DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Kerem-1 Merhaba, takip kolaylığı ve göz yormaması için 5 binlik dilimleri boyamışlar, exceldeki kişi sayısı arttıkça binlik dilimler halinde boyarlar muhtemelen. Bir anlamı yok yani.
-
@atakandenek Merhaba, başlığın ilk iletisini okumanızı tavsiye ederim. Öncelikle cut-off olmayı beklemelisiniz.
-
@gorkem07 Merhaba, öncelikle mülakat almadan DS260 formunuzu kesinlikle açtırmamanızı öneririm. Ben de okul tarihlerimle ilgili ufak tefek hatalar yapmıştım. Formumu açtırmadım; mülakat günü evraklarımı teslim ederken doğrudan konsolosluk çalışanına söyledim. "Bunlar önemli değil" deyip formumda düzeltme dahi yapmadı. İçiniz rahat olsun.
-
@OzzieOzzy8 Merhaba,
- "Başvuru sahipleri doğdukları ülkeden ve halen en az 6 aydır yaşamakta oldukları ülkeden polis belgesi ibraz etmelidirler. Başvuru sahipleri aynı zamanda 1 yıldan fazla yaşadıkları tüm ülkelerden polis belgesi ibraz etmelidirler." (ALINTI: Çeşitlilik Göçmen Vize (DV) Başvuru Sahipleri İçin Yönergeler)
2/3) Bu tip ufak hatalar için DS260 formunuzu mülakat almadan açtırmayın. Mülakat aldıktan sonra formunuzu açtırmayı (ya da mülakat günü evraklarınızı teslim ederken düzelttirmeyi) düşünürsünüz.
- "Başvuru sahipleri doğdukları ülkeden ve halen en az 6 aydır yaşamakta oldukları ülkeden polis belgesi ibraz etmelidirler. Başvuru sahipleri aynı zamanda 1 yıldan fazla yaşadıkları tüm ülkelerden polis belgesi ibraz etmelidirler." (ALINTI: Çeşitlilik Göçmen Vize (DV) Başvuru Sahipleri İçin Yönergeler)
-
@tunci Merhaba ilk bültenle açıklandı. Türkiye'den 3684 kişi çekilişi kazandı.
-
@trtl geçen yıllarda pasaport zorunluluğu vardı bu sene kalktı bundan dolayı bir umudumuz var ama hayırlısı artık
-
@ozmell Her sene için excel tablosu oluşturulmuş durumda. Kısa bir arama yaparak tabloyu inceleyebilirsiniz.
-
@Seher-Yvz-Gülsever Cn numaranız çok düşük yakın zamanda mülakat gelme olasılığını göz önünde bulundurun ve pasaport işlemlerinizi halledin. Mülakat aldıktan sonra formunuzu açtırıp pasaport bilgisini ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda mülakatta da durumu anlatıp yeni psaportunuz olduğunu söyleyerek güncelleme yapabilirsiniz.
-
@Umut-Şele Umarım gelir. Mülakat alanları görünce ben bu kadar heycanlanıyorsam sizi düşünemiyorum. Umarım hepimiz en kısa zamanda bu maili alırız.
-
@trtl, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@yusufalak Merhaba, cut-off geçen sene ve bu sene önceki yıllara nazaran daha yüksek açıklandı ama geçen sene aylarca mülakat dağıtılmadığı oldu. Yani Ankara'da mülakata girecek olanlar için asıl önemli olan cut-off'un hızlı ilerlemesinden ziyade Ankara'nın fazla sayıda mülakat dağıtması. Sizin case numberınız ve DS260 submit tarihiniz oldukça iyi görünüyor; umarım birkaç ay içerisinde mülakat maili alırsınız.
İnşallah hocam, herşeyin hayırlısı olsun inşallah.
-
@semihistanbul excell tablosunun yerini paylaşabilirmisin?
-
@segulay76 Buyrun, DV2024 Tabosu.
-
@lutfitunca nüfus genel müdürlüğü işleri yavaşlatıyor kaç tane dilekçe verdik avukatımız gitti görüştü ama bir gelişme yok engelli çocuğumuz var onun tedavisi için biran önce olmadı elzem dedik ama değişen birşey yok
-
@lumos teşekkür ederim.
-
excel tablosunu mülakat mailleri ile dolduru dolduruverin gari :)
gelen giden var mı diye günde bilmem kaç kez refresh ediyorum ya. Yapan bi benmiyim acaba. -
@yusufalak ilk heyecanlar normaldir. İlk kazandığımızı öğrenince her gün excellde sıralamaya bakıyordum bugün kaçıncı satıra geriledim diye, sonra o satıra bakma işi bir süre sonra yerini toplam kaç kişi olduk excellde olarak değişti. Bizler mülakat haberlerini zaten telegram grubundan aldığımız için o yüzden excellde her gün mülakat alan olmuş mu diye bakmıyorduk ama sizinde her gün bakmanıza gerek yok yeni mülakat geldi mi acaba diye çünkü ankara ekstrem bir durum olmadıkça ayda 1 defa mülakat veriyor onuda bültenden sonraki bir kaç gün içinde veriyor.
-
Merhaba.
Mülakatta gelir belgesi için bir sorum var. Süreci eşim ile beraber yürütüyoruz, talihli benim.Banka hesap dökümü olarak birikimlerimizin olduğu hesapları göstereceğiz (muhtemelen hepsini dolara çevireceğiz) Bu birikim hesapları/hesabı dıında maaşımın yattığı ve ana hesap olarak kullandığım hesabı da göstermeli miyim?
- sorum da eşim de çalışıyor, onun da hesap dökümünü göstermeli miyiz, yoksa ortak olarak birikim yaptığımız için bunu sözle beyan etmemiz yeterli mi?
Teşekkürler.
-
@fucho2 merhaba, hesaplarinizin maas hesabi ya da yatirim vs olmasi sorun degil, yeter ki bir finansal destek kaynagi gosterin ailenize. Eger bir hesaptaki miktar yeterliyse, bunun bir limiti yok ama forumdan kabaca bir sayiya ulasabilirsiniz, tek hesap da gosterebilirsiniz, birden fazala da. Tamamen sizin kayanaklariniza bagli ozetle.
-
@fucho2 hesaptaki paranızı dolara çevirmenize de gerek yok, zaten hesap özeti istediğinizde bankalar ingilizce çeviride şu kadar Türk lirası şu kadar dolar ve euro karşılığı olarak belirtmekteler.
-
@canym benimle aynı duruma düşen arkadaş olursa diye edindigim bilgileri aktarayım, formum henüz KCC'de olabilirmiş, bundan dolayı Varşova konsoloslugu form açtırma talebimizde dosyamızı görüntüleyememiş olabilirmiş, 1 ekimden sonra tekrar deneyeceğiz, görüşmemizin kesin olarak orada oldugundan emin olduklarında bize yardımcı olcaklarını düşünüyoruz, benzer durumda olan arkadaşlar olur ise benim gibi telaşlanmasın :) biraz daha sabredecegiz biz, herkese sabır ve saglık diliyorum, bol şanslar..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum