Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

• @pelin-dikmen ben ds160 formunu doldurdum ama eski WAC ile baslayan numaramı yazdım ais uzerinden hesap oluşturup ekledim simdi düzenleyemiyorum yenisinimi doldurmam lazım

• @pelin-dikmen Merhaba ben de DS 160 formunda Application receipt /petition number yazan kısma WAC ıle baslayan numarayı yazmıstım hala duzenleme asamasındayım.Nısanlıma gelen posta da Uscıs Receipt Number WAC ile baslıyor dıye oyle yazmıstım . Yani Case Number ı mı yazmamız gerek Ank ile baslayan

• Selam, ds160 formunu doldururken kayıt esnasında tahmini varış tarihi ve adres istiyor. Nişanlım New Mexico'da yaşıyor şu anda ama ben gelmeye yakın Colorado'ya yerleşecek ve orada yaşayacağız. Adres kısmına ne yazmalıyım. Hata yapmak istemiyorum. Lütfen yardım edin.

• Merhabalar. Ben K1 vizesi için başvuru yaptım. Şimdi randevu vermiyor. Ne zaman açılır bilgisi olan var mı? Ya da bildiğiniz whatsapp grubu var mı randevu için haberleşilen?

• @busragulcnby Malesef Sürekli sistemden kontrol etmeniz gerekiyor.

• @pelin-dikmen, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@samsa bundan emin misiniz? Yani nişanlının orjinal boşanma belgesi gerekli değil mi? Bu durumda olup nişanlı boşanma belgesiz giden arkadaşlar var mı acaba?

Ben boşanma belgesinin gerekli olup olmadığı ile ilgili bir şey söylemedim. Sadece durumu izah edip, yönergelerde böyle bir belgenin olmadığından bahsettim.
    Götürüp götürmemek sizin insiyatifinize kalmış.

• @oneshot, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Selam, ds160 formunu doldururken kayıt esnasında tahmini varış tarihi ve adres istiyor. Nişanlım New Mexico'da yaşıyor şu anda ama ben gelmeye yakın Colorado'ya yerleşecek ve orada yaşayacağız. Adres kısmına ne yazmalıyım. Hata yapmak istemiyorum. Lütfen yardım edin.

Mevcut adres ne ise onu yazın.

• @pelin-dikmen Sağ Salim biran önce gitmeniz dileğiyle

• @pelin-dikmen, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@kmlgrgn teşekkürler Kasım ayına sadece 2 gün açıktı sistem 15 Kasım aldım

7-15 ve de 29 Kasım.

• @samsa teşekkürler. Ben direkt colorado'ya uçacağım pasaport memurları tarafından bu incelenir mi sizce herhangi bir sorun olur mu

• Bu ileti silindi!

• @oneshot, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@samsa teşekkürler. Ben direkt colorado'ya uçacağım pasaport memurları tarafından bu incelenir mi sizce herhangi bir sorun olur mu

Rica ederim.

Hiçbir şekilde sorun çıkmaz.

• @Çağla-Aksu yandaki kutucukta USCIS Receipt Number yazıyor yanı WAC yazacaksınız .ANK Numarası USCIS tarafından verilen bir numara değildir ANK Numarası National Vize center NVC Tarafaından verilen bir numaradır

• @ny34ist Benim kafam iyice karisti!! ve iki defa yeniden doldurdum, birincisinde WAC ikinci doldurduğumda ANK olanı yazdım ve ais sistemine yenisini yükledim. ne yapmam gerektiği konusunda kafam allak bullak oldu😔 eğer WAC olması gerekiyorsa ilk doldurduğum formumu yüklemem lazım? ve iki dafa form doldurduğum icin birincisi iptal oluyormu otomatikmen? yoksa her iki formda kullaniliyormu hala? eğer silinmiyorsa birinci yaptığımı geri yükleyeceğim! lütfen yardım.. 🙏

• @Handan-krks kafanızın karışmasını sebebi tam olarak bilmiyorum ama numaraları yazacağınız kutucuğunun yanında hangi numarayı yazmanız gerektiği ile ilgili örnek numara yazıyor. Hangisi hangisi tam hatırlamıyorum bu kadar karıştırmanıza gerek yok çok basit bir işlem. Hiç bişey yapamazsanız. YouTube da bir çok video var how to schedule an appointment for k1 visa yazın bir sürü video çıkar birine bakıp doldurun.

• İzledim aslında ama o case kısmında ilk olarak USCIS olan yazdım ilk doldurduğum forma kafam karısınca ikince defa doldurup ANK olanı yazdım ve sisteme yükledim. ama anladigim kadarıyla USCIS olanı yazıyoruz ilk doldurdugum form sizce geçerlimi iki tane doldurdum çünkü ve ikinciyi yükledim! Google den baktım cevap bulamadım.

• handan hanım forum son kısmında formu onaylamadıgınız surece sısteme yuklenmıyor son kısımda hata yaptıgını dusundugunuz kısımları duzeltemenız ıcın duzeltme butonu sunuyor ve sakin olun hata yaptıgınız düsündügünüz kısım olursa gorusmede memura bunu belirtin memur sistemde bunu duzeltecektır. lutfen gocmenlıkten ankaradan ve nvcden gelen ve onay aldıgınız maıl cıktılarınız ve belgelerınızle gorusmeye gıdın .

• Bu ileti silindi!

• @Handan-krks numara yazacağınız kutucuk yanında örnek olarak size şu numarayı yazmanız gerekiyor diye bişey söylemesi gerek uzun süre geçtiği için hatırlamıyorum ama diğer arkadaşın dediği gibi memur düzeltebilir o yüzden yetkileri var zaten kendileri yardımsever merak etmeyin bir sorun çıkacağını düşünmüyorum ama YouTube da form nasıl doldurulur nasıl randevu alınır bir cok video var ben size doğru olduğunu bildiğim bir tane video bırakayım buraya ona göre hata yaptığınızı düşündüğünüz yeri karşılaştırıp bakın. Eğer receipt petition number soruyorsa wac ile başlayanı yazmanız lazım. Sorduğunuz soru bumu emin değilim. Randevu almak içinde oluşturacağınız hesap içinde her iki numarayı girecekseniz hesap oluştururken yine kutucuk yanında örnek var. Bu şekilde numarayı girin diye.

Eğer doldurduğunuz formlardan hangisi doğru ise onu yanınızda götürün, girişte ds160 sayfasını soruyorlar doğru olanı verebilirsiniz , sistemden hemen düzeltiyorlar memur da neden iki form doldurdunuz diye bir soru sorarsa açıklamasını yaparsanız yanlışlıkla ank numarasını girdim bu yüzden ikinci formu doldurdum diye.

https://youtu.be/ZKf94o4jRoo?si=g1dPhsNmB3NF84AR

• Cok teşekkür ederim arkadaslar yardimlariniz icin ilk yaptigimi yükledim ama dediğiniz gibi ikisinida götüreceğim ve sorarlarsa acıklarım 🙏
    Screenshot 2023-10-02 at 10.07.34 AM.png

Benzer Başlıklar

• K1 Vizesi Sonrası Green Card Süreci

Kilitli Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi greencard
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler. AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
  • Eşi ABD Vatandaşı olan birinin B2 turist vizesi alması

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    61
    1 Oy
    61 İleti
    4k Bakış
    C
    @luchadora çok teşekkür ederim.
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    199k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k