Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba, başvuru sırasında yazılan adres icin ornek yazabilir misiniz?
Kadikoy mah Kadikoy sok ata apt no 13 d 5 yazmakta bir sakınca var mi? -
Yeşil ışığı 🟢 yaktım herkese bol şans

-
Merhaba, hali hazırda annemin Green Cardı var ancak bir kere Amerika’ya giriş yaptı çıktı ancak 9 yıldır tekrar giriş yapmadı. 10. yılda da kart geçersiz oluyor. Bu yüzden annemin kartı varken tekrar Loto’ya başvuru yapabilir miyiz?
P.S: Annem dışında ailecek vatandaşız -
@grace bence hemen konsoloslukla irtibata geçin kesin olarak bir cevap almadan başvuru yapmayın aktifliği devam ediyorsa neden ikinci kez başvuru yapasınız. Ondan gelen cevaba göre hareket edin bence. Vatandaş olan kişiler için ayrı bir numara var. Oradan görüşün bence.
-
İkinci başvurumu tamamladım. Umarım bu sefer yüzümüz güler. Herkese bol şanslar :)
-
@ynus, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Kadikoy mah Kadikoy sok ata apt no 13 d 5 yazmakta bir sakınca var mi?Resmiyette nasıl geçiyorsa öyle yazmanı tavsiye ederim. Bir de kesinlikle Türkçe karakter kullanma. Ben MAHALLE MH SOKAK SK NO 01/01 Şeklinde yazdım. 2024 başvurusunu da bu şekilde yapmıştım.
-
Arkadaşlar 2 soy isim yazılıyor mu eşim kızlık soy adını da kullanıyor
-
@ynus, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Kadikoy mah Kadikoy sok ata apt no 13 d 5 yazmakta bir sakınca var mi?yazdiginiz adres dogru gorunuyor, herhangi bir problem yok.
-
@Ramazan bol sanslar!
-
@grace, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba, hali hazırda annemin Green Cardı var ancak bir kere Amerika’ya giriş yaptı çıktı ancak 9 yıldır tekrar giriş yapmadı. 10. yılda da kart geçersiz oluyor. Bu yüzden annemin kartı varken tekrar Loto’ya başvuru yapabilir miyiz?
P.S: Annem dışında ailecek vatandaşızevet, yapabilirsiniz. Fakat aile sponsorlu gocmenlik yontemiyle Green Card alabilirsiniz, bilginize.
-
@yusuf-çetin, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar 2 soy isim yazılıyor mu eşim kızlık soy adını da kullanıyor
evet, yazabilirsiniz.
-
Merhabalar ....
Geçen sene boşandım ve oğlumun velayeti annesinde. Başvuruda velayeti annesinde olsada oğlumu ekleyip eklememe konusunda bilgi bulamadim. Bilgisi yada tecrübesi olan varmıdır. -
@dnzcn, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar ....
Geçen sene boşandım ve oğlumun velayeti annesinde. Başvuruda velayeti annesinde olsada oğlumu ekleyip eklememe konusunda bilgi bulamadim. Bilgisi yada tecrübesi olan varmıdır.Evet, eklemelisiniz. Velayeti sizde olmasa da hala sizin oz cocugunuz.
-
Merhabalar, Şu an yüksek lisans öğrencisiyim fakat gitmiyorum ama terk de etmedim yani istersem devam edebilirim. Formu doldururken University Degree mi seçmeliyim yoksa student mi yoksa başka bir şey mi? Yardımcı olabilir misiniz?
-
@Ceyda-Kayaalp, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar, Şu an yüksek lisans öğrencisiyim fakat gitmiyorum ama terk de etmedim yani istersem devam edebilirim. Formu doldururken University Degree mi seçmeliyim yoksa student mi yoksa başka bir şey mi? Yardımcı olabilir misiniz?
university degreeolarak secin. -
Girdiğim ikametgah adres bilgilerim e devlet ikametgah adresi ile uyuşmuyor bir sorun teşkil eder mi
-
Merhabalar herkese başvuruyu yapıyorum fakat enter enstantane ınformatıon sayfasında takılı kalıyorum kabul etmiyor sebebini bilen varmı acaba
-
@bilal05, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Girdiğim ikametgah adres bilgilerim e devlet ikametgah adresi ile uyuşmuyor bir sorun teşkil eder mi
problem olmaz, gercek adresiniz neyse onu yazin.
-
@Maria-Kurkut, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar herkese başvuruyu yapıyorum fakat enter enstantane ınformatıon sayfasında takılı kalıyorum kabul etmiyor sebebini bilen varmı acaba
tam olarak hangi sayfada takili kaldiginizi anlayamadim maalesef...
baska bir tarayici kullanarak yeniden deneyin isterseniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum