Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen Olmayan Kişiler için Adres Değişikliği Prosedürleri

Amerikan Vizeleri
3 3 147 2

Benzer Başlıklar

  • 1 Oy
    1 İleti
    82 Bakış
    A
    Merhaba, Konuya uygun başlık bulmaya çalıştım ama elimden bu geldi :) İlk açtığım konu başlığı bu nedenle mazur görün lütfen :) Şimdi detaylandırınca daha çok anlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Benim eşim İran vatandaşı. Kendisine İstanbul Konsolosluğundan H-4 vizesi aldık ve inşallah bu senenin sonuna doğru Amerika ya geleceğiz. Bununla beraber, Amerika da ki T.C Konsolosluğundan Türk vatandaşlık işlemlerine başlıycaz. Yaklaşık 6 ay ile 1 yıl sürebileceğini tahmin ediyorum. Eşimin Amerika daki T.C konsolosluktaki vatandaşlık işlemlerinden sonra hem Pasaportu yani uyruğu hemde isim ve soy isimleri değişecek. Bununla beraber, sorularım şu şekilde hem pasaportu hemde isim ve soy isimlerindeki değişikliklerinden ötürü vize yenilemem gerekirmi? Gerekirse eğer Amerika dan bu işlemleri yapabilirmiyim yoksa Türkiye ye dönüp konsolosluktanmı işlemlere devam etmek zorundayım? Umarım bu başlıkla birlikte benim durumumda olanlara da faydam dokunur. Konu uzmanlarından ve buradaki tecrübelilerden yardım bekliyorum :)
  • Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen olmayan vize başvurusu

    Amerikan Vizeleri
    10
    0 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    B
    @crazycells 1 yıl ceza o 40 güne düştü para, cezasına çevrildi ve ertelendi arşiv de kaydı yok. Bu hırsızlık suçu maalesef bir iftira tarzı bi olaydı.. bazı avukatlar bunun için bir belge hazırlayıp bu suç engel değil diye argüman sunuyormuş bunun hakkında bilginiz var mı Cihan bey? DS 260 formunda yes deyip izah ettikten sonra karar mülakatta mı belli oluyor NVC ineligible diyebilir mi yoksa mülakat mı son karar merci o argüman nereye sunuluyor konsolosluk personeline mı
  • Evlilik Sonrası Soyadı Değişikliği ve Eski Pasaporttaki Vize

    Amerikan Vizeleri
    24
    1 Oy
    24 İleti
    16k Bakış
    S
    @dilaradrk vizenin olduğu sayfa delinmemişse sorun olmaz
  • 6 Oy
    660 İleti
    98k Bakış
    A
    @EmirhanKurt Merhaba, bu konuda bilgim veya fikrim yok ancak bazi insanlar konsolosluklarin change of statu olayini sevmedigini soyluyor. Bununla birlikte burada universite icin change of statu yapip sonrasinda Tr de vize almis birisini taniyorum, yazlari gidip gelebilmek icin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum