Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐

@Eren-Özpar Umarım mülakatınız da bir çırpıda güzel bir şekilde biter, bizler de buradan sizin tecrübelerinizi okurken kendi mülakatımız için hayaller kurarız :)

• Arkadaşlar merhaba, green card sağlık muayenesinde veya mülakatında “intihara teşebbüs” bir sorun çıkarır mı? Veya psikiyatrik rahatsızlıklar vize sürecini nasıl etkiler?

• @Eren-Özpar hayırlı olsun darısı bize inşallah:))

• ⭐⭐

@firatdeger Bunu muayene oldugunuz klinik degerlendirecektir. Sorulan sorulara dogru bilgilerle cevap vermeniz faydaniza olacaktir. Siz bahsetmedikce onlar gecmis saglik durumunuzla ilgili bilgi edinemezler fakat yanlis beyan vermeniz ve fark edilme durumunda sureciniz sikintiya girebilir.

• @karaloyunlar1 mülakat maili almadıysanız şuanda KCC dir. Ds 260 formundan kontrol edebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@ozkan-akbulut Mailinizde uzun uzun hayat hikayenizi, konuyu dagitan detaylari (mesela meslek, egitim vs. cunku bu bir is gorusmesi degil cesitlilik lotarisi) yazmadiginiz surece tabii ki gerecke olarak Ankara'nin zayif performansilni dile getirebilirsiniz @gucarslan Bey'in de dedigi gibi. Kisa ve net olun, sadece henuz cok erken... yollari surec baslamadan kapatmayin.

• ⭐⭐⭐⭐

@mrsgrsy, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Yaptım ama oldumu ? Şimdi cevap alabilir miyim

Olmamış maalesef. Diğer üyelerin imza kısmında nasıl yazıyor bakabilirsiniz.
    Dosya numaranızı 2024EU dan sonra son iki rakamı X olacak şekilde ve ds260 submit ettiğiniz tarihi yazın.

• @lumos Dosya numarası aktif olunca konsolosluklara yazılabilecek mailler meselesi tamam fakat, KKC'ye ''dosyamın ... sebeplerinden dolayı x konsolosluğuna taşınmasını arz ediyorum'' gibi mi yazmamız gerekiyor?

• ⭐⭐⭐

@Hanhun Eger KCC ile dosya tasima sartlarini sagliyorsaniz ikamet ve gerekli belgeleri mailinize ekleyerek sadece transfer talebinizi yapin, bunun icin beklemenize veya gerekce yazmaniza gerek yoktur.

• @Serapp yaptım düzelttim. Busene ilk defa başvuracağım için dosya numarasına 2024-2025 yazdım

• belirteceğimiz belgelerde yeminli tercüman istiyor mu ve ayrıca apostil istiyor mu

• Merhaba Arkadaşlar; DV 2023 Eylül Bülteninde açıklanan DV 2024 Ülke kontenjanlarında Güney Kore DV programına katılmaya uygun değil gibi bir şey okudum. Bu durum bizim dosyamızı Güney Kore'ye taşımamıza engel midir?

image.png

• ⭐⭐

@dkagan55 Güney Kore DV-2023 kapsamında da değildi ama 2023 yılının nisan ayında DV kategorisinden 3 kişiye vize vermişler. Diğer aylarda da vize verdiği olmuştur, detaylı bakmadım. Monthly Immigrant Visa Issuance Statistics üzerinden kontrol etmek istediğiniz konsolosluğun 2017 yılından itibaren verdikleri göçmen vize sayılarını kontrol edebilirsiniz. Kesin bilmemekle beraber birilerine DV kategorisinden vize verebiliyorlarsa dosya taşımanın da sorun olmaması gerek ama siz yine de isterseniz konsoloslukla iletişime geçip teyit edebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@dkagan55 Hayır taşımanıza engel değildir. Orada yazan bir çok ülkeye dosyasını taşıyanlar var.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dkagan55 Güney Kore’ye dosya taşıma ile Güney Kore vatandaşlarının DV'ye başvurma hak sahibi olmaması hususu birbirinden tamamen farklı.

Güney Kore’de gerekli oturma izni, çalışma izni, vatandaşlık gibi durumunuzu kanıtlayabiliyorsanız, KCC ile iletişime geçerek kanıtlarınızı ibraz ederek cut off olmayı beklemeden dosyanızı taşıma talebinde bulunabilirsiniz. Bol şans 🍀

• Merhaba iki yetişkiniz ben ve eşim sağlık raporları için ekstra benim ankaradaki dışında alıp getirmem gereken bir şey var mı aşı kartımız var ikimizin de onun dışında başka bir şey gerekiyor mu

• bir sorum daha olucak benim aileden gelen yeşil passaportum var ama yakın vakitte evleneceğim bu yüzden yeşil passaportum bordo ya dönüşür mü eğer dönüşmezse eşim de bundan faydalanabilir mi

• @talhabakunin detayları sağlık raporu vermeye tek yetkili klinik Doctor Un web sitesinde bulabilirsiniz.

https://www.doctorun.com/tr/saglik-muayenesi-islemleri
    https://www.doctorun.com/tr/yaninizda-ne-getirmelisiniz

• ⭐⭐

@mrsgrsy merhabalar.Bu konu başlığı Dv2024 kazananlarının soru sorduğu ve aşamalarını paylaştığı bir başlık.Sizin sorunuz bu başlıkta olmalı .
    Sizin vergi ve ssk borçlarından dolayı bankadaki parayı kızınızın hesabında göstermeniz ile alakalı konsolos neden diye sorabilir? Mantıklı bir açıklama yapmanız gerekebilir. Onun şansına başvurduk ve onun şansına kazandığımız için ona atfen hesabında bu para bulunuyor diyebilirsiniz. Kazanırsanız deneyiminizi yazarsınız bizlerde öğrenmiş oluruz.

• @Eren-Özpar sanki ben onları yaşıyormuşum gibi heyecanlandım. yarın için bol şans. binadan ağzınız kulaklarda büyük mutlulukla çıkın inşallah. darısı başımıza...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k