Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @gucarslan gerçekten kötü niyetli demek için sebep söylemeniz lazım cevapladığım ileti bir sene green card lotosunu kazananlara hiç mülakat verilmemesi hakkındaydı ve salgın hastalık vs değil Ankara'nın kendi inisiyatifine bağlı ben hiç kimseden ne duydum ne de araştırdığımda bu sene green card talihlilerin hiçbirine ben mülakat vermiyorum diye bir şeye rastlamadım.


  • @gucarslan haklısınız fakat dv2024 konusunda bu konuların geçmesi üzerine düşüncelerimi ben buraya yazdım aynı konuyu dv2025 konusunda da tekrar yazmak istemiyorum teşekkürler


  • Burdan mı devam 🙄


  • @kdone yok 😄


  • @Ashtrem
    Size naçizane bir önerim olacak; lütfen yazılanları heyecanla okuyup hemen veya hızlıca cevap vermeyin.

    • Ben hiç kimseye "hiç mülakat verilmez" demedim. Ankara bu yıl mülakat vermiyoruz dese ne yapabilirsiniz anlamında bir şeyler yazdım. Siz de araştırmalarınız sonucu edindiğiniz bilgilerle "Bunu diyemezler" diye iddiada bulundunuz.
    • Diğer heyecan noktanızda ise @gucarslan size "Söylediğinizin çok iyi niyetli olduğunu yazmış ama siz cevaben "kötü niyetli demek için sebep" istemişsiniz. Yahu adam iyi niyetlisiniz demiş, siz kötü niyetlisiniz diye okumuşsunuz. (Bu arada @gucarslan ı savunmuyorum. Bilenler bilir aramız bozuktur. Dili sivridir, denk getirdiğinde de lafı sokar. Ama bu sefer eminim size sadece iyi niyetli olduğunuzu söylemiş. Yoksa direk "kötü niyetlisiniz" yazardı.)

  • @SemihPehlivan anlıyorum. Hiç mülakat verilmez iletisi demedim bir sene green card lotosunu kazananlara hiç mülakat verilmemesi hakkındaydı dedim zaten 😇
    İkinci konu olarak ben yanlış yormuşum o zaman teşekkür ederim size de bunu söylediğiniz için hem aranız bozuk vs iken bile bunu söylüyorsanız sizi takdir ediyorum. İyi günler diliyorum


  • @lumos sanırım bilgilerimi güncelledim. eklemem gereken bişey var mıdır bunlar dışında


  • @ramsen18 zaten istanbul aydın üniversitesinden mezun oldu ve diploması mevcut. bunu yazdık. Fakat ilk kıbrıs'ta okudu 2 yıl sonra kıbrıs'tan istanbul'a yatay geçiş yaptı. biz kıbrısta okuduğu üniversiteyi ds260 foruma yazmadık diploması yok diye. ikametgah olarak da kıbrıs'ı yazmadık. kafamızı kurcalayan ikametgahını yazmamış olmamız. bu yüzden formu açtırsak mı bilemedik. sonuçta 2 yıl kıbrıs'da yaşadı ve biz bunu foruma yazmadık


  • @sefasonmez merhaba. Bir Afrika ülkesinden mülakat alırsanız, (seyahatinizden 1-1,5 ay öncesinde) o ülkeye girişte sarı humma aşısı istenip istenmediğine mutlaka bakınız. O aşı isteniyorsa aşı yapıldıktan 2 hafta sonra Afrika'ya gidebilirsiniz ama o aşı canlı bir virüs olduğu için de muhtemelen sağlık kontrolünüzden 2-4 hafta önce yapılması gerekecektir. Ben bu konularda daha önce birkaç yazı yazmıştım, lütfen okuyunuz.

  • ⭐⭐

    @Rizamrs Tesekkurler, yeterlidir.


  • @sefasonmez formu doldururken neresi çıktıysa dosyanız muhtemel orda şuan, bence şengeni bi deneyin derim


  • @Rizamrs E devlet sistemine girdiğinizde arama motoruna ''Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi Sorgulama'' yazarak daha önce nerelerde ikamet ettiyseniz karşınıza çıkacaktır. Eğer Kıbrıstaki adresiniz de mevcutsa mülakat maili aldıktan sonra formunuzu açtırıp düzenleyebilirsiniz.


  • @Rizamrs Ek olarak Eşimde 3 yıl Ekonometri bölümünü okuduktan sonra kaydını sildirip Çalışma Ekonomisi bölümünü okuyup mezun oldu. Biz sadece Çalışma Ekonomisi diploması olduğu için foruma onu bilgisini girdik. Ve sıkıntısız vizelerimizi aldık. Size tavsiyem foruma yazdığınız bilgilerinizde hatalar olabilir gayet normaldir. Mülakat maili alana kadar yanlış girdiğiniz bilgilerin notunu bir kenara yazıp beklemek. Sonra düzeltip mülakatınıza girersiniz. Çok sorun etmeyin lütfen kendinize.


  • Merhabalar, dosyamızı farklı ülkeye taşıdığımızda ailemizi götürmeyip yalnız mülakata gidersek sonra süreç nasıl devam ediyor(Ekonomik olarak daha az maliyetle nasıl halledebilirizin derdine düştük 😞 )? Konu başlığı var mı? Nereden öğrenebiliriz?


  • @Beykentli teşekkür ederim. bilgilenmiş olduk.


  • KCC ye iki defa mail gönderdim,

    1. Dear KCC Officer
      Please let me know where my DV file is now.
      cevap: Thank you for your inquiry.

    Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

    KCC is aware of recent executive orders and is actively working on Diversity Visa (DV) Program cases. Please monitor travel.state.gov for general updates to the DV Program and related regulations. You should also check the information posted by the Embassy or Consulate you chose for the location of your interview for operations details. The process for scheduling DV appointments has not changed from previous years. Selectees will be asked to check the Entrant Status Check (ESC) website by an email sent to the address they provided as soon as an interview is scheduled. KCC cannot predict when individual cases will be scheduled for interview, and you are not asked to take any additional steps if you have already provided all your documents and information. Please remember that selection for participation in the DV Program is not a guarantee of a visa or of a visa interview.

    If you have a specific inquiry not related to scheduling an interview, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.
    2.Dear KCC Officer
    Please let me know where our interview location.
    cevap: Thank you for your inquiry.

    When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)

    If you must change your address or interview location again after you have submitted your DS-260, you will need to write to [email protected] to have your application unlocked and your case reassigned to a new location.

    If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy at which you have been scheduled to determine if your case can be transferred to a different location.

    Dosyamızın nerede olduğunu öğrenmek için yanlış mı soruyorum?

  • ⭐⭐⭐

    @Rizamrs e devletteki ikametgah geçmişinizin bir önemi yok yaşadığınız yerleri girin ds260 formuna, ama bunun için mülakat almadan form açtırmayın. Mülakat alırsanız güncellersiniz sonra form açtırıp, bu arada kktcden polis belgesi almasıda iyi olacaktır


  • @Emre-Kurtulmuş sorun şu ki biz ds260 submit ettik geçen mayısta. Şimdi mülakat maili aldıktan sonra ikametgahı güncellemek için açtırsak mı onu düşünüyoruz… çok arada kaldık hem formu açtırmak için önemsiz konu bi yandan da pürüz çıkar mı diye düşünüyoruz


  • ekim ayı için cutoff numaraları 4500 açıklanmış doğrumudur?


  • @gacal evet dogru visa bulletin yazıp bakabilirsiniz


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

80
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum