Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar

Bilişim Teknolojileri
818 125 93.2k 128

• Merhabalar , 6 aylik Sdet , Yazilim Tester kursunun 4,5 ayini geride biraktim bitirmek icin geriye 1,5 ayim kaldi.Kursu almak isteyenler icin tavsiyem eger bu surecte calismama gibi bir sansiniz varsa 6 ay bu kursa odaklanmaniz.Cunku kursun saatleri toplamda mentoringle birlikte 4 saat olsa da alt yapi olmadan dersleri anlamak oturtmak ve hatirlamak zor olacagindan dolayi gunun diger kismini da bunlari tekrar ederek ornek cozerek geciriyorsunuz.topmada belki de 1 sene veya 1,5 sene olmasi gerekn bu egitimi 6 aya sikistirdiklari icin hergun yeni bir bilgi ile karsilasiyorsunuz ve ayni gun pratik yapip ertesi gun yepyeni bir baslik ile karsilasiyorsunuz.6 ay kesinlikle yeterli bir zaman oldugunu dusunmuyorum ziraa kurstan ciktiktan sonra da cogunluk bir 6 ayda kendi tekrar yaparak mulakatlara hazirlanarak is bulma surecini tamamliyor bazilari ise bunu kurs bitiminden 1 yil sonraya da atabiliyor.Konular agirlikla teknik oldugu icin teknik altyapisi olan kisiler icin daha tanidik geleceginden hizlica kavrayip ogrenebiliyorlar.Ancak yine de fazlaca calisilmasi gereken bir surec oluyor.Bu tarz bootcampe giden kisiler de deneyimlerini paylasabilirlerse sevinirim. Tesekkurler.

• ..........

• @Ömer-Şerif-BAYAZIT Merhabalar evet benim aldigim kurs online gunde 4 saat suruyor.Ucretlendirme toplamda 10.000 dolar ancak yarisi pesin yarisi is bulunca seklinde bir anlasma yaptik yarisini da 6 taksite bolduler. Kurs toplamda 6 ay suruyor.Ancak yukarida bahsettigim gibi eger bir altyapi yok ise gunde kursun verdigi 4 saat disinda da bir 5 saat calismak gerekiyor cok fazla konu ve bilgi var.Simdiden size de kolay gelsin.

• ..........

• @Ömer-Şerif-BAYAZIT Wise Quarter

• ..........

• Arkadaşlar bir sorum olacak, Amerika içerisinden remote junior developer olarak çalışmak için iş kabulü aldım, greencardım var. Saatliği 65 dolardan başlıyormuş, bu maaş bana çok geldi de sizce de öyle mi? Acaba uzaktan çalışınca vergilerden mi çok kesiyorlar vs. Bunun hakkında bilgisi olan var mı acil?

• @Laçin-Boz Öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun. Saatlik ücret ile anlaştıysanız büyük ihtimal full-time değil contract-based çalışacaksınız. Büyük ihtimal vergilerinizi kendiniz ödüyor olacaksınız ve sağlık sigortanızı da kendiniz ödüyor olacaksınız

• Chicago IT alanında iş fırsatları açısından nasıldır merak ediyorum. Ayrıca orada yaşayıp bootcamp almış arkadaşlar varsa tavsiye eder mi? Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

• @beyzakr, içinde söyledi: Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar

Chicago IT alanında iş fırsatları açısından nasıldır merak ediyorum. Ayrıca orada yaşayıp bootcamp almış arkadaşlar varsa tavsiye eder mi? Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

İzninizle takipteyim hocam bende

• @Prm-oguzhan tabii👍🏻

• teksas yazılımcılar için bir cennet

• @mikael bunu duyduguma cok sevindim, ozellikle bir sehir var mi?

• 12 yildir ozel sektorde çalışıyorum, kıdemli yazilim gelistirme uzmanıyım,
    Buradan greencard kazanıp amerikada it sektöründe çalışmak isteyen arkadaşlara tavsiye vereyim, amatör olarak uğraşıyor ve keyif alıyorsanız ve emekten verirseniz yazılımcı olabilirsiniz. Türkiye şartlarında maaşlar da iyi. Gc çıkmadan önce turkiyede bir yazilim firmasında çalışmanız faydalı olur. Türkiye de bile yeni yazilimcilar iş bulmakta zorlanıyor, bana sürekli cv gönderiyorlar.
    Eğer kod yazmayı sevmiyorsanız analist veya tester da olabilirsiniz.

Bu hayata bir defa geliyoruz ve herkes sevdiği mesleği yapmasını dilerim🤗

• @Darko 2024 secileniyim(kazanan diyemiyorum henüz) 25. senemi doldurdum yazilimci olarak. Heyecanla bekliyorum mülakatlari ☺

• @Darko vizem onaylandiktan sonra Amerika'da IT is firsatlarini arastirmaya basladim. Tester gecmisim var umarim orada is bulabilirim. Yeni Cv hazirliyorum bugunlerde.

• @jtcarlos Austin arastirabilirsiniz. Ama ilgi artinca ev fiyatlarinin ve genel olarak hayat masraflarinin arttigini soylemisti Austin'de yasayan bir yazilimci.

• @janedns kurs ismini verebilir misiniz acaba? tesekkurler

• @nura evet Avrupa ve ulkemizden farkli gercekten. Su an eski resumemi kullanamiyorum Amerika icin. Yeni resume hazirliyorum.

• @jtcarlos, içinde söyledi: Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar

@Darko 2024 secileniyim(kazanan diyemiyorum henüz) 25. senemi doldurdum yazilimci olarak. Heyecanla bekliyorum mülakatlari ☺

Sevindim sizin adınıza 🙂
    Takip edeyim sizi, amerikadaki deneyimlerinizi şimdiden merak ediyorum 😅
    Benim kız arkadaşım da yazılımcı, evlenip yatırımcı vizesiyle gitmeyi planlıyoruz.

Amerika da nereye gitmeyi planlıyorsunuz?
    hangi eyalette İş ilanı cok diye arastirmistim.
    Sanfranssico, los angeles, newyork buralarda İş ilanı sayısı diğer yerlere göre daha fazla.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k