K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@Jamesford ben onay aldığım da direk ekranda onaylandı olarak gözüktü , case was received yazısı zaten dosyaya bakana kadar değişmiyor öyle bekliyor bence iyi bişey değişmesi dosyanıza birileri dokunmuş sonuçta 2 gün daha bekleyin hocam sonra dediğim gibi arayın sihirli kelimeleri kullanarak :)
-
@ob16222 teşekkür ederim biraz panik olduk 1 yıldır bekliyorum o yüzden hemen olsun istiyor insan. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler, bir şey olursa tekrar buraya sorarım. :)
-
Arkadaşlar merhaba, 2022 yazında work and travel yaptığım zaman Amerikan vatandaşı birisi ile sevgili oldum. Yaşım genç fakat K1 Vizesine başvurmayı düşünüyoruz, ilişkinin gerçek olduğuna dair kanıtları hangi aşamada sunuyoruz? I129-F i yollarken mi veya son aşama Ankarada vize randevusuna gittiğimizde mi nasıl oluyor aydınlatabilecek birisi var mı? Bir de sevgilim Türkiyeye gelecek, şimdiden zamandan kazanmak için başvursak olur mu veya Türkiyeye geldikten sonra mı başvurmak daha sağlıklı olur?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
-
Hocam az önce nişanlıma posta gelmiş, istenen belgeleri anladık. Burada dikkat etmemiz gereken herhangi ince bir detay var mı acaba? Bir de Türkçe belgeleri yeminli bir tercümana çevirtmem gerekiyor, doğru mudur?
https://ibb.co/3Y9cBN1
https://ibb.co/qJmZT0P
https://ibb.co/XzJXHzp -
Randevu yok, randevu yok, randevu yok. Sizi bu durumda ayakta tutan ne oluyor
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar merhaba
Boşanma belgesi elektronik imzalı kabul ediliyor mu? Apostil ingilizce çeviri olanında mı yapılacak yoksa Türkçe orjinalinde apostil olması yeterli olacak mıdır?
Bu belgeleri posta yoluyla mı göndermek gerekiyor? Online göndersem kabul edilir mi? -
@xanthos Sabır, tahammül, inanç
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar,
NoA1 : Nisan 2022
NoA2: Mayıs 2023
NVC Welcome Letter bugün (27 Temmuz)Nişanlım yüksek lisansını Haziran'da tamamladı ve farklı şehire taşındı annesinin yanına geçici olarak. Bu sürede yüksek lisanstan dolayı unvanı değiştiği için yeni iş bakıyor. Büyükelçilikte vize mülakatında ondan financial support için son 6 ay bordrosu gibi şeyler istiyorlar mı? 2020, 2021, 2022 yıllarının tax return'ları mevcut elimizde. Neler yapabiliriz bu durumda? Nişanlım çok büyük stres altında. Şimdiden teşekkür ederiz tüm öngörü ve bilgilerini paylaşanlar için.
-
@Jamesford bilgimin dışında olan şeyler bir fikrim yok açıkçası.
-
@Can-4
Merhaba, Hem I129F gonderimi sirasinda, hem de Ankara mulakatinda iliskinizin gercekligini belgelerle ispatlamalisiniz.
Eger durumunuz musaitse ne kadar erken basvuruda bulunursaniz o kadar iyidir. Nisanlanmayi veya son 2 yil icerisinde yuzyuze gorustuyseniz yeniden bir araya gelmeyi beklemenize gerek yok. Daha onceden bir araya geldiginizi ispatlamaniz yeterli.
Tabii son 2 yil icerisinde yuzyuze gorusmus olmaniz onemli; I-129F doldururken son 2 yil icerisinde yuzyuze gorustunuz mu diye bir bolum var. Burada son 2 yil icinde gorusmediyseniz, neden gorusmediginizi ve gelecekte gelip gitme planiniz oldugunu aciklarsaniz yine bir sorun yasamazsiniz. Simdiden bol sabir ve kolayliklar diliyorum. -
Merhaba 50 gündür RFE onayı bekliyoruz ama görünürde haala bir şey yok. Ne kadar sürede cevap alınabildiğiyle alakalı bir bilgi veya yazı var mıdır?
-
Vize alan arkadaşlar, çalışma izni kaç ayda çıkıyor?
-
@xereon noa2 tam ne zaman gelmişti? NVC den mail mi geldi yoksa uygulamadan mı gördünüz? Son sorum da mülakat için randevu bulabildiniz mi? Şu an randevular ne durumda acaba? :) benim de noa2 mayısta gelmişti nvc den haber bekliyorum da
-
Mülakat tarihi alabilen var mı? Dosyamız büyükelçiliğe geçen Cuma ulaştı ve o zamandan beri bakıyoruz ama bir şey bulamadık. Yabancı forumlarda Ankara'da K1 mülakatı yapanların çoğu İranlı, Rus, Iraklı vs. Türk vatandaşları için durum nasıl?
Edit: forumda önceki sayfalara gidip okudum, randevu alabilen yokmuş......
-
@MertHRB, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Vize alan arkadaşlar, çalışma izni kaç ayda çıkıyor?
5 ay surdu benim combo card'in gelmesi.
-
@MertHRB başvurduktan sonra 32 gün içinde geldi.
-
359 gunun sonunda NOA2 onaylandi. Bekleyen arkadaşlar süre kısalıyor hepinize bol sabır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum