B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
-
@HakanAksoy01 abd bankadaki parayla ilgilenmez. Milyonerler red aldı abd vizesinden.
ds160a yazdıklarınıza göre profilinize bakar ve bu adam geri döner mi dönmez mi diye düşünüp ona göre karar verir.
abdde akrabası olup onay alanlar çok var. -
@Serapp aslında burda mal varlığımı anlatmak istemedim. Yani beni Türkiye’de bağlayan işim , evim , kiraya verdiğim bir kaç yer var . Neden Amerika’da kalmak isteyim anlamında yazdım .
-
@HakanAksoy01, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
@Serapp aslında burda mal varlığımı anlatmak istemedim. Yani beni Türkiye’de bağlayan işim , evim , kiraya verdiğim bir kaç yer var . Neden Amerika’da kalmak isteyim anlamında yazdım .
Ben sizi anlıyorum ama önemli olan konsolosu ikna etmeniz. Banka hesap dökümü götürecekseniz hatta çok para görünmesin sadece gidip dönmeye yetecek kadar olsun. O da isterlerse, normalde bakmıyorlar. Gezi planını evlilik yıl dönümü ya da doğum günü gibi özel bir zamana denk getirerek planlayın. Çocukları sorarsa onların yaşı daha küçük şu kişilerin yanında kalacaklar biz karı koca bu özel günümüzü birlikte kutlamak ve şuraları gezip görmek istiyoruz dersiniz.
-
1 Ağustos'ta mülakattan kabul aldığım (approved) vizem 2 Ağustos'ta issued oldu ve 4 Ağustos'ta PTT tarafından evime teslim edildi. İlave bilgilendirme olması için yazmak istedim.
-
@coshqun gayet hızlı gerçekleşmiş bütün process hayırlı olsun ve iyi tatiller.
-
@aristocrat teşekkürler :)
-
Herkese merhaba. Bugün vizemi aldım. 32 yaşındayım devlet memuruyum ve bekarım. Görevli nereye gidecegimi sordu Newyork dedim kaç gün 7 neden gideceksin klasik sorular. Nasıl yeşil pasaport aldın dedi. Memurum dedim kaç yıllık diye sordu 12 dedim. En son nereye gittiniz 2022 Eylül de İsraile gittim dedim ve vizeniz onaylandı dedi. Red alan kişiler genelde arkadaşının olduğunu belirten, 30 yaş altı kişilerdi. Bir bayanın da eşi Amerika'daki olduğu için red aldı. Benim ilk deneyimim ve DS 160 formunu kendim doldurmuştum. Bence rahat olmanız ve kendinizi iyi ifade edebilmeniz önemli. Çünkü ben rahattım verirlerse giderim vermezlerse başka ülkemi yok kafasındaydım.
-
@meno_07 hayırlı olsun 32 yaşında ve 12 yıllık memur nasıl yeşil pasaport alabiliyor anlayamadım
-
Bu ileti silindi! -
@mesut1905 polisim. 18 yaşında okulu kazanıp 20 de mezun oldum. Ayrıca meslekte üniversite okursan 8 yılda 3. Dereceye düşüyorsun ben 2019 da yeşil pasaportu almıştım.
-
@meno_07 teşekkür ederim. Eşim 12 yıllık devlet memuru 2 üniversite mezunu 5.2 de şuan 6 yılı var en az. yeşil pasaport olayında bilmediğimiz bir durum var mı acaba süreci hızlandırmak adına
-
Emniyette böyle bir durum vardı. Ben 9/2 de başladım. Doğuda ekstra 1 derece aldım. Hukuk fakültesi mezunuyum. Emniyette 8 yılda 4 yıllık mezunlar direk 3. Dereceye düşüyordu. Şimdi onu kaldırdılar 10 yıla çıktı.
-
@meno_07 anladım bilgiler için teşekkürler. bizimde böyle bir hakkımız varmış ama kurum karar vericiymiş 8 yıl memuriyetinde sicil sorunu yoksa 3.derece talep hakkı varmış ama kesinlik yok kurum karar verici
-
Merhabalar. Ben, eşim, eşimin annesi ve 4 yaşında kızım ile birlikte Ekim ayında turistik vize randevum var. Sorum şu, biz bu görüşmeye gittiğimizde 4'ümüz birden tek bir kişi ile aynı anda mı görüşme yapacağız yoksa ayrı ayrı sıra numarası alıp ayrı ayrı mı görüşeceğiz? Tecrübe etmiş veya bu konuda kesin bilgisi olan birisi yazarsa sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
@ugurkoc 4 kişi için grup randevusu aldıysanız görüşmeye beraber gireceksiniz. Ben eşim ve çocuğum girmiştik sadece bana soru sordular. Bir kişi sözcü gibi önde durabilir. Ama diğer kişilere de soru sorabilirler.
-
@tufank evet grup olarak aldım randevuyu. Tamamdır, bilgi için çok teşekkür ederim.
-
@ugurkoc Ben eşim ve çocuklarım 4 kişi tek sıra numarası aldık mülakat salonuna girişte söylersiniz yinede beraber mülakata gireceğiz diye sorun olmaz bizim her birimize sorular sormuştu tabi ben 2019 da almıştım vizeleri zamanki durum böyle idi inşallah sorunsuz mülakatı geçersiniz
-
@meno_07 alıyo benim kuzen de akdı aynı sürede önemli olan derece ve eğitim
-
Turist vizesi için görüşmeye eşim kızım ve annem ile birlikte gireceğiz. Ancak Almanya'da süresiz oturum izni olan kız kardeşim ve alman vatandaşı eşi de seyahatte bizimle beraber olacak. Yani Abd'ye onlarla beraber gideceğiz. Ds160 da kimlerle gideceksiniz gibi bir soru vardı. Sadece görüşmeye gideceğim kişileri mi yazayım yoksa kız kardeşim ve eşini de yazıp pasaport görsellerini de yanıma mı alayım?
-
@murat34 umarım öyle olur, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum