Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @uogzh kargolanmış.PTT şube de Şuan..Paket gelmiş ama ne paketi anlayamadık

• @Ozgur-tunali Issued olarak guncellendi mi acaba? Sanirsam paket pasaportunuzu ve yapmaniz gereken odemeyi iceriyor

• @uogzh @crazycells Durumumuz tam olarak şu..Kızım mülakata katıldı.24 temmuzda.Nvc aşamasında w2 ve 1099 ları yükleyin dediler yükledik.Mülakatta kızıma tax transcpritini ceac a yükleyin ve pasaportu bize postalayın denmiş.Herhangi bir sorun yok bunun dışında denmiş.Aynı gün yükleyip yolladık.Ve bize 27 sinde size belirttiğiniz PTT ye paketinizi gönderdik diyor.Ama ceac status hala ready.Bu postada bize vize basılı pasapprt mu yollandı yoksa boş olarak mı yollandı onu anlamaya çalışıyorum..ready -refused-,;,şimdi yine ready.öyle kaldı..E kargoda olan nedir peki? Bu durumu daha önce yaşayan varsa alalım deneyimlerini..

• @crazycells Teşekkür ederim

• Evet paketi aldık vize basmamışlar..Önce kızım için başvuruyu yapan eşime ait tax transcprit eksik dediler yükleyin diyip bir kâğıt verdiler;yükledik..Pasaportu yolladık,geri iade etmişler..bir sarı kağıtla daha yollanmış..Sebep transcprit te eşimle birlikte tax yaptırdığımız için benimde adım var Tabiki; şimdide benim I 864 form,green card kopyası falan eksik demişler…2 yıldır bu kadar uğraşmak yerine 2 yıl önce Meksika üzerinden getirseydim kızımı buraya şimdi çoktan card mard almıştı..Ben gelmeden de aynıydı hala aynılar.herkese sabır ve bol şans diliyorum..

• Selamlar Herkese!
    Yakin Zamanda IR1/CR1 Icin Aramizda Mulakat Tarihi Alan Oldu Mu ?
    NVC veya Konsolosluga Expedite Yapip Onaylanan ve Ardindan Randevu Tarihi Gelen Oldu Mu ?
    Paylasirsaniz Sevinriim.
    Iyi Sanslar.

• herkese merhaba davamı türkiye'ye taşımak istiyorum onlara e-posta gönderdim bana cevap vermediler türkiye'de yaşayan bir yabancıyım

• @Ozgur-tunali refused mu? Üzüldüm sizin adınıza

• @timtim hayır..Ready biz 2021 tax return yolladık nvc ye..Aylar geçti üstünden.Ozaman onu yüklemiştik..1099 ve w2 ları yolladık.tax return transcprit i istemiş kızımdan mülakatta.yolladık şimdi de geri yollamış 2022 olanı da yollayın demiş..mülakat günü verdiği kağıtta 2021 tax transcprit yazmış..yolladık şimdi de 2022 ti yollayın yazmış..Joint sponsor işaretlemiş birde..Şunu anlayamadık gross income 170k,70 k dan vergilendirme yapıldı..Aile 3 kişi kızım 4. Kişi olacak..Ne alaka joint sponsor?? Zaten kendi verdikleri tabloda 37 k falan demişler ???

• Sonunda randevu mailimiz geldi 😇 25 eylülde 🎊🎊

• Bize de mail geldi sonunda :))) bizim de mulakat tarihimiz 25 eylul 🎆🎇🎊

• @Payakan, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Bize de mail geldi sonunda :))) bizim de mulakat tarihimiz 25 eylul 🎆🎇🎊

Hayırlı olsun 😇 bizim evliliğimiz henüz 1 yıllık olmasına rağmen hem ceac'te hem gelen mailde IR1 olarak görünüyor. CR1 olarak düzeltilecek mi yoksa IR1 mi verecekler ?

• Arkadaşlar hepimize hayırlı olsun, çok şükür sonunda bizimde geldi. 🎊29 Ağustosta randevu verildi. İnşallah bu süreci de atlatırız ve hepimiz sevdiklerimize biran önce kavuşuruz🌸

• @ynsmry hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza. Bizim de hizlandirma talebimiz onaylanmisti 26 temmuzda ama randevu verilmedi henuz. Mail mi geliyor bir yerden mi bakıyorsunuz acaba

• @baharikoo teşekkür ederim, darısı en kısa zamanda size olsun inşallah, bize bu sabah mail geldi. Size de gelir bence bu hafta e mailinizi takipte olun.

• Arkadaşlar doktor randevusu mülakat tarihine en yakın kaç gün olmalı? Doktor tahini mülakat tarihine yakın almak istiyorum? Mümkün olur mu sizce?

• @ynsmry, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Arkadaşlar doktor randevusu mülakat tarihine en yakın kaç gün olmalı? Doktor tahini mülakat tarihine yakın almak istiyorum? Mümkün olur mu sizce?

IMG_7922.jpeg

• @Samet-Ünlü teşekkür ederim🌸

• @ynsmry teşekkür ederim. Visa status check ten kontrol ettiğimde ready görünüyor bugün, ama randevu tarihi verilmedi. İkisi arasında çok zaman geçiyor mu. Bir sorun olup olmadığını anlamaya çalışıyorum da :(

• Merhabalar Ankara konsolosluğuna nasıl ulaşabilirim. İnt te yazan numaraya geçersiz diyor aradığımda. Farklı bir numara var mı bildiğiniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k