Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @Henry-bloor çalıştığınız firmalar batarsa diye soru sormuşsunuz adamların işe yönlendirdikleri yer McDonalds ve Wendys. Keşke daha mantıklı bir soru yöneltseymişsinizde ona karşılık aldığınız cevabı profesyonel değil diye yadırgasaydınız


  • @Henry-bloor amma boş yapmışsın be kardeş. şu konuşma üslubuna tarza bak. bdv sanki babasının oğlu. dostum sen zaten abd de bu kafayla yaşayamazsın. nasıl cesaret edip bu sayfaya kadar gelebildin helal olsun valla. adam herkesi dolandırıcı zannediyor.


  • Bende bu @Henry-bloor denen arkadaşın yazdıklarını sabırla okudum, ne yaptığı belli olmayan kime hizmet ettiği bilinmeyen, tutarsız ve insanların sadece kafasını karıştırmayı amaçlayan tavırlarını fark ettim. Eb3 vizeyi bu platformda temsil eden Orçun beyi (bu vizeye başvurup süreci bekleyen biri olarak) savunma ihtiyacı duymadım. Çünkü bu şirketin şu aşamada ne savunmaya nede övgüye ihtiyacı var. Keza Orçun bey veya eşi-ailesi sosyal medyayı ve konumlarını etkin kullanan insanlar.Kaçak insan profili hiçbir zaman sergilemediler. Bu forumu kullananlar bilir; denizci 10 ismiyle yıllardır insanlara her vize alanında yardım ettiklerini. Bu forumun Hızır'ı Ali Cihan beyinde bu forumda kötü amaçlı bir şirketede izin verebileceğini hiç düşünmüyorum. Bizler hayal satın almadık, hayalimiz için gerekeni yapıyoruz...


  • @eb3vize-com benim bir diğer sorum şu; diyelim abd seçimlerinde başkan değişti ve türkler artık kabul edilmiyor. O zaman bizim sürecimiz ne olacak? nasıl olacak?


  • @Tarkovsky böyle bir şey mümkün değil öncelikle. 1990 yılından beri olmamış. Ayrıca ABD'nin kanlı bıçaklı olduğu İran, Çin ve Rusya gibi ülker için bile yapılmamış bu uygulama Türkiye için mi yapılacak. Ayrıca Trump geldiği zaman DV lottery için pasaport şartı getirdi ne oldu hukuksuz bulundu ve kaldırıldı. Yani şunu demek istiyorum burada ben istedim oldu gibi bir şey asla söz konusu olmaz olursa da hukuk hemen gereken cevabı verir.


  • YouTube da avukat Remzi beyin yayınladığı son videosunda eb3 başvurularının 3-4 sene sürdüğünü söylüyor şu anda 2 yılda sonuçlanması mümkün değil diyor.


  • @eco o kendi takdiri. Herkesin bir yorumu olabilmektedir.


  • merhaba şirket isminizi ve şirket adresinizi öğrenebilir miyim?


  • @eco Bu süreç 3-4 yıl da sürse 6 yıl da sürse eninde sonunda sonuca ulaşıyor. Zaten bu sürece başlayıp konuştuğumuz arkadaşlar ve kendi adıma konuşacak olursam da öngörülen 24-30 ayın uzayabileceğinin farkındayız. Yani diğeceğim şu ki; birisi çıkıp bu süreç 2 yıl değil 3 yıl sürebilir, başka birisi çıkıp bu süreç 2 yıl değil 4 yıl sürebilir, bir başka birisi de çıkıp bu süreç 2 yıl değil 5 yıl sürebilir dedi diye bu süreç uzamıyor. Kaldı ki Remzi Kulen'in dediği gibi 4 yıla uzasa da bundan 3 yıl sonra biz 1 yılımız kaldı diyeceğiz. Ama bugün süreç 3-4 yıl sürebiliyormuş diye düşünenler bundan 3-4 yıl sonra da aynı yerinde sayıyor olacak. Ve o zaman da süreç 3-4 yıl sürüyormuş diyecek. Hatta o zaman da belki Youtube'da yayın yapanlar 5-6 yıl sürüyor diyecekler. O zaman da 5-6 yıl sürüyormuş diye düşünerek yine yerinde sayıyor olacak. Bana kimse dvlottery nin önümüzdeki 30 yıl içinde kendisine çıkacağının garantisini veremez. Bu yüzden o şunu dedi bu bunu dediyi bir kenara bırakıp kendi isteklerimiz doğrultusunda bir plan yapıp harekete geçmemiz gerekiyor. Bu süreçte şans yüzünüze güler de dvlottery size çıkarsa verdiğiniz para boşa gitmeyecek mi diye soracak olursanız da; garantisi olmayan bir çekilişe bel bağlamamayı 2 yılda eşimle beraber çok iyi anladık. Gidip düzenimizi kurduktan sonra verdiğimiz para Amerika'da birkaç ayda kazanabileceğimiz bir para olacak. Bu yüzden o para hiç gözümüze gelmeyecek. Ayrıca dvlottery nin sürecini de göz önünde bulundurursak bugün itibariyle sadece DV2025'in bu sürece dahil olabileceğini düşünüyorum.


  • @trivolley Valla 20 yıldır DV Lottery e başvuran birisi olarak altına imzamı atarım. Ki her geçen sene başarı olasılığı hem başvuru sayısı, hem de konsolosluk yavaşlığı nedeniyle katlanarak azalıyor maalesef. Ayrıca umarım o günleri görürüz; ilk gidenlerin haberleri gelmeye başladığında oluşacak talep artışı nedeni ile de EB3 olayı da gelecekte şu anki DV olasılığından pek farklı olmayacak gibi.


  • @Riethian Eb3 vize türü zaten istese de gv lottery gibi patlayamaz. Kıyaslanması çok yanlış Biri bedava katıldığınız bir çekiliş bir diğeri 20 bin + uçak ve konaklama masrafları derken 30-35 bin doları buluyor ve vasıfsız işgücü olarak giderseniz 1 yıl mcdonalds vb. tarzı yerde düşük ücrete çalışma zorunluluğu var. İnsanların 30-35 bin dolar para bulması zaten ülkemizde çoğu kesim için zorken birde üstüne 1 yıl mcdonalds çalışma zorunluluğu eklediğinizde hiçbir zaman dvlottery olasılığı ile aynı olamaz bence. Kaldı ki zaten ülkemizde yeni yeni duyuluyor olması diğer ülkelerde ki katılım sayısını etkilemiyor yani yıllardır var olan bir şey bu zaten. Bana sorarsınız ben bu parayı verip eb3'e başvururum. Umarım her şey gönlünüzce olur 🙂


  • @GizemYılmazz Şöyle benzer demek istedim. Talep ne kadar artarsa kontenjan ayrılmış rakamlar o kadar hızlı dolar. Bu da süreyi uzatacaktır mantıken. Umarım hedeflerimize ulaşırız.


  • @Riethian Benim aklımı kurcalayan en büyük soru örneğin Türkiye'de ev sahibi olan biri var. Fakat başka mal varlığı yok. Evi satıp bu vize türüne başvurmak mantıklı mı acaba? Sizin düşünceniz nedir? Mesela ev araba olsa arabayı satıp çok rahat başvurulur ama evi satıp başvurmak cidden ürkünç geliyor malum ülke şartlarında.


  • @GizemYılmazz Şahsen bana da pek mantıklı gelmez. Nasıl ki yatırımı evinizi satıp yapmak ne kadar riskli bir hareketse bu da öyle bence. Bu bir yatırımdır. Yatırım da kenardaki para ile yapılır. Ama ekstrem durumlar için bir şey söyleyemem. Ben hayatım boyunca konfor alanından uzak durmaya çalıştım. Çok getirisi de oldu götürüleri de. Ama artısı eksisinden fazladır. O yüzden kadar vermek ve ilerlemek gerekir hayatta. Gerisi teferruat. Bu benim görüşüm tabi.


  • @Riethian Allah yolunuzu açık etsin. Gün geldiğinde hep birlikte Amerika'da buluşup bugünleri yad ederiz hayırlısıyla inşallah 🙂


  • @GizemYılmazz Umarım 🙂


  • @GizemYılmazz önemli olan sizin içinizde bulunduğunuz durum ve amacınız. Bazen ileriye gitmek için bir adım geri gitmek gerekir. Bu vize ortalama 500 bin tl diyelim.artık 10 yaşında Bi araç bu fiyatta. Şüphesiz Ev daha değerli, bu tutar için evi satmaya gerek kalmaz. İlla bu vizeyi istiyorsanız ve eviniz dışında bir birikim yada aracınız yoksa ; bu durumda içinde bulunduğunuz durum ortaya çıkar. O durumda olsam evimi satar vize parasını ayırıp kalanıyla biraz şartları düşürerek ev alırdım...


  • @greenwall Dynaxe Workforce LLC, 1792 Bell Tower Ln, Weston, FL 33326


  • @waterman, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

    EB-3C kategorisinden bizzat görüştüğüm ve dosyalarını incelediğim birinin 2021 yılında DQ olduğunu halen konsoloslukta mülakat beklediğini ve aynı kişinin kardeşi aynı şirket üzerinden 4 yıl öncede refused almış.. başvuracak arkadaşlara yol göstermesi açısından yazıyorum bilginize.

    Neden ret yedi? Merakta bıraktınız. Lütfen geri dönüş yapın.

  • ⭐⭐ Yasaklı

    Öncelikle eb3 vizesine başvurmuş olan tüm dostlarıma ve büyüklerime çıktıkları yolda başarılar dilerim. Her şey sorunsuzca ve kolaylıkla geçsin umarım 🙂 Sormak istediğim bir şey var. Unskilled Workers kategorisine başvuran kişilerin yaşları nedir acaba? Genellikle 20-30 yaş aralığımı başvurdu forumdan yoksa daha üstü bir yaş var mı acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim 🙂


Benzer Başlıklar

  • 26
  • 14
  • 929
  • 26
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110
Çevrimiçi

41.1k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum