Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

Sabitlendi Taşındı İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
1.5k 214 145.6k 246
  • ⭐⭐

    @trivolley Valla 20 yıldır DV Lottery e başvuran birisi olarak altına imzamı atarım. Ki her geçen sene başarı olasılığı hem başvuru sayısı, hem de konsolosluk yavaşlığı nedeniyle katlanarak azalıyor maalesef. Ayrıca umarım o günleri görürüz; ilk gidenlerin haberleri gelmeye başladığında oluşacak talep artışı nedeni ile de EB3 olayı da gelecekte şu anki DV olasılığından pek farklı olmayacak gibi.


  • @Riethian Eb3 vize türü zaten istese de gv lottery gibi patlayamaz. Kıyaslanması çok yanlış Biri bedava katıldığınız bir çekiliş bir diğeri 20 bin + uçak ve konaklama masrafları derken 30-35 bin doları buluyor ve vasıfsız işgücü olarak giderseniz 1 yıl mcdonalds vb. tarzı yerde düşük ücrete çalışma zorunluluğu var. İnsanların 30-35 bin dolar para bulması zaten ülkemizde çoğu kesim için zorken birde üstüne 1 yıl mcdonalds çalışma zorunluluğu eklediğinizde hiçbir zaman dvlottery olasılığı ile aynı olamaz bence. Kaldı ki zaten ülkemizde yeni yeni duyuluyor olması diğer ülkelerde ki katılım sayısını etkilemiyor yani yıllardır var olan bir şey bu zaten. Bana sorarsınız ben bu parayı verip eb3'e başvururum. Umarım her şey gönlünüzce olur :)

  • ⭐⭐

    @GizemYılmazz Şöyle benzer demek istedim. Talep ne kadar artarsa kontenjan ayrılmış rakamlar o kadar hızlı dolar. Bu da süreyi uzatacaktır mantıken. Umarım hedeflerimize ulaşırız.


  • @Riethian Benim aklımı kurcalayan en büyük soru örneğin Türkiye'de ev sahibi olan biri var. Fakat başka mal varlığı yok. Evi satıp bu vize türüne başvurmak mantıklı mı acaba? Sizin düşünceniz nedir? Mesela ev araba olsa arabayı satıp çok rahat başvurulur ama evi satıp başvurmak cidden ürkünç geliyor malum ülke şartlarında.

  • ⭐⭐

    @GizemYılmazz Şahsen bana da pek mantıklı gelmez. Nasıl ki yatırımı evinizi satıp yapmak ne kadar riskli bir hareketse bu da öyle bence. Bu bir yatırımdır. Yatırım da kenardaki para ile yapılır. Ama ekstrem durumlar için bir şey söyleyemem. Ben hayatım boyunca konfor alanından uzak durmaya çalıştım. Çok getirisi de oldu götürüleri de. Ama artısı eksisinden fazladır. O yüzden kadar vermek ve ilerlemek gerekir hayatta. Gerisi teferruat. Bu benim görüşüm tabi.


  • @Riethian Allah yolunuzu açık etsin. Gün geldiğinde hep birlikte Amerika'da buluşup bugünleri yad ederiz hayırlısıyla inşallah :)

  • ⭐⭐

    @GizemYılmazz Umarım :)


  • @GizemYılmazz önemli olan sizin içinizde bulunduğunuz durum ve amacınız. Bazen ileriye gitmek için bir adım geri gitmek gerekir. Bu vize ortalama 500 bin tl diyelim.artık 10 yaşında Bi araç bu fiyatta. Şüphesiz Ev daha değerli, bu tutar için evi satmaya gerek kalmaz. İlla bu vizeyi istiyorsanız ve eviniz dışında bir birikim yada aracınız yoksa ; bu durumda içinde bulunduğunuz durum ortaya çıkar. O durumda olsam evimi satar vize parasını ayırıp kalanıyla biraz şartları düşürerek ev alırdım...


  • @greenwall Dynaxe Workforce LLC, 1792 Bell Tower Ln, Weston, FL 33326


  • @waterman, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

    EB-3C kategorisinden bizzat görüştüğüm ve dosyalarını incelediğim birinin 2021 yılında DQ olduğunu halen konsoloslukta mülakat beklediğini ve aynı kişinin kardeşi aynı şirket üzerinden 4 yıl öncede refused almış.. başvuracak arkadaşlara yol göstermesi açısından yazıyorum bilginize.

    Neden ret yedi? Merakta bıraktınız. Lütfen geri dönüş yapın.

  • ⭐⭐⭐

    Öncelikle eb3 vizesine başvurmuş olan tüm dostlarıma ve büyüklerime çıktıkları yolda başarılar dilerim. Her şey sorunsuzca ve kolaylıkla geçsin umarım :) Sormak istediğim bir şey var. Unskilled Workers kategorisine başvuran kişilerin yaşları nedir acaba? Genellikle 20-30 yaş aralığımı başvurdu forumdan yoksa daha üstü bir yaş var mı acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim :)

  • ⭐⭐

    @Atlantis00 Ben 41. Benim civarımda insanlar da var.


  • @eb3vize-com , waterman bana ret sebebini soyledi. "Red sebebi inandırıcı başvurunun olmaması.
    visa fraud şüphesiyle 221g maddesinden red almış"
    Basvuran kiside hastalik ve sicil kaydi bulunmamasi durumunda onay gelir, dediniz.


  • @eb3vize-com şirket adresine baktığımda farklı nir adres gördüm
    MIAMI, FL 33137 yazan bir adres


  • @Furkan-Aus "inandırıcı başvurunun olmaması" da bir enteresan durum. Zaten bu yola baş koymuş kişilerin niyeti buradan kurtulmak, acaba mülakat anında neden bu tarz bir geri dönüş oldu. Aklıma karpuz kabuğunu düşürdün 😀


  • @Uçan-hollandalı bilmiyorum, bana hiç mantıklı gelmedi. Oraya gidince oturum izni verecekler, orada kalmak için geldiğimizi biliyorlar. Dil eğitimi için vize değil ki bu. Yanlışlık olmuş olabilir mi acaba? Şimdi kardeşi neden başvuruyor onu da anlamadım.


  • Merhaba arkadaşlar, yıl sonuna doğru B1/B2 vizem ile ABD ye geleceğim. EB-3 e oradan başvuru yapabilir miyim?

    Tekrar Türkiye'ye döndüğümde işlemler devam etmiş olur mu? Bu konuda Türkiye'den değil de ABD den başvuru yaparsam fiyat olarak daha uygun olur mu?

    Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @greenwall
    çay içip sohbet için mi gideceksin yoksa gerçekten de bir iş yaptırmak için mi gideceksin. Resmi sitesinde kayıtlı olan adres linki aşağıdadır. Türkiye gibi naylon adres gösteremezsin ümüğünü sıkarlar. Ondan dolayı bu adrese tutarsın uber - lyft yada kendi arabanla gidersin bakarsın bu kadar basit. Neyin peşindesin sana @denizci10 yedirmeyiz bilgin olsun.

    https://www.eb3vize.com/iletisim/

  • ⭐⭐

    @Furkan-Aus Ben de biraz araştırdım 221G aslında geçici bir red ve sizden ilave belgeler istenerek güvenlik soruşturmasına kalınma durumu olarak geçiyor her yerde.
    EB3Vize yetkililerinin de cevaplarını merak ediyorum.

    https://www.youtube.com/watch?v=XRG1EbXOMu0


  • @ayvalik10 kimseyi karaladığım yok nazikçe yazdım sen polemik peşinde misin? Yasal florida sitesinden baktım göremedim ve belirtilen adresi göremedim bunu sordum sana ne oluyor anlamadım?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum