DV2024 Mülakat Deneyimleri
-
@erme11 tasimak istediginiz ulkenin konsolosluk resmi sitesine girip immigrant visa kismindan mail adreslerini bulabilirsiniz. Bazi ulkeler mail yerine form doldurtturuyor yine ayni sekilde konsoloslugun resmi sitesinden formuda bulabilirsiniz. iyi sanslar!
-
@erme11 Merhabalar, bu tabloyu inceleyebilirsiniz 👉🏻 DOSYA TAŞIMA
-
@mehmet-ein-avanaş Umarım hemen mülakatınızı alırsınız ama siz genede Ankara'ya çok güvenmeyin ikinci bir planınız olsun.
-
Merhabalar. Öncelikle size verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür etmek istiyorum. Benim merak ettiğim, lise diploması olmayıp iş tecrübesi olan çekiliş talihlileri nasil bi yol izlemeliler? Hangi evrakları hazırlamalılar?Teşekkürler.
-
@Gulbahar-Demirci Merhaba, ilk olarak belirtmem gerekir ki, surec icerisinde sorulariniza saglikli cevap alabilmek ve takip icin lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin.
Imzaniza ek olarak, eger henuz yapmadiysaniz, bilgilerinizi talihliler icin olusturulan ve verilerin toplanarak analiz edildigi 2024 tablosuna eklerseniz surec sizin icin daha faydali ilerler.
Lise mezunu olmadan mesleki sartlari saglayarak da GC alma hakkiniz var dediginiz gibi, konu icin ilgili basliga bu linkten ulasabilirsiniz.
-
@Gulbahar-Demirci çalıştığı bütün işlerin ispatlı olması yararlı olur
-
2024 de ilk başvurusunu yapıp kazanamayanlardan biri olarak kazanan arkadaşlara bol şans diliyorum umarım sıkıntısız bir süreç geçirirsiniz
-
@adm, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri
2024 de ilk başvurusunu yapıp kazanamayanlardan biri olarak kazanan arkadaşlara bol şans diliyorum umarım sıkıntısız bir süreç geçirirsiniz
İyi dilekleriniz için teşekkürler hocam inşallah dv2025 de aramıza katılırsınız.
-
@Prm-oguzhan, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri
@adm, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri
2024 de ilk başvurusunu yapıp kazanamayanlardan biri olarak kazanan arkadaşlara bol şans diliyorum umarım sıkıntısız bir süreç geçirirsiniz
İyi dilekleriniz için teşekkürler hocam inşallah dv2025 de aramıza katılırsınız.
umarım :D yaşım daha genç loto olmasa bile farklı yollar denemeye devam edicem
-
selamlar Excele ekledim kendimi, mail kısa sürede gelir :)
-
Merhaba. DS-260 formunu doldururken greencardımın gönderim adresini kalıcı adres olarak işaretleme gafletinde bulunmuşum. Acaba bu adresi mülakat günü değiştirebilme şansım var mıdır? Kalıcı adres olarak işaretlemem ilerde bir sıkıntı yaşatır mı?
-
@tugceayilmaz ben kalici adres kismini bos birakmistim gidince nerede kalacagim belli olmadigi icin ona ragmen green cartimin gonderilecegi adresi kalici adres olarak sisteme gecirmislerdi. Sonra internetten adres degisimi yaptim adres belli olunca. Sorun olmadi. Konsoloslukta ya da internetten guncelleme yapabilirsiniz.
-
@Yrngzgn İnternetten değiştirdim dediniz tekrar dosyanızı mı açtırdınız acaba?
-
@senela hayırlı olsun dosya taşıma ihtimali hep akılınızda olsun. Başarılar dilerim.
-
@burcugulsn teşekkürler Burcu Hanım. Maalesef dosya taşımaya çalışmaktan başka opsiyon bırakılmayacak gibi gözüküyor bence de. Umarım herkesin gönlüne göre olur. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
-
@tugceayilmaz hayir USCIS'ten degistirdim. Mulakattan sonra https://www.uscis.gov/addresschange
-
-
deneyimlerinizi dort gozle bekliyorum 😃
-
Tebrikler, vizeniz hayırlı uğurlu olsun👏
Mülakat deneyimleri başlığına da kopyalayıp yapıştırın :)
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
Herkese tekrardan merhabalar,
Çok şükür vizemizi aldık. Heyecandan ilk önce onu bu güzel gruptaki insanlarla paylaşmak istedim. :)) çok stresli bir o kadar keyifli bir heyecan.. Mülakatımız saat 08.00'deydi. İlk pasaportlarla bir kayıt yaparak x-ray cihazından geçmek üzere içeriye alıyorlar çanta, telefon vs. kabul edilmiyor. Herşeyi bırakın biz orada biraz toyluk yaptık daha sonra koştur koştur arabaya bıraktık. Neyse içeri geçtikten sonra kayıt yapılıyor (ds-260 onay formu ve pasaportlar isteniyor) ve para yatırmak üzere bankoya yönlendiriyorlar 2 kişi için 660$ ödedik kredi kartıyla ödeme için mail order'ın aktif olması gerekiyor. (Önemli) Benim telefon değişikliğinden dolayı bi problem yaşandı 1 saat süre verip üzerinizde adınızın yazdığı bir kart veriyorlar ((Para çekip gelecek 0940 Eren ÖZPAR)). Gidip dışarıdan para çekin diyerek gönderiyorlar dönüşte o kartı göstererek bina içine beklemeden girebiliyorsunuz. Çok uzatmayayım gidip geldikten sonra para ödeyince fiş veriyorlar sonra numaranız ekranda çıkınca bankoya gidiyorsunuz. Evraklar isteniyor genelde asıl talihlinin detaylarına bakılıyor. Eşimin lisans diplomasını aldılar benimkini istemediler.. 2 mizinde mali belgeler nüfüs kayıt örnekleri ve adli sicil kayıtlarımızı istediler ve Mülakata Türkçe devam etmek isteyip istemediğimiz soruldu. tekrar çağrılacaksınız diyerek oturmamız söylendi. Numaramız tekrar ekranda çıkınca bankoya gittik. Amerikalı bir beyfendi yanında bir tercüman ile beraber mülakat yaptı ama adamın türkçesi anlaşılıyordu :)) Sağ eli kaldırıp verdiğimiz beyanatların ve söyleyeceklerimiz konusunda yalan olmayacağına yemin ettik.
Parmak izlerimiz alındı. Sol 4 sağ 4 baş parmaklar...
Görevli : Asıl talihli olan eşime Ne mezunusunuz? lisans?
Eşim : Evet Metalurji ve malzeme mühendisiyim.
Görevli : Hangi eyalete yerleşip ne yapmaya düşünüyorsunuz? (ingilizce sordu tercüman çevirdi)
Eşim : Houston Texas kendi işimizi yapmak istiyoruz.
Görevli : Vizeniz onaylandi 1 hafta sonra Beşiktaş alicak siz hayirli olsun. (Amerikalının türkçesi ile)Veeee vizemiz onaylandı. Allah herkese nasip etsin. Çok stresli bir o kadar da keyifli bir süreç... Büyük bir yük kalkıyor... Herkese mülakat verilmesi ve herkesin onay alması dileğiyle...
Okuduğunuz ve verdiğiniz destekler için tekrar çok teşekkürler..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum