Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
@nura, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
@Rushvisasnow merhabalar, paylaştığınız iletişim numarasını aradık ama ulaşamadık, form doldurduk dönüş bekliyoruz, yardımcı olabilirseniz çok seviniriz, bilginize
sayin @nura , Salih Bey bugunlerde bir yurtdisi seyahatinde olacagindan bahsetmisti, o nedenle size donus yapmasi gecikebilir, bilginize.
-
@crazycells Dönüş yaptı, kendisi ile irtibat halinde yakınım, çok teşekkürler, umarım halledecekler sorununu
-
@crazycells Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
-
@crazycells muhtemelen ben 7-8 ay sonra randevu almaya çalışacağım umarım iyileşir. Süreci hızlandırmak için sonra tekrar rushvisasnow ile iletişime geçeceğim
-
@Rushvisasnow biz Eylül 2024'e vize görüşmemizi aldık. Sizden şöyle bir hizmet alabilir miyiz? Vize görüşmesini öne çekelim ama en erken Ocak 2024'ten sonra olsun. Böyle bir durumda da hizmet verebiliyor musunuz? Yani Ocak 2024'ten öncesine vize görüşmesini çekmeyelim. Ocak 2024 - Temmuz 2024 arası uygun olan ilk tarih olabiliyor mu?
-
@Yolcu34 merhaba evet uygundur . Bana ulaşın yapalım .
-
@crazycells tüh benim saygınlıkda yetmiyor yıldıza oysaki o kadar eğlenceli bir fx1 vize sürecim olmuştu forumu eğlendirmiştim. Trumpı dava edip kazanmalar mı dersin :D vizenin üzerine evrak mail ile gönderildi basmadılar, uçağa 2 gün kala tekrar elden pasaport verip almalar falan :p
Şaka bir yana iyi ki o dönemde sizlerden yardım almışım tekrar tekrar teşekkürler. 2.5 yıl oldu şaka gibi. Şimdi annem ve kız kardeşim için vize almak istiyorum ben de başvuracağım mümkünse. Kendileri temmuz 2024 e aldı randvularını. Fakat kardeşim öğretmen Eylül 3 de yaz tatili bitince öğretmenliğe dönecek o yüzden bir ay içinde acaba bu işi becerebilir miyiz 3 hafta deniliyor ama tabii bilmiyorum. Bakalım @Rushvisasnow bu işe ne deyecek bir ara whatsapp dan rahatsız etmiştim fakat felaket bir yoğunluğa denk geldi ancak bakabildim.
-
Degerli arkadaslar,
Bu konuda Salih Bey'in bilgilendirmesiyle bir guncelleme yapacagim. Maalesef son haftalarda hem Istanbul hem de Ankara Konsoloslugu'nun ek mulakat tarihlerini eskisi gibi acmamasindan dolayi randevulari one cekme konusunda gecikmeler yasaniyor. Bu basliktaki pek cok deneyimde islemlerin birkac gunde bittigi yazilmis olsa da, bu aralar randevu tarihlerinin one cekilmesi birkac haftayi hatta belki daha uzun bir sureyi bulabilir.
Bu surecin yakinda eskiye donecegini umuyoruz, ama konsolosluk mulakat tarihlerini Haziran ve oncesindeki gibi acana kadar gecikmeler yasanmasi cok normal ve beklendik olacak. Bu bilgiler isiginda randevusunu one cekmeyi "sabirla" beklemeyi kabul edecek kisiler hizmet almak icin @Rushvisasnow 'a ulasabilirler.
-
Herkese Merhaba,
USA vize randevularının erkene alma süreçlerinin devam ettiğini ve süreçlerin daha hızlı ilerlemesi için daha fazla zaman ayıracağımızı sizlere iletmek istiyorum ..
Aşağıda alınmış bazı randevu örnekleri mevcuttur. J1 -F1 - B2 - E2 ..

-
Merhabalar ,
Güncel alınmış erken randevu örneklerinden 1 tanesini ekte görebilirsiniz.

-
Bu ileti silindi! -
Merhabalalar ,
Erkene alınmış bir ailenin erkene alınmış randevusu ektedir.

-
Kendileri ile iletişime geçtim, randevuyu yalnızca 1 günde tam 1 yıl 4 ay geriye çekebildiler. İnanılmaz gerçekten, eğer zaman sorunu olan varsa kendileri ile çalışmalısınız.
-
Merhabalar, ilk mesajda yer alan formu 3 gün önce doldurdum ama bir geri dönüş alamadım henüz. Süreç nasıl ilerlemekte? Sizle iletişime geçebileceğim bir yol var mı?
-
K1 vizesi içinde geçerli mi bu acaba?
-
@MertHRB Merhaba eğer bir alınmış bir randevunuz var ise yakın tarihlere alabiliriz.
-
Merhabalar
Erkene alınmış bir randevu örneği ektedir.

-
T tufank bu başlıktan bahsetti
-
Merhabalar ,
Çok acil randevu talep eden kişiler için alınmış bazı randevuları sizlerle paylaşmak istiyorum .

-
@Rushvisasnow Merhaba, sistem nasıl işliyor? Önce bizim vize ücretini yatırıp herhangi bir tarihe randevu alıp sonra mı siz devreye gireceksiniz yoksa vize ücretini ödedikten sonra siz istediğimiz tarihe alabiliyor musunuz?
-
@srhnkskn Merhabalar, Evet siz bir tarih alıyorsunuz B1/B2 ise 2024 oluyor genelde akabinde biz istenilen tarihi almak için çalışıyoruz bazen 5 gün bazen 1 hafta 10 gün sürebiliyor .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum