Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

  • @zeynomistan FICO skorunuz kredi kartı aldıktan 6 ay sonra oluşmaya başlıyor ama ev almak ev için düzgün bir puan oluşur mu ama o süreçte onu bilemiyorum


  • @Emre-Kurtulmuş En çok masrafta ilk zamanlar yapılıyo halbuki tam kredi notu oluşturmalık. Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için 🙏


  • Herkese merhaba.
    Dv2023 talihlisi olarak bu gune kadar Ankara dan mail bekledik, ağustos ayının sonuna yaklaşmışken henüz bir gelişme yaşanmadı, bu tarihten sonra eylül ayı için Ankaranın mülakat tarihi verme ihtimali var mı? Dosya taşımak için geç kalmış olabilirim miyiz? Aos yapmak için geç kalınmış olabilir mi? Bu tarihten sonra yapılacak en doğru hamle ne olur yardımlarınız için teşekkürler saygılar.

  • ⭐⭐⭐

    Merhaba,

    @fly_90, içinde söyledi:

    ..., bu tarihten sonra eylül ayı için Ankaranın mülakat tarihi verme ihtimali var mı?...

    Bu ihtimal verilere gore dusuk olsa da teknik mahiyette imkansiz degil ama Ankaraya Guvenmeyin.

    @fly_90, içinde söyledi:

    ...Dosya taşımak için geç kalmış olabilirim miyiz?...

    Son iki aydir dosya tasiyabilen olmadi, bu nedenle gec kaldiginizi soyleyebilirim, ama son haftalar diye belki yesil isik yakilabilir hic beklemeden denemenizi tavsiye ederim.

    @fly_90, içinde söyledi:

    ...Aos yapmak için geç kalınmış olabilir mi?...

    Bunun icin de sure acisindan dezavantajlisiniz, lutfen ilgili basliga bakin: AOS .


  • @fly_90 Bence hiçbişe için geç değil.


  • @fly_90 En azından kolay pes etmemiş, denemiş olursunuz


  • @Ceren-Ozbek tebrikler.


  • @sumeyyenur hahahah çok güzel bir yaklaşım olmuş bizim duruma :)


  • Genelde amerika türkiye diplomalarını kabul etmiyor edilenleride ( mesela hemşire lisans diploması olan kişi orada belli eğitimden sonra hemşire yardımcısı oluyor)acaba önlisans diplomalarınının geçerliliği ne ?


  • Selamlar arkadaşlar. Case number : 152XX hala mülakat beklemekteyim. sizce Eylül ayına kadar mülakat çağrısı alabilir miyim ? tecrübeli arkadaşların deneyimlerinden faydalanmak isterim. şimdiden çok teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐

    @eipeksen Merhaba, oncelikle lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin.

    Ankara Konsolsolugu'nun ve tum dunyadaki konsolosluklarin DV2023 performanslari icin bu websitesine bakabilirsiniz.
    Bununla birlikte DV2023 Turkiye tablosuna da goz gezdirip kendi dosyaniz icin tahmin yurutebilirsiniz.

    Esenlikler,


  • @zeynomistan credit score u etkileyen belki de en onemli birkac etkenden biri, kartin kullanim orani. Ekstre geldiginde, limitinize gore belli bir yuzdenin altinda borcunuz olmasi gerekiyor.


  • @lumos Aldığım cevaplar pek iç açıcı değil, Ankara mülakatı 2023 dosyaları için kapattığı söyleniyor hatta 2024 için açtığı bilgisini paylaşan bir arkadaşın mesajını aldım, onun haricinde schengen vizemin süresi bittiği için sanırım ancak arap ülkelerinden bu dosya taşıma işlemini yapabilirim gibi bir durum ortaya çıkıyor, Muskat Umman sanırım bir ihtimal gibi, başka önerisi olan var ise ona da açığım biraz geç de kaldığımın farkındayım ama yapacak bir şey yok!


  • @datanist Oran belli mi peki? Mesela limitin %20 sinden fazlasını kullanmayın gibi bişe mi


  • @zeynomistan Genel olarak %30 un altinda kalinmasi oneriliyor. Ben ise bugune kadar hep %10’un altinda tuttum ve benim gorusum bunun daha iyi oldugu. Baska kisilerden de %10 altinda kalmanin daha iyi oldugunu duymustum


  • @datanist Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için ❤️


  • @eipeksen Biz ummana birden fazla mail attık cevap bekliyoruz .Bir cok yer cevap bile vermiyor.


  • @Jiyan-Zoroğlan bu sizin aldığınız diplomanın mesleki derecesine göre değerlendiriliyor her aşama değişkenlik gösteriyor.

  • ⭐⭐⭐

    @eipeksen Merhaba tekrar, hala israrla imzanizi guncellemediginizi goruyorum, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin.

    Duymak istediginiz cevaplari bulamadiginiz icin uzgunum.


  • @lumos Güncelledim kusura bakmayın lütfen iş yoğunluğu malum.


Benzer Başlıklar

  • DV2022 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum