K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Bu ileti silindi! -
bir şey sorucam, bu site niye hiç güncellenmiyor, tatile mi girdiler, yakın zamanda noa2 alan var mı?
-
@melike-iyigun, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@samsa benim dosyam onaylamalı 71 gün oldu hala nvcden dönüş gelmedi. Dönüş geldiğinde mail atabilirim ben de.
Teşekkürler destek için. Inquiry yapmayı ihmal etmeyin. Yapması 3 dakikanızı almaz.
3 günde bir inquiry yapın bence. -
@edanurhk bu arada şimdi de atabilirsiniz.
Çok iyi olur.
Sadece gösterilen formatta atmanız yeterli. -
@samsa inquiry yapmak nedir? Ne şekilde nereden yapabilirim bunu? Yalnızca Case trackerdan bakıyorum ben her gün
-
@samsa inquiry yapmak nedir? Ne şekilde nereden yapabilirim bunu? Yalnızca Case trackerdan bakıyorum ben her gün
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/ask-nvc.html
Buradan yapabilirsiniz. En altta boşluklar var orayı doldurmanız gerek. Türkçesi tam olarak ne bilmiyorum. Kısacası bilgi edinmek için soru sorma diyebiliriz.
-
@samsa çok teşekkürler, gönderdik. Randevularda ileri tarihlerde de hiç açık yok değil mi?
-
@samsa çok teşekkürler, gönderdik. Randevularda ileri tarihlerde de hiç açık yok değil mi?
Mesela ileri tarih ya da tersi değil. Şuan hiçbir şekilde randevu yok.
-
@samsa Ağustos ve Ekim aylarına 2 defa açılmış. Bilginize. Alan bir kişiyi biliyorum.
-
@ob16222, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@samsa Ağustos ve Ekim aylarına 2 defa açılmış. Bilginize. Alan bir kişiyi biliyorum.
Teşekkürler ben de randevu kovalıyorum.
-
@samsa biraz daha sık bakın günler açılıyor çünkü ;)
-
@ob16222 kesinlikle. Oldukça sık bakıyorum:)
Sizce haftada bir açıyorlar mı? -
Merhaba arkadaşlar Türkiye’de bile bir belge almak bile zaman alıyor kimse söylediği tarihte belgeyi onaylamıyor! göndermiyor!
- Avukatımdan 7 yıl önce kesinleşmiş boşanma kararını talep ettim 10 gün sonra elime ulaştı!
- Apostil yaptırmak için adliyeye gittim belgeleri verdim yarın gelin dediler ki işlem 5 dakikada yapılıyor bu ertesi gün gittiğimde öğrendim çünkü ertesi gün gittiğimde hala belge apostil yapılmamış 10-15 dakika bekleyin dedi yapalım neyse bekledim birkaç belgeyle birlikte apostil yapıldı!
- Belgeleri tercümana verdim tercüman 1-2 gün de teslim edeceğini söyledi 4 gün sonra teslim etti!
Yaklaşık 3 haftadır tek bir belgeyle uğraşıyorum. Garanti olsun diyede yarın gidip noter onayı ve tekrardan apostil yaptıracağım çevirini yaptırtığım belgeleri!
PTT kargoda 8 günde ABD de olacağını söyledi. Toplamda 1 ay gitti!
-
@samsa nasıl bir takvimleri var fikrim yok açıkçası. Son 2 randevu slotlarını geçen hafta açmışlardı. Şimdi nasıl olur bilemem ben 25 gün beklemiştim hiç açılmadan. Belli bir rutin de yapmıyorlar yani
-
@ob16222 anladım teşekkürler.
-
Bugün ödemeyi yaptım ve 16 Ağustos için randevu aldım fakat 2 günde süreci hazırlamak imkansız olduğu için sonrasında iptal ettim.
Inanılmaz hızlı olmak zorundasınız. Neyse ki önceden kartımı yurt dışı kullanım dahil her türlü işleme açmış ve de kredi kartı bilgilerimi ezberlemiştim.
Şimdi sadece randevu ekranının açılması kaldı. -
@samsa imkansız dediğiniz toplanması gereken evraklar ise ben 2 saatte hepsini halletmiştim tabi kişiden kişiye göre değişir bu durum toplamanız gereken evraklar basit şeyler hepsini e devletten alabilirsiniz. Eğer tarafınızdan spesifik bir evrak istenmediyse kişiye özel. Umarım iptal ettiğinize pişman olmazsanız. Eğer sağlık randevusu için söylüyorsanız , mülakata girip daha sonrasında sağlık raporunuzu gönderme şansınız vardı. Yine de siz bilirsiniz kafanızda vardır illa ki bir plan.
-
@samsa imkansız dediğiniz toplanması gereken evraklar ise ben 2 saatte hepsini halletmiştim tabi kişiden kişiye göre değişir bu durum toplamanız gereken evraklar basit şeyler hepsini e devletten alabilirsiniz. Eğer tarafınızdan spesifik bir evrak istenmediyse kişiye özel. Umarım iptal ettiğinize pişman olmazsanız. Eğer sağlık randevusu için söylüyorsanız , mülakata girip daha sonrasında sağlık raporunuzu gönderme şansınız vardı. Yine de siz bilirsiniz kafanızda vardır illa ki bir plan.
Bulunduğum şartlar bunu gerektiriyordu. Sağlık olsun.
Illahi birileri yine iptal eder vs gün açılır.Gelir belgesi I-134 e mail yoluyla gönderilse ve buradan çıkarılsa konsolosluk aşaması için sorun olur mu?
-
@samsa, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Bulunduğum şartlar bunu gerektiriyordu. Sağlık olsun.
Illahi birileri yine iptal eder vs gün açılır.Gelir belgesi I-134 e mail yoluyla gönderilse ve buradan çıkarılsa konsolosluk aşaması için sorun olur mu?
i134 amerika da yasayan nisanlinizin doldurmasi gereken bir belge siz doldurmuyorsunuz. E-mail yoluyla gönderebilir sorun olmaz
-
Merhaba, PTT registration receipt ne oluyor? Ben ödemeyi yapıp teslim adresini seçtim us-visa üzerinden, bunun haricinde bir şey yapmam gerekiyor mu? Gelen mailde şöyle yazıyor.
"PTT registration receipt, Each passport holder applying for a visa must register their passport pickup location with Turkish Post (PTT) before coming to the Embassy by using the provided link or calling +90-850 390 2884 (or 703-520-2490 from inside the United States). Failure to register your appointment at this web site will delay your entry at the Embassy gate on the day of your interview"
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum