[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ipman Hayırlı olsun. Amerika'daki yaşamınızda şans ve kolaylık dilerim.
-
@ipman tebrikler yeni hayatınızda bol şans
-
@ipman Sonraki hayatınızda başarılar dilerim.
-
@ipman Hayırlı olsun. Amerika'daki yaşamınızda şans ve kolaylık dilerim.
-
@ipman Hayırlı olsun. Herkes newyork'tan girecek değil :)
-
DV-2023 dosya transferi için Jakarta, Endonezya'ya yazan oldu mu?
cevap geldi mi otomatik ya da başka şekilde.
oturum ya da çalışma izni sağlayabilirseniz kabul edebiliriz vb dedi mi Jakarta US Konsolosluğu bilgisi olan? -
@ipman Hayatınızda başarılar diliyorum. Süreci başlatış şekliniz bir tebessüm yarattı :)
-
@cgcore Sadece vatandaşların işlemlerinin kabul edildiğini ve taşıma yapamayacaklarını ilettiler yaklaşık 3 ay önce. Oto mesaj değil ayrı yazılmış bir mail olarak iletmişlerdi bana.
-
@Mr-Yavuz @cgcore update: sonra bir daha mail atmışım. Diğer ülkelerin vatandaşlarının taşıma işlemlerini sadece oturum izni olanların ve Endonezyada oturduklarını kanıtlayanların işlemlerini kabul edeceklerini yazmışlar.
-
@cgcore Ben mayıs ayının başında yazmış ve herhangi bir cevap alamamıştım diye hatırlıyorum.
-
@Mr-Yavuz merhaba teşekkür ediyorum bilgilendirme için. bu saatten sonra ordaki tanıdık bir firma vasıtasıyla oturum izni alma şansım var mı onu zorlayıp zorlamamak arasında kalmıştım.
-
@ipman ABD deki hayatınızda mutluluklar
-
@ipman tebrik ederim.
-
-
@gucarslan sadece excelde 104 case var 32k ustu olan. Onlar adina uzuldum umarim tekrar kazanirlar :(
-
32k üstü cn olan ve mülakat almış kişilerin mülakatları boşa mı düşecek?
o konsolosluklar o mülakatları ya da rezerve ettikleri visa'yı ne yapacak? Tamam gelin slotumuz boşaldı vb deme şansları var mı?
dosya transferi peşinde olanlar için şu aşamada izlenecek yeni bir yol var mı? -
@ipman hayırlı olsun, sıradışı bir abd ilk giriş tecrübesi olmuş, paylaşımınız için teşekkürler.
-
@cgcore 32 Bin ustu bir CN'nin mulakat alabilmesi mumkun degil. Tasima yapanlarin yerine sirayla donus yapabilir konslolosluklar, yani evet orada slot acilmis oluyor ama bu kyine konsloslugun kapasitesine ve niyetine bagli.
-
Arkadaşlar merhaba DV2023 27k küsür sıralamam var. Bugün Almanya ulusal vizesi aldım ilk fırsatta Frankfurt'a mail attım, mail çok kısa zaten ad soyad, case number bir de vizeyi scan edip eke koydum. Frankfurt hakkında bilgisi olan var mıdır?
Bir de sonradan Varşova'ya yazdım, orada da sisteme yönlendirdiler bir şeyler doldurdum. Şimdi aynı anda birden çok yere yazmamın bir mahsuru olur mu bunu merak ediyorum? Yoksa hepsinden cevap geldikten sonra mı yeni yere yönelmeliyim. Siz de takdir edersiniz ki zamanım çok daraldı. Halihazırda Almanya'dayım ve vizem de var bu şansı kullanmak istiyorum. Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Herkese sevgiler. -
Arkadaşlar hala dosya taşıma şansımız var mı? Sıram 27k ve Almanya'dayım ulusal vizem var. Frankfurt'a mail attım bugün. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sevgiler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum