Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
-
@veli Cok tesekkurler. Esim ve oglum Abd’ye giris yaptilar. Ben maalesef Ap surecindeyim halen. Umarim benim surecim de yakinda biter. Guzel dilekleriniz icin tekrar cok tesekkurler. Darisi basiniza.
Evet, uzun bekleme surecinde bazi degisiklikler oldu tabi. En basta pasaportlarimiz degisti. Form actirmadik. Konsolosluga mail attik. Ancak bir cevap gelmedi. Oyle biraktik biz de. Gorusmeye gittiginizde belirtebilirsiniz. Sorun olacagini sanmiyorum. Pasaportlar sorun olmadi.
-
@dpdemir Cevabınız için çok teşekkür ederim. Umarım AP süreciniz yakında biter. Eşiniz ve oğlunuzda bir sıkıntı çıkmamışsa, sizin sürecin de kısa zamanda olumlu sonuçlanacağına eminim. Görüşme sırasında ABD'ye ne zaman gitmeyi planladığınızı ve ya bilet rezervasyonu gibi bir şey sordular mı ya da istediler mi?
-
Merhaba,
21 Haziran’da sağlık muayanesi oldum. Tecrübemi paylaşmak isterim.
Randevu saati 10:45’teydi, ben 10:20’de 4. kata çıktım. Benim haricimde bir kaç kişi vardı ve hemen işlemlerime başladılar. Sadece pasaport ve covid aşısı çıktısını istediler. Resmi orada çektikleri için resim götürmeye gerek yok, ben yine de yanıma bir kaç resim almıştım. Kaydımı yaptıktan sonra 3. kata inmemi istediler. 3. katta 15-20 kişi vardı ve hemen hemen hepsi Türktü. Belgelerimi verdikten 15 dakika sonra çağrıldım ve 45$ ödeme yaptım. Yan salona geçmemi istediler ve geçtikten 5 dakika sonra kan tahlili için kan aldılar. Kan alındıktan 5 dakika sonra da röntgen için çağırdılar. Röntgenden sonra pasaport ve kağıtları 4. kata bırakmamı istediler. 4. kata evrakları bıraktığımda 12:45’te tekrar gelmemi istediler.
Öğle arasında nerede yemek yediğinize dikkat etmenizi tavsiye ederim. Ben Adanalı olduğum için çok bilemedim nerede öğle yemeği yiyeceğimi, internetteki yorumlara da bakmadan Kuğulu Park’ın karşısında D&R’a yakın bir yere gidip (yerin ismini hatırlamıyorum) hamburger söyledim. Basit bir hamburgeri ne kadar kötü yapabilirler diye düşündüm ama sadece iki lokma alabildim.
12:40’ta 4. Kata çıktığımda çoğu Türk olan 20 kadar kişi muayene için bekliyorlardı. Anladığım kadarıyla herkesi 3. kat ve ya 5. kattaki sıralarına göre muayaneye alıyorlardı çünkü neredeyse 2 saat bekledikten ve herkesten sonra bana sıra geldi. Doktorun odasında sadece iç çamaşırları kalacak şekilde önlük giyiyorsunuz. Dr. Handan Ungan geldi, tansiyonumu ölçerken ve aşıları yaparken sorular sormaya başladı. Ameliyat oldun mu, kronik rahatsızlığın var mı, intihar etmeyi düşündün mü, psikolojik tedavi gördün mü gibi sorulardı. Gözlüğümü yanımda götürmüştüm, göz muayenesi yapmadı. Aşı kartım olmadığı için bana şu aşıları yaptılar:- Difteri, tetanoz, boğmaca
- Hepatit B
- MMR
- Su Çiçeği
Aşılardan sonra muayenenin bittiğini söyledi. Çıkışta pasaportumu verdiler ve 310$ ödeme yapmamı istediler. Nakit ve ya kredi kartı ile ödenebiliyor. Ben nakit ödedim. Sonuçları direkt konsolosluğa göndereceklerini belirttiler. Benden önce muayene olanların çoğuna ertesi günü gelip sonucu almalarını söylemişlerdi. Onların vizeleri farklı sanırım. Sonuç olarak 10:20’de girip 14:30’da işimi bitirdim. ve toplamda 355$ ödeme yaptım.
-
@veli hayırlı olsun, umarım vize görüşmeniz de kolaylıkla tamamlanır. EB2 randevusu bekleyeni olarak umarım bizim randevu tarihlerimiz de belli olur artık🙏
-
Merhaba,
EB-2 NIW üzerinden yeşil kart sahibiyim. Ailem de E2 kategorisinde interview randevusu bekliyor. Ankara'da benzer randevuların ne kadar sürede verildiğini bilen var mı? Teşekkür ederim.
-
@mtken merhaba, E-2'de farklı mı bilmiyorum ama Eb-2 ve Eb-3 professional kategorisinde NVC evrak onayından itibaren yaklaşık 20 ay sonrasına konsolosluk görüşme tarihi veriyorlardı.
Benim Eb-3 professional, 20,5 ayı da geçti hala randevu tarihi vermediler, bekliyorum. -
Herkese merhaba,
Nvc den beklediğimiz mülakat mailini sonunda aldık. Benim kategorim EW olduğu için süreç biraz daha uzun sürdü. Nvc onay tarihimiz 15.06.2021 mülakat tarihi 20 Eylül.
1.5 yıldır telefon hattıma taahhüt bile vermemiştim heran gidebiliriz diye. Geçen hafta pazartesi taahhüt verdim, umudum iyice bitmişti. Artık ne zaman olursa diye düşünürken Perşembe günü mülakat mailini aldım. Ne kadar sabretsenizde bir süre sonra tükeniyor gerçekten. Şimdi son bir basamağımız kaldı. Onu da halledersek 2020 de başladığımız bu süreç bitirerek. Yeni bir sürece başlayacağız.Mülakat bekleyen herkese bol sabır diliyorum. Darısı başınıza
-
@Şener sizin adiniza cok sevindim. Gozunuz aydin. Simdiden hayirli ugurlu olsun diyeyim. Mulakatiniz su gibi gecsin. Priority Date’inizi ogrenebilir miyim?
-
@dpdemir
Teşekkür ederim umarım öyle olur 🙂
Şubat 2020 -
@Şener hayirli olsun dostum cok sevindim sizleri de bekliyoruz bu taraflara en yakin zamanda insallah
-
@Şener, içinde söyledi: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
Herkese merhaba,
Nvc den beklediğimiz mülakat mailini sonunda aldık. Benim kategorim EW olduğu için süreç biraz daha uzun sürdü. Nvc onay tarihimiz 15.06.2021 mülakat tarihi 20 Eylül.
1.5 yıldır telefon hattıma taahhüt bile vermemiştim heran gidebiliriz diye. Geçen hafta pazartesi taahhüt verdim, umudum iyice bitmişti. Artık ne zaman olursa diye düşünürken Perşembe günü mülakat mailini aldım. Ne kadar sabretsenizde bir süre sonra tükeniyor gerçekten. Şimdi son bir basamağımız kaldı. Onu da halledersek 2020 de başladığımız bu süreç bitirerek. Yeni bir sürece başlayacağız.Mülakat bekleyen herkese bol sabır diliyorum. Darısı başınıza
Hayırlı olsun
-
Teşekkür ederim
-
Teşekkür ederim, geliyoruz kısmetse 🙂
Bu arada taahhüt verince sim kart değişti ve numaralar gitti 🙂🙂 bilgin olsun -
@Şener gelin gelin bekliyoruz ben whats appdan mesaj atayim kaydedersiniz hem american numarasini da yazarim
-
NVC'den mülakat mailini sonunda almış bulunmaktayım. dün akşam artık süreci takip etmeme kararı almıştım, sabah mail geldi :) gerçekten çok sabır gerektiren bir süreçti, bekleyen herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.
EB-3 professional
priority date : 13.03.2020
NVC onay/DQ : 21.11.2021
interview : 26.09.2023 -
@demir_fl Gözünüz aydın, umarım her şey gönlünüzce olur.
-
@demir_fl Gozunuz aydin. Cok haklisiniz. Sabir da tukeniyor. Mulakatinizda kolayliklar dilerim.
-
@demir_fl, içinde söyledi: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
NVC'den mülakat mailini sonunda almış bulunmaktayım. dün akşam artık süreci takip etmeme kararı almıştım, sabah mail geldi :) gerçekten çok sabır gerektiren bir süreçti, bekleyen herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.
EB-3 professional
priority date : 13.03.2020
NVC onay/DQ : 21.11.2021
interview : 26.09.2023Hayırlı olsun DQ dan 22 ay sonra mülakatınız olacak sanırım. Darısı tez vakitte tüm bekleyenlere olsun
-
@demir_fl Son birkac kisinin mulakat almasi 20-24 ay arasi surdu. Yaklasik 2 yilda employment based interview aliniyor diyebiliriz
-
@dpdemir çok teşekkür ederim.
mülakata kadar yapılması gerekenler hakkında biraz bilgi verebilir misiniz.
bulundurulması gereken belgeler nelerdir, yeni bir belge sunuluyor mu.
mülakatta sunulan belgelere bakarak soru soruyorlar mı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum