Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
Merhabalar ,
Güncel alınmış erken randevu örneklerinden 1 tanesini ekte görebilirsiniz.

-
Bu ileti silindi! -
Merhabalalar ,
Erkene alınmış bir ailenin erkene alınmış randevusu ektedir.

-
Kendileri ile iletişime geçtim, randevuyu yalnızca 1 günde tam 1 yıl 4 ay geriye çekebildiler. İnanılmaz gerçekten, eğer zaman sorunu olan varsa kendileri ile çalışmalısınız.
-
Merhabalar, ilk mesajda yer alan formu 3 gün önce doldurdum ama bir geri dönüş alamadım henüz. Süreç nasıl ilerlemekte? Sizle iletişime geçebileceğim bir yol var mı?
-
K1 vizesi içinde geçerli mi bu acaba?
-
@MertHRB Merhaba eğer bir alınmış bir randevunuz var ise yakın tarihlere alabiliriz.
-
Merhabalar
Erkene alınmış bir randevu örneği ektedir.

-
T tufank bu başlıktan bahsetti
-
Merhabalar ,
Çok acil randevu talep eden kişiler için alınmış bazı randevuları sizlerle paylaşmak istiyorum .

-
@Rushvisasnow Merhaba, sistem nasıl işliyor? Önce bizim vize ücretini yatırıp herhangi bir tarihe randevu alıp sonra mı siz devreye gireceksiniz yoksa vize ücretini ödedikten sonra siz istediğimiz tarihe alabiliyor musunuz?
-
@srhnkskn Merhabalar, Evet siz bir tarih alıyorsunuz B1/B2 ise 2024 oluyor genelde akabinde biz istenilen tarihi almak için çalışıyoruz bazen 5 gün bazen 1 hafta 10 gün sürebiliyor .
-
Merhabalar kendilerinden hem eşim için hem de yengem için 2 kere ayrı ayrı hizmet aldım ve her 2 hizmeti de sorunsuz bir şekilde hallettik. Hizmet almak isteyen arkadaşlar bilgi vermek istedim.
-
Merhabalar ,
Erken alınmış bazı randevu örnekleri ektedir.

-
Çok acil randevu talebinde bulunan bir adayın alınmış olan randevusunu ekte görebilirsiniz .

-
Erkene alınmış bir randevu örneği ektedir.

-
Merhabalar,
randevu öne çekme ile ilgili detaylı bilgi alabilir miyim acaba?
hesap bilgilerimizin ele geçirilmesi gibi bir durum söz konusu mu?
yani bu işlemi yapmak ve yaptırmak güvenli mi? -
@ugurkaraoglu hesap bilgilerinizden kastınız ais hesabınızsa, zaten işlemi bu bilgileri onlara vermeden yaptıramazsınız.
başlıkta çokça deneyim göreceksiniz, inceleyin.işlemlerine güvenmediğimiz hiçbir firmanın bu forumda reklamını yapmasına izin vermeyiz, merak etmeyin.
-
@ugurkaraoglu ben gönül rahatlığıyla AIS hesap bilgilerimi teslim ettim. işlem tamamlandıktan sonra da şifremi değiştirdim. hesap çalınması / paranın boşa gitmesi gibi bir durum yaşayan duymadım deneyimler arasında. olsaydı mutlaka duyulurdu. zaten ödemeyi de işlem tamamlandıktan sonra talep ediyorlar.
-
@ugurkaraoglu Bey , Hesap bilgileriniz ile alakalı herhangi bir zaafiyet söz konusu dahi olamaz. En ufak bir problemin bizzat muhtabı benim .Bu konuda anlayışınız için teşekkür ederim.
-
Merhabalar, buradan da tekrar teşekkür etmek istiyorum. Hem vize başvuru aşamasında hem de tarihin öne alınması konusunda çok yardımcı oldunuz. Tekrardan teşekkürler. Düşünen herkes için de tavsiye ediyorum. İhtiyacınız olduğunda düşünmeden başvurabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum