K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Toplam ben dahil 2 kişiye daha ihtiyacım var randevu kovalamak için.
Randevu kovalayan 2 kişi bana ulaşırsa what'sap grubu kuracağım. -
Arkadaşlar ben ank numaramı 61 günde aldım.
-
@mine-kalay 1. Memurun takdiri kimse kesin cevap veremez buna belki ister belki istemez ama kanıtlarınız güçlü olduktan sonra yazışma yok diye de sorun yaşamazsınız elinizde ki güçlü kanıtları dosyaya ekleyin. Sonuçta ilişkinizi kanıtlayacak farklı şeyler vardır diye düşünüyorum.
2- ikisi birbirinden bağımsız. Sorun olmaz.
-
@ob16222 son 1 yılın konuşmaları yeterli olur mu peki ?bana gönderilen çiçekler hediyelerin makbuzu
-
@mine-kalay, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba .Ben 2 tane soru soracağım .1.si ben erkek arkadaşımla 3-4 yıldır konuşuyorum ama yüz yüze hiç görüşmedik .Kendisi Eylül ayında gelecek yüz yüze görüştükten sonra nişan yapacağız .Merak ettiğim konu şu son 2 yıl içerisindeki whatsapp konuşmalarını istiyorlar mı? Çünkü ben de o da konuşmalarımızı arşivlemedik ve sildik .Bu büyük sorun teşkil eder mi ?
2.sorum - ben 2 yıl içinde turist vizesinden red aldım .bu durumun başvuracağım k1 vizesine olumsuz bir etkisi olur mu ? Şimdiden teşekkürlerHiçbir şekilde yazışma eklemedim ben. Sorun olmaz. 5 fotoğraf otel ve de uçak belgelerini koyduk.
-
@mine-kalay ilişkiniz gerçek sonuçta geldiğinde bol bol fotoğraf çekilin uçak biletini vs hepsini ekledikten sonra ki 1 yıl zaten uzun bir süre ben bir sorun olacağını düşünmüyorum
-
@samsa her dosya kendi içinde farklı değerlendiriliyor sizin dosyanıza bakan memur sorun etmemiştir ama yabancı forumlarda çok cins nedenlerden kanıt talep edilen cok oldu. Örneğin hala beraber olduğunuzu kanıtlamaları için güncel yazışma veya fotoğraf gibi şeyler. Son karar oradaki memurun. Sizin dosyanızı yeterli bulmuştur. Aynı şekilde sizin dosyanızla aynı özellikleri taşıyan başka bir dosyayı farklı bir memur yeterli bulmayabilir ancak bu demek değil ki red olacak ya da onaylanmayacak istediklerini yerine getirdikten sonra ve ilişki gerçek ise hiç bir sorun olmaz sizin dediğiniz gibi.
-
@ob16222, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@samsa her dosya kendi içinde farklı değerlendiriliyor sizin dosyanıza bakan memur sorun etmemiştir ama yabancı forumlarda çok cins nedenlerden kanıt talep edilen cok oldu. Örneğin hala beraber olduğunuzu kanıtlamaları için güncel yazışma veya fotoğraf gibi şeyler. Son karar oradaki memurun. Sizin dosyanızı yeterli bulmuştur. Aynı şekilde sizin dosyanızla aynı özellikleri taşıyan başka bir dosyayı farklı bir memur yeterli bulmayabilir ancak bu demek değil ki red olacak ya da onaylanmayacak istediklerini yerine getirdikten sonra ve ilişki gerçek ise hiç bir sorun olmaz sizin dediğiniz gibi.
doğru dediniz
-
@samsa benim dosyam onaylamalı 71 gün oldu hala nvcden dönüş gelmedi. Dönüş geldiğinde mail atabilirim ben de.
-
Bu ileti silindi! -
bir şey sorucam, bu site niye hiç güncellenmiyor, tatile mi girdiler, yakın zamanda noa2 alan var mı?
-
@melike-iyigun, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@samsa benim dosyam onaylamalı 71 gün oldu hala nvcden dönüş gelmedi. Dönüş geldiğinde mail atabilirim ben de.
Teşekkürler destek için. Inquiry yapmayı ihmal etmeyin. Yapması 3 dakikanızı almaz.
3 günde bir inquiry yapın bence. -
@edanurhk bu arada şimdi de atabilirsiniz.
Çok iyi olur.
Sadece gösterilen formatta atmanız yeterli. -
@samsa inquiry yapmak nedir? Ne şekilde nereden yapabilirim bunu? Yalnızca Case trackerdan bakıyorum ben her gün
-
@samsa inquiry yapmak nedir? Ne şekilde nereden yapabilirim bunu? Yalnızca Case trackerdan bakıyorum ben her gün
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/ask-nvc.html
Buradan yapabilirsiniz. En altta boşluklar var orayı doldurmanız gerek. Türkçesi tam olarak ne bilmiyorum. Kısacası bilgi edinmek için soru sorma diyebiliriz.
-
@samsa çok teşekkürler, gönderdik. Randevularda ileri tarihlerde de hiç açık yok değil mi?
-
@samsa çok teşekkürler, gönderdik. Randevularda ileri tarihlerde de hiç açık yok değil mi?
Mesela ileri tarih ya da tersi değil. Şuan hiçbir şekilde randevu yok.
-
@samsa Ağustos ve Ekim aylarına 2 defa açılmış. Bilginize. Alan bir kişiyi biliyorum.
-
@ob16222, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@samsa Ağustos ve Ekim aylarına 2 defa açılmış. Bilginize. Alan bir kişiyi biliyorum.
Teşekkürler ben de randevu kovalıyorum.
-
@samsa biraz daha sık bakın günler açılıyor çünkü ;)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum