Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

Sabitlendi Taşındı İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
1.5k 214 145.4k 246

• @eb3vize-com, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

@halilarda60 ABD'den başvuru yapmak için öncelikle geçerli bir vizenizin olması gerekmektedir. Eğer turist başvursu ile ABD'ye girecekseniz en geç LC başvurusundan 100 gün önce olması gerekmektedir. Çünkü öğrenci statüsüne geçmeniz gerekmektedir. Eşiniz ve çocuğunuz siz F1 statüsüne başvuru yapmadan gelmeleri gerekmektedir.

Merhaba (sanırım gizem hanımdı tam hatırlayamadım ismini ) yaptığımız görüşmede eş ve çocuğun sürecin son döneminde gelebileceği söylenmişti şimdi siz başka bişey söylüyorsunuz acaba hangisi doğru bizim için önemli bir konu cidden

• @waterman neden ret almış? Hangi şirketle çalışmışlar?

• @Henry-bloor nasıl isterseniz. Bizler kadar şeffaf ve profosyonel çalışan başka bir firma bulabileceğinizi asla düşünmüyoruz. Burada bizimle çalışan 6 kişi var şu an. Bize ne zaman ulaşamamışlar veya ne zaman hangi soru ve sorunları cevapsız kalmış kendileri isterlerse size yanıt verirler. Bizler ABD hukukuna uygun sözleşme ile işlemlerimizi yapıyoruz. Ödemelerinizi sözleşme imzaladığınız şirket hesabımıza yapmaktasınız. Eğer bir sorun ile karşılaşırsanız sözleşme gereğince ABD hukuku karşısında haklarınızı arayabilirsiniz.

• @serel dilerseniz bize [email protected] üzerinden ulaşırsanız en kısa sürede size telefonla ulaşarak detaylı bilgi verebiliriz. Büyük ihtimalle ben sizin sorunuzu siz de benim cevabımı yanlış anladınız.

• @eb3vize-com siz bana öyle birşey imzalatırsınız ki yediğim kazıkları otururum öyle sonuçta amerikada kayıtlı Türk avukat gönderiyor sözleşmeyi ki daha benim abd vizem yok Ne şekilde bana sorun çıkarsa sizi amerikada dava edebileyim,ki şimdiden bunu konuşuyorsak sinek b** misali oldu.Genel olarak ben sizden hiç olumlu bir enerji almadım.İngilizce bilen kankamı alıp bdv solutions a giderim .En azından 30 yıldır piyasada olan oturmuş bir firma ki sizle aynı ücreti talep ediyor öyle 6 aylık 3 5 kişiyi almış bir yer değil.

• @Henry-bloor nasıl isterseniz. yolunuz ve bahtınız açık olsun.

• @Henry-bloor nasıl aynı ücret? BDV, 27.5k istiyor.

• @Furkan-Aus eb3 2 ila 3 sene sürüyor belki 3.5 ,bu şirket yeni kurulmuş mazisi 1 yıl bile değil 6 ay senden parayı alsa sürecin uzasa birşey olsa kaçar giderler sende dımdızlak kalırsın ,adamlar Türk avukat ki çoğunun ardından çok güzel şeyler söylenmemiştir arkalarından medyadan bunu arttırabilirsiniz. BDV ise 30 yıllık firma bir sorun olsa repütasyonunu bozar mı senin için 172 milletten adama çıkarmış binlerce kişiye ki bunlar daha yeni bu şirketin legit işe yarar olduğunu anlamak için 3 yıl beklemen lazım .eğer herkes il gelenler alırsa memnun kalırsa ne ala ama parayı alıp hiç edip kaçma ihtimali de çok .17 küsür bin dolar vereceksin bu kişilere hiçbir kredisi olmayan bir yere yazık iyi düşünün. Sakata gelmeyin

• @Henry-bloor hakkımızda hiçbir fikir sahibi olmadan bu tarz ihtamlar yapmanız öncelikle hiç etik değil. Sonrasında çalıştığımız avukat hakkında olan durum bizi ilgilendirmez çünkü avukat müvekkil ilişkisidir. Lakin bizim hakkımızda bu tarz ihtamlar yapmaya devam ederseniz sizi bilmiyoruz ama biz hakkımızı hukuki olarak arayacağımızı beyan ederiz.

• @Henry-bloor bdv şirketi 2013 te kurulmuş, 10 yıllık her mesajınızda 30 diyip yanlış bilgi veriyorsunuz bağlantı metni. Bdv de sonuçta bu işlere sıfırdan başladı havadan gelmedi, oda dolandırıcı olabilirdi oda ilk zamanı denk gelseydi onada başvurmayacaktınız. Bdv 27.500 istiyor ve taksit istersen 32 bin küsür ödemen oluyor, çalışmaya başlayıncada toplu kapatman gerekiyor. Bu şirkete veriyorsun gider diyorsunuz ama zaten ara ara para veriyorsun işlem ilerliyor(0 faiz), bi anda al sana toplu para hadi 2-3 yıl bekliyim yok. En son yüklü meblayı son aşamada veriyorsunuz ve konsolosluk randevusunu beklemeye başlıyorsun. Sözleşme demişsiniz, sözleşmeyi silah dayayıp imzalatmıyorlar aklına yatmazsa atmazsın imzayı. Bdv yüzlerce kişiyle uğraşıyor siz onlar için sıradansınız bi özelliğiniz yok ama bu şirket butik şuanda ve daha titizlenir. Avukat demişsiniz şirketin yabancı avukatı var o seçilebiliyor. Bdv’de yalnızsın, ama burda başvuran kişiler tanışıyorlar aynı şehirlere gidecek kişiler belki beraber ev tutacak, belki sosyallik anlamında yalnız kalmayacak kader birliği yapacak. Sizin iddia ettiğiniz gibi olursa tanışan insanlar birlik olup gerekeni yapar, kötü niyetli şirket bunu göze alır mı, insanları tanıştırır mı? Siz de Bdv orda başvurabilirsiniz.

• ⭐⭐

@Henry-bloor Kusura bakmayın da çok gereksiz konuşmuşsunuz. Cevapsız bırakılan bir sorunuz yokken ve mantığı anlamaya çalışmak yerine böyle saldırgan tavırlar hiç hoş değil.

• @Henry-bloor çalıştığınız firmalar batarsa diye soru sormuşsunuz adamların işe yönlendirdikleri yer McDonalds ve Wendys. Keşke daha mantıklı bir soru yöneltseymişsinizde ona karşılık aldığınız cevabı profesyonel değil diye yadırgasaydınız

• @Henry-bloor amma boş yapmışsın be kardeş. şu konuşma üslubuna tarza bak. bdv sanki babasının oğlu. dostum sen zaten abd de bu kafayla yaşayamazsın. nasıl cesaret edip bu sayfaya kadar gelebildin helal olsun valla. adam herkesi dolandırıcı zannediyor.

• Bende bu @Henry-bloor denen arkadaşın yazdıklarını sabırla okudum, ne yaptığı belli olmayan kime hizmet ettiği bilinmeyen, tutarsız ve insanların sadece kafasını karıştırmayı amaçlayan tavırlarını fark ettim. Eb3 vizeyi bu platformda temsil eden Orçun beyi (bu vizeye başvurup süreci bekleyen biri olarak) savunma ihtiyacı duymadım. Çünkü bu şirketin şu aşamada ne savunmaya nede övgüye ihtiyacı var. Keza Orçun bey veya eşi-ailesi sosyal medyayı ve konumlarını etkin kullanan insanlar.Kaçak insan profili hiçbir zaman sergilemediler. Bu forumu kullananlar bilir; denizci 10 ismiyle yıllardır insanlara her vize alanında yardım ettiklerini. Bu forumun Hızır'ı Ali Cihan beyinde bu forumda kötü amaçlı bir şirketede izin verebileceğini hiç düşünmüyorum. Bizler hayal satın almadık, hayalimiz için gerekeni yapıyoruz...

• @eb3vize-com benim bir diğer sorum şu; diyelim abd seçimlerinde başkan değişti ve türkler artık kabul edilmiyor. O zaman bizim sürecimiz ne olacak? nasıl olacak?

• @Tarkovsky böyle bir şey mümkün değil öncelikle. 1990 yılından beri olmamış. Ayrıca ABD'nin kanlı bıçaklı olduğu İran, Çin ve Rusya gibi ülker için bile yapılmamış bu uygulama Türkiye için mi yapılacak. Ayrıca Trump geldiği zaman DV lottery için pasaport şartı getirdi ne oldu hukuksuz bulundu ve kaldırıldı. Yani şunu demek istiyorum burada ben istedim oldu gibi bir şey asla söz konusu olmaz olursa da hukuk hemen gereken cevabı verir.

• YouTube da avukat Remzi beyin yayınladığı son videosunda eb3 başvurularının 3-4 sene sürdüğünü söylüyor şu anda 2 yılda sonuçlanması mümkün değil diyor.

• @eco o kendi takdiri. Herkesin bir yorumu olabilmektedir.

• merhaba şirket isminizi ve şirket adresinizi öğrenebilir miyim?

• @eco Bu süreç 3-4 yıl da sürse 6 yıl da sürse eninde sonunda sonuca ulaşıyor. Zaten bu sürece başlayıp konuştuğumuz arkadaşlar ve kendi adıma konuşacak olursam da öngörülen 24-30 ayın uzayabileceğinin farkındayız. Yani diğeceğim şu ki; birisi çıkıp bu süreç 2 yıl değil 3 yıl sürebilir, başka birisi çıkıp bu süreç 2 yıl değil 4 yıl sürebilir, bir başka birisi de çıkıp bu süreç 2 yıl değil 5 yıl sürebilir dedi diye bu süreç uzamıyor. Kaldı ki Remzi Kulen'in dediği gibi 4 yıla uzasa da bundan 3 yıl sonra biz 1 yılımız kaldı diyeceğiz. Ama bugün süreç 3-4 yıl sürebiliyormuş diye düşünenler bundan 3-4 yıl sonra da aynı yerinde sayıyor olacak. Ve o zaman da süreç 3-4 yıl sürüyormuş diyecek. Hatta o zaman da belki Youtube'da yayın yapanlar 5-6 yıl sürüyor diyecekler. O zaman da 5-6 yıl sürüyormuş diye düşünerek yine yerinde sayıyor olacak. Bana kimse dvlottery nin önümüzdeki 30 yıl içinde kendisine çıkacağının garantisini veremez. Bu yüzden o şunu dedi bu bunu dediyi bir kenara bırakıp kendi isteklerimiz doğrultusunda bir plan yapıp harekete geçmemiz gerekiyor. Bu süreçte şans yüzünüze güler de dvlottery size çıkarsa verdiğiniz para boşa gitmeyecek mi diye soracak olursanız da; garantisi olmayan bir çekilişe bel bağlamamayı 2 yılda eşimle beraber çok iyi anladık. Gidip düzenimizi kurduktan sonra verdiğimiz para Amerika'da birkaç ayda kazanabileceğimiz bir para olacak. Bu yüzden o para hiç gözümüze gelmeyecek. Ayrıca dvlottery nin sürecini de göz önünde bulundurursak bugün itibariyle sadece DV2025'in bu sürece dahil olabileceğini düşünüyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k