@leningrad merak etmeyin, bir problem yasamazsiniz. Gecmis olsun. Lutfen sorulariniz icin forumdaki ilgili konulari kullanmaya calisin.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
@Ballistix hiç sorun değil iloveimage sitesinden tüm ayarlamaları yapabilirsin.
-
Merhabalar,
fotoğrafçı fotoğrafı 600x600 pikselden daha küçük çekmiş. Sistem 20:1 ratio hatası veriyor. Bir arkadaş photoshopta düzenleyerek piksel ayarlaması yaptığını söylemişti, ben de yaptım fakat bu kez fotoğrafın kenarlarında çerçeve gibi bir görsel oluşuyor (görseldeki kırmızı kalemle işaretlediğim yerlerdeki gibi). Fotoğrafı bu şekilde yüklememde bir sorun olur mu acaba?

-
@Esen-ErB dvlottery.me ve greencard photo check sitelerinden kontrol ettiniz mi acaba?
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@crazycells bu yöntem eskidi diğer site dehşet bir şey onu dener misin müsait bir zamanda
iloveimage olan anlatım
evet, pek cok faydali arac var artik, bunu da not ediyorum, ilk firsatta deneyecegim.

-
@LibertyMan, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Ben ilk defa başvuru yapıyorum ve işimi sağlama almak için bir fotoğrafçıya gidip 5'e 5, 600px boyutlarında bir fotoğraf çekildim. Ancak dün başvuru esnasında defalarca denememe rağmen başvuru hata verdi ve araştırmam sonucunda fotoğraf boyutu düşürüldüğünde sıkıntının çözüldüğünü öğrendim. Bende 183 KB olan görseli 48,6 KB boyutuna indirdim ve bu sayede form onaylandı. Az önce TSG Photo Tool üzerinden kontrol sağladığımda fotoğrafın çok sıkıştırıldığına dair hata aldım. Sizce yaptığım başvurudan elenir miyim?
hayir, bir sorun olmaz

-
@Esen-ErB, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhabalar,
fotoğrafçı fotoğrafı 600x600 pikselden daha küçük çekmiş. Sistem 20:1 ratio hatası veriyor. Bir arkadaş photoshopta düzenleyerek piksel ayarlaması yaptığını söylemişti, ben de yaptım fakat bu kez fotoğrafın kenarlarında çerçeve gibi bir görsel oluşuyor (görseldeki kırmızı kalemle işaretlediğim yerlerdeki gibi). Fotoğrafı bu şekilde yüklememde bir sorun olur mu acaba?Tam yuklerseniz daha iyi olur, isterseniz fotoyu [email protected] adresine gonderebilirsiniz.
-
Merhabalar arkadaşlar,
Fotoğrafı http://dvlottery.me/ bu siteden ve https://www.greencardphotocheck.com/tr/ sitelerinden kontrol ettiğimde herhangi bir sorun yok. Fakat Photo Toola yüklediğimde "Your photo does not need cropping: Photo dimensions are 600x600" boyut kesilmesi gerekli diyor. 2 site tamam doğru diyo photo tool boyut büyük diyor. Fotoğraf tamammı yoksa olmamışmı? teşekkürler şimdiden herkese -
@gezgin34 günaydın sen resmi hangi programla ayarlama yaptın eğer idphoto4you ile yaptıysan zaten tsg phototool programı hata verir. Aynı şekilde tsg phototool ile yaptıysan da kontrol siteleri hata verir. Ondan sen canını sıkma bu hatayı alman çok normal
Elinde resim vesikalık ise boyutlarını 600 x 600 üstünde yapar mısın ondan sonra tsg phototool sitesine yüklediğin zaman otomatik ayarlama yapacak
-
arkadaşlar 20:1 ratio hatası bende de çıkıyor? Nasıl çözeceğiz?
-
@mod55 resmi hangi siteden ayarlamaya çalıştın. Ona göre bilgi vericem sana
-
@ayvalik10 phototool sitesinden
-
@mod55 tamam şimdi elinde ki resim vesikalık mı yoksa sen kamera ile mi çektin onu söyler misin vesikalık derken fotoğrafçıdan mı çektirdin
vesikalık ise ozaman aşağıda ki siteden hemen resmin boyutlarını 600 x 600 üstünde mesela 610 gibi yaparak tekrar phototool sitesine yüklersen otomatik yapacak
eğer sen çektiysen ozaman phototool ile değil diğer site olan idphoto4you ile yapacaksın.
idphoto4you yaparken united states ve single photo seçeceksin
-
@ayvalik10 telefon ile 3:4 formatında çektim. ilginiz için çok teşekkür ederim hemen deniyorum
-
@mod55 mesaj attım sana
-
@ayvalik10 çok teşekkür ederim hallettim hocam
hayatta size de böyle yardımseverler çıkar inşallah -
@mod55 herkes için bu dua olsun biz aileyiz burada herkes birbirine yardımcı olacak ki sorunlar ortadan kalksın.
-
@ayvalik10 Fotoğrafçıda çektirmiştim, elektronik halleriyle geçen senede başvurmuştum. Şunu hatırlıyorum; eğer fotoğrafta hata olursa, başvuru esnasında "Photo accepted" yazmazdı demi? formu doldururken fotoğrafı yükledikten sonra fotoğraf kabul edildi uyarısı veriyor zaten, eğer uygun olmasa kabul edilmedi der demi? teşekkürler
-
@gezgin34 evet diyor ancak 600 x 600 uygunsa sistem kabul ediyor. Resim kalitesine göre kontrol etmiyor.
-
@gezgin34, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhabalar arkadaşlar,
Fotoğrafı http://dvlottery.me/ bu siteden ve https://www.greencardphotocheck.com/tr/ sitelerinden kontrol ettiğimde herhangi bir sorun yok. Fakat Photo Toola yüklediğimde "Your photo does not need cropping: Photo dimensions are 600x600" boyut kesilmesi gerekli diyor. 2 site tamam doğru diyo photo tool boyut büyük diyor. Fotoğraf tamammı yoksa olmamışmı? teşekkürler şimdiden herkesefotonuz zaten 600 x 600 piksel diye uyari veriyor, bilginize.
-
@gezgin34, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@ayvalik10 Fotoğrafçıda çektirmiştim, elektronik halleriyle geçen senede başvurmuştum. Şunu hatırlıyorum; eğer fotoğrafta hata olursa, başvuru esnasında "Photo accepted" yazmazdı demi? formu doldururken fotoğrafı yükledikten sonra fotoğraf kabul edildi uyarısı veriyor zaten, eğer uygun olmasa kabul edilmedi der demi? teşekkürler
kullandiginiz fotograftan taninabildiginiz surece sorun olmaz.
Benzer Başlıklar
143
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum