinize de (danışmanların yaptıkları en son açıklamada) Canada ya geldiğinde sizin üzerinizden OWP başvurabiliyorsunuz eşlerden birinin OWP olması yeterli ( 4 ocaktan sonra gelirlerse). Çocuklarınız secondary ve primary eğitimlerinden ücretsiz yararlanıyor College ücretli.

• @ali-bulgan evet başvurabilirsiniz🙏🏻

• @kwhatever biz niyet mektubumuz dışında hiçbir belgemizi çevirtmedik. Aile olarak başvurduk ve kabul aldık.

• @Seda-Uysal-Avcı çok teşekkürler, ben de bu hafta onlar için boş gün kovalıyordum. hayırlı olsun size, her şeyin yolunda gitmesi dileğiyle.

• @Seda-Uysal-Avcı çok teşekkür ederim. Acaba aileler hangi eyaletten vize başvurusu yaptı Kanada’ya? Beni de tedirgin eden nokta bu red alırsam ne yapacağım tekrar başvuru yapabiliyor muyum bilmiyorum. New York konsolosluğu kalabalık olabilir diye San Francisco dan başvuru yapacağım bakalım ne olacak 20-28 gün de çıksa iyi. Sonrasında ts2023 için gün kalıyor en azından.

• Merhaba. İstenilen tüm evrakları sisteme yüklediğim ve ücreti ödediğim halde biometric collection letter bana hala ulaşmadı. 8 gün önce ailemle turist vizesine başvuru yaptım anne babama geldi fakat bana hala gelmedi. Benzer bir durum yaşayan var mı?

• @Sozer New york ,california. Hangi eyaletten başvurulduğunun çok bir önemş yok. çünkü zaten yüzyüze görüşme yok. Online başvuruyorsunuz. Niyet mektubunuzu iyi oluşturun ve döneceğiniİ ispatlayacak maddeler eklemek şansınızı arttırır.

• @r-ruby webform dan durumu anlatan bir mail atabilirsiniz.Ailece başvurduğunuzu gidip gelmek zaman ve maddi anlamda kayıp oluşturacağını yazip gönderin dönüş yapma ihtimalleri var

• @r-ruby bir arkadasimin başına geldi. webform'a 2 hafta cevap alamadı. VFS bizlik birey yok dedi. telefonla Ankara'daki elçiliğe ulaşamayınca Istanbul'daki konsolosluğa gitti. Göçmen vizelerine bakmıyoruz cevabini aldıktan sonra Istanbul'dan Ankara'ya, elçiliğe gidip sorunu yuzyuze ancak çözebildi. Bunların hepsi Temmuz ayi icinde oldu.

• @gembruce VFS'yi aradım aynı şekilde bir şey yapamayacaklarını söylediler. Ankara elçiliğine mail attım 3 gün önce fakat geri dönüş olmadı. Webformdan durumu anlatan bir mesaj yazdım az önce. Arkadaşınızın yaşadığı büyük talihsizlik gerçekten umarım ben de aynı talihsizliği yaşamam ve online bir şekilde bu problemi çözebilirim. Cevabınız için teşekkürler.

• Öncelikle başta @crazycells Ali Hocama, @serkanist’e ve herkese selamlar. Tekrar burada bulunmak sevindirici.
    9 Ekim tarihi itibarıyla ABD vizesi mevcut olduğu için Canada Can+ olarak Kanada vizesi başvurusu yapıldı. 2019 yılında benden kaynaklı aldığım vize reddi var ve Parmak izinden muafım. Tahminim vize başvurum direk olarak IRCC’ye gitmiş olmalı. Beklemeye başladık bakalım nezaman onay/red gelecek 😀

Son olarak bugün yine mail geldi “ We updated your application status (V343xxxxxxxx)” Başvurudan 1 gün sonra mevcut şartlara göre Update maili gelmesi normal mi? Bakıyorum herhangi bir update göremedim?

“Application status
    We are processing your application. We will send you a message when there is an update or if we need more information from you.”

• 70 gündür bekliyoruz bu durumda

• @eshat bende 4 yıl önce red almış biri olarak tekrar başvuru yaptım sanırım 3 ocağa kadar sonuçlar yetişemeyecek gibi. İnanılmaz bir yoğunluk varmış başvurularda. Üstelik ben parmak izinden muafım ama sanırım yine uzun sürecek sonuçlanması

• Turist vizesiyle Kanada'ya giderek çalışma izni vs. alınabildiğini duydum fakat pek araştırma fırsatım olmadı. Depremzede değilim. Yinede bu imkandan yararlanabiliyor muyuz? Turist vizesi için başvurup gitsem iş bulup kalma ihtimalim var mı?

• @eren57tr Turist vizesi ile 3 Ocak’a kadar Kanada’ya gidebildiğiniz takdirde 3 yıllık çalışma vizesi alabiliyorsunuz bunun için depremzede olmanız gerekmiyor.

• @likable vize başvurusu sonucu vs. çok sürüyor mu? Bir bilginiz var mı?

• @eren57tr 2-6 ay arası sürede sonuçlanıyor

• 3 agustos sonrasi vize basvurusu yapip sonuc alan var mi?

Benzer Başlıklar

• Aracı Şirket ile Kanada Göçmenliği Başvurusu Yapmak

Kanada kanada vize amerika vizesi
    3
    0 Oy
    3 İleti
    416 Bakış
    XFatihXX
    Çoğu başta 5 10 Euro gibi bir analiz ücreti istiyor. Akabinde 700 Euro'ya yakın para isteyip dolandırıyorlar. Sizinkisi hangi kapsam bilmiyorum :)
  • Kanada PNP ile PR alma

Kanada
    10
    0 Oy
    10 İleti
    627 Bakış
    step_by_stepS
    @lupen Express entry kapsamında yer alan PNP eyalet aday programları için şartları bir inceleyin derim. Tercih ettiginiz eyalette bir okula kayıt olma, bir süre çalışıp iş deneyimi elde etme veya lmia belgeli bir işverenden iş teklifi alma gibi şartları var. Bunlardan bir tanesini veya bir kaçını yaparsanız ancak o eyalet size adaylık daveti veriyor. Kolay işler değil. özellikle işverenden teklif mektubu almak zor. Ayrıca dil seviye ielts gibi test skoru lazım. Ve bu eyaletlerde yaşam şartları ,sosyal yaşam kısıtlı küçük yerler gelişmekte olan yerler.
  • Kanada'da college (önlisans veya lisans) eğitim başvurusu ve ücretleri

Kanada
    10
    0 Oy
    10 İleti
    600 Bakış
    iced latteI
    @mutsuz-göçmen Kanadaya gitmeyi artık kimse istemiyor. Şartları zorlaştı geçim zor
  • Geciken Öğrenci Vizesi

Kanada kanada vize öğrenci
    3
    1 Oy
    3 İleti
    324 Bakış
    crazycellsC
    @daywalker, içinde söyledi: Geciken Öğrenci Vizesi Merhaba arkadaşlar, Kanada öğrenci vizesine başvurdum. 4 haftadır herhangi bir yanıt gelmedi. Tecrübesi olan var mı ? En fazla kaç hafta sürebiliyor? Bu arada ek bilgi ulastirdilar, konsoloslugun 8 haftaya kadar yasal suresi varmis zaten, dolayisiyla 4 hafta daha haber alamazsaniz telaslanmayin. Daha sonradan olumlu veya olumsuz sonucu aktarirsaniz sevinirim, bu aralarda ABD konsolosluklarinin durumundan dolayi Kanada'yi tercih eden baska ogrenciler de var. Aktarilan bilgiler herkesin isine yarayacak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k