ABD-Türkiye Arası Para Transferleri
-
@Neslihan-Yaşar genelde hemen kredi karti vermiyor bankalar, once secured card denen yatirdiginiz depozito oraninda kullandiginiz bir kart veriyorlar. 3 ila 6 ay sonrasi banka size kart oneriyor. Secured card da bir kredi karti turu oldugu icin kredi skorunuz olusuyor tabiki. Banka size SSN numaranizi soracak, o sirada elinize gelmemis ise daha sonra getireceginizi soyleyebilirsiniz, bir an once SSN numaranizin kredi kartina eklenmesi gerek .
-
bu kredi karti isi biraz gelirle alakali sanki. Is bulduysaniz 3 5 ay beklemedende secure carda bulasmadan da alinabiliyor.
-
@wanti, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri
bu kredi karti isi biraz gelirle alakali sanki. Is bulduysaniz 3 5 ay beklemedende secure carda bulasmadan da alinabiliyor.
nope
-
@cnpist and yes
-
Gelir ve bankada para. Gelir kısmı da beklediğiniz gelir, tam o andaki değil. BofA'da sen şu kadar maaş alırsın diyerek bir rakam girmişlerdi ilk gittiğimde. 10k üstü de param vardı, hemen 1.5k limitle onaylanmıştı.
-
yanlis baslik altinda mevzu donuyor
-
@cnpist çok teşekkür ederim
-
@isik, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri
Gelir ve bankada para. Gelir kısmı da beklediğiniz gelir, tam o andaki değil. BofA'da sen şu kadar maaş alırsın diyerek bir rakam girmişlerdi ilk gittiğimde. 10k üstü de param vardı, hemen 1.5k limitle onaylanmıştı.
bende de aynisi oldu
-
..........
-
@Ömer-Şerif-BAYAZIT Geçtiğimiz hafta, TR deki İş Bankası hesabımdan, oğlumun ABD BOFA hesabina yaklaşık 40k Usd Swift olarak gönderdim, 150 Usd +15 Usd (sonradan ek masraf olarak) masraf ödedim. Karşı taraftan da 15 Usd kesmiş (Masrafın tamamını gönderen ödemeli seçtiğim halde)
-
@Müberra-Dikici alıcı taraftan kesilen masraf sizin gönderiminizi yaptığınız bankayı ilgilendirmediği için onlar müdahale edemiyor. Sizin bütün masrafı gönderen karşılasın dediğiniz nokta sizin bankanızın alacağı ücreti transfer edilen miktardan kesilmemesini sağlıyor.
Galiba o seçenekle aracı banka işleminide siz üstlenmiş oluyorsunuz birde ama bu noktasından emin değilim tam -
@Ömer-Şerif-BAYAZIT diger baslikta sordugunuz soruya bir takim cevaplar yazdim bankalar ile ilgili o nedenle burada yazmayacagim. Vekalet verirken notere iyice danisin, tapu devri vs gibi konularda eksik birsey kalmadan yazsinlar. Aciklamasina ev satisi demeniz sorun cikarmaz, genelde TRden cikan para icin sorulan bir soru bu, ABD tarafi buna bakmiyor bildigim. Sonucta kendi hesaplariniz arasi transfer yapacaksiniz. Egerki bu konuda bir soru olursa, TRdeki evi sattim, icindeki esyalari da su kadar fiyata sattim, nakit aldim, antika tarzi eski esyalarim vardi , TV setim son modeldi gibi vs noktalari belirtebilirsiniz. Aldiginiz parayi bir sure KKM de tutup sonra da transfer edebilirsiniz, banka bu konuda sevincle karsilar :)
-
........
-
@Ömer-Şerif-BAYAZIT ABD de avukat bulursaniz paylasin ltf, sevinirim :)
-
........
-
Herkese merhaba, Türkiyedeki Akbank hesabımdan Amerikadaki Bank of America hesabıma 6.990$ tutarında swift işlemi yapmaya çalışıyorum. Bana gönderim amacı seçtiriyor. Hepsini seçip denedim ve hepsinde de “HATA: BBHS/SÖZLEŞME İSTENİLEN ÜRÜN İCİN GEÇERLİ DEĞİL” hatasıyla karşılaşıyorum. Bilgisi olan var mıdır aramızda ?
-
Merhaba, geçen hafta amerikadan türkiyedeki hesabıma Remitly üzerinden transfer yaptım. Gayet hızlı bir şekilde ulaştı transferi yaptığım esnada hafta içi ve türkiyede öğle saatleri gibiydi ve 2 dakika içinde hesaba ulaştı para. İlk transfer olduğu için ücretsiz transfer imkanı sağladı ayrıca referans linki ile kayıt olduğum içinde 20$ bonusum vardı. Uygulama kuru normal kurun birazcık altında çok fazla kaybınız olmuyor tek kötü yanı dolar gönderdiğiniz para TL olarak geçmiş oluyor. 20$ bonus sayesinde kur farkını kapatmış oldum ama
-
@hope123 neden bu kadar uğraşıyorsun cepteteb online 1 dakika da hesap açtır fast ile parayı cepteb gönder 5 TL kesinti olacak ondan sonra cepteb boa antlaşmalı hemen çekersin
-
10 000 dolar için işbankası swiftte ortalama ne kadar ücret keser tahmininiz var mı?, ceptetebe yatırıp ordan çekmeyi planlıyordum fakat günlük 10000tl limit çok az nerdeyse 30 gün sürüyor, türkiyeden wise hesabı açma konusunda adresle ilgili sıkıntı vardı galiba, alternatif öneriniz var mı? teşekkürler
-
@heycan, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri
10 000 dolar için işbankası swiftte ortalama ne kadar ücret keser tahmininiz var mı?, ceptetebe yatırıp ordan çekmeyi planlıyordum fakat günlük 10000tl limit çok az nerdeyse 30 gün sürüyor, türkiyeden wise hesabı açma konusunda adresle ilgili sıkıntı vardı galiba, alternatif öneriniz var mı? teşekkürler
Bu iletimde bahsetmiştim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum