[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@muhammedd Bu basliga uygun degil sorunuz, ilgili baslik icin burayi tiklayin.
-
@kemalyagli Vizeniz hayırlı olsun.
-
@keremsan Vizeniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
-
@aggdk92 Vizeniz hayırlı olsun.
-
@aggdk92 Okurken insana motivasyon geliyor. Herşey gönlünüzce olur umarım. Tebrik ederim.
-
@bozyuruk bir sorum olacaktı mülakat almışsınız hayırlı olsun nerde mülakata gireceksiniz öğrenebilir miyim?
-
@bayram8589 Ankara da gireceğiz inşallah
-
Hayırlı olsun vizenizi en yakın zamanda almanızı diliyorum
-
@Mr-Dexter tebrikler, güzel günlerde kullanın vizenizi.
-
@kemalyagli tebrikler. abd'deki hayatınızda bıl şans ve huzur diliyorum..
yolunuz açık olsun. -
@chnnce hayırlı olsun. abd'de bol şans diliyorum..
-
@mehmet-aktaş hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın vizenizi.
-
@aggdk92 tebrikler, güzel günlerde kullanın vizenizi.
abd'de bol şans.. -
@Mr-Yavuz Mücadele azminiz ve motivasyonunuzun herkese örnek olması dileği ile hayırlı olsun...
-
Merhaba, 24 Haziran Cumartesi günü Unganlar’daki sağlık muayenemle alakalı tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Randevum saat 10:55’te idi. Ankara/Çankaya ilçesinde Kuğulu Park’ın hemen alt tarafında gri renkte olan bir binada yer alıyor. Uğurlu Çarşı diye bir yer. Gittikten sonra 4.kata çıktım ve kapıdan girince Ds260 formunun onay sayfasının fotokopisini, pasaportumu ve e-devletten çıkarttığım aşı kartımın fotokopisini verdim. Gereken üç belge bunlardı. Burada $335 para verdim. Tavsiyem dolar şeklinde vermenizdir çünkü kur daha düşükten hesaplanıyor ₺ olarak verirseniz eğer mantıklı değil. Daha sonra bekledim biraz. Sonrasında içeri geçin dediler ve yalnızca iç çamaşırı kalacak şekilde soyunmamı söylediler. Üstümü çıkardıktan sonra ameliyat önlüğü giydim. Dr. Mehmet Bey’in eşi gelip muayene etti. Sorduğu sorulara doğru ve eksiksiz bir şekilde cevap verdim. 4 adet aşı yaptı doktor hanım. Daha sonra belgelerimi alıp 3. kata indim ve idrar testi hariç akciğer grafiği çektirdim. Bunlar için $45 para verdim. Herkes için ayrı ücret alındığını belirttiler. İdrar testi verseydim daha fazla tutacaktı. Ayrıca bozuk dolarınız olmaz ise yine 4.kattan bozdurabilirsiniz. Daha sonra tekrar yukarı çıktım ve belgeleri teslim ettim. Cumartesi olan muayenenin sonucunu pazartesi günü aldım. Benim yaşadığım tecrübe bu şekildeydi. Umarım herkesin süreci güzel ve sorunsuz geçer. 🙏🏻😇
-
merhabalar bir sorum vardı en sonra Ankara da mülakata giren arkadaşlara, döviz kurunu kaçtan sabitlemişler bilen var mı acaba en son dolar 18,5 iken 20 ₺ ye sabitlemişlerdi şu an 26larda ya hastane de ve mülakatta kuru kaça sabitlemişler bilen varsa yazarsa sevinirim. teşekkürler..
-
@fthsnmz1 arayıp sorun unganlar'ı?
-
@fthsnmz1 konslosluğun kuru ne kadar bilmiyorum ama daha önceki deneyimlerde arkadaşlar ungların merkez bankası güncel kuru ile işlem yaptığını belirtmişlerdi.
-
Casenumber 25*** bu saatten sonra mülakat falan gelmez 17 ocakta Litvanyada oturum mülakatım vardı Amerika'ya gideceğiz diye gitmedim boşu boşuna 1 buçuk yılım gitti Eylül'de polonyadan oturum alıp kiralık firma üzerinden oturumumu Almanya'ya çevireceğim.amerikaya gidenlere bol şans bizden bukadar
-
@aggdk92 tebrikler inancınız tammış bravo :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum