eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
-
@danzel 1 aylık üstüne üstelik Türkiyeden gitti sen denk gelmemişsin
-
@ayvalik10 Abi başvuru yaptın mı eb3'e Sende o potansiyeli görüyorum :D
-
@Atlantis00 green kart dışında başka olaylara bakmıyorum.
-
@ayvalik10 bu arkadaş trde eb3 basvurmamis, ABD içinde başvurmuş.
-
@İbrahim77 parayı aldıktan sonra neler yaptığımızı bizimle çalışan insanlar sizlere anlatacaklardır. Hem şirket WhatsApp numaralarımız hem Discord kanalımız hem de verdiğimiz dosya numaraları ile sizler sürecin her zaman içindesiniz.
-
@Random olursa mutlaka avukatlarımız sürece müdaha edeceklerdir. Yeter ki siz saydığımız ve sizin sorumluluğunuzda olan şartları sağlayın. Burada keyfi bir karar olması mümkün değildir bundan emin olun.
-
@Atlantis00 evet eşiniz için $1.345 ödeyerek aynı anda o da vize ve Green Card alabilmektedir.
-
@mrtakn26 maalesef. EB3 Unskilled kategorisinde sertifika, diploma veya herhangi bir iş tecrübesi bir anlam ifade etmemektedir.
-
@Furkan-Aus bunun sınırları var kesin bir şey söylenemek çok zor.
-
@serel evet başlatabilir.
-
@Thor88 Burada bulunan şirketlerin çok sayıda restoranı bulunmaktadır. Her vardiya da 4-5 kişi çalıştığını en az 3 vardiya olduğunu ve en az 6-7 restoran olduğunu düşünürseniz kaç kişiye ihtiyaç olduğunu kolaylıkla hesaplayabilirsiniz. Biz sınırsız sayıda alım yapmıyoruz. Şirket ile açık pozisyonlar hakkında sürekli görüşüyor her ay kontenjanlarımızda güncellemeler yapıyoruz. Aynı zamanda da farklı firmalar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yani 20 kişilik kontenjan için 100 kişilik başvuru almıyoruz. 100 kişilik kontenjan için 100 kişi işe alıyoruz.
-
@Furkan-Aus hayır bekleme süresinde bir değişiklik olmayacaktır.
-
@danzel hayır sadece sizin başvurunuzun EB3 şartlarını ve kendinizin Green Card şartlarını sağlayıp sağlamadıklarını bakılmaktadır.
-
@waterman dosyalarını bizimle de paylaşırsanız bizler neden ret aldığını öğreniriz ona göre sizlere detaylı bilgi sunarız. Sonuçta ret almayacaksınız veya yüzde yüz vize alırsınız demiyoruz. Şartları sağlamanız gerekmekte diye söylüyoruz her defasında. Ayrıca bizim firmamız ile de başvuru yapmamış olduğu için bizleri de bilgilendirirseniz seviniriz.
-
@eb3vize-com Merhaba. Sizce önümüzde ki 10 yıllık süreçte tabii ki söylemesi zor fakat tahminen bu vize türünün ülkemizde kalkması mümkün mü? Bu konuda ki fikirleriniz nedir acaba?
-
@eb3vize-com bütün soruları ve cevaplarınızı okudum.. ben de sorulmayan bir kaç soruyu sormak istiyorum.
-
Ohio'da bulunan McDonald's ve South Carolina'da bulunan Wendy's de açık pozisyon olduğu söyleniyor. Peki iki sene sürecek olan başvuru sürecinde, buraların pozisyonu dolarsa ne oluyor?
-
20.000 dolar ödeme taksitlendirmesini şu şekilde söylüyor. Başlangıçta 5.000 dolar. 120 gün sonra 5.000 dolar. 9089 formu alındıktan sonra 10.000 dolar.. Peki ikinci beş bin doları ödedikten ortalama ne kadar süre sonra 9089 formu çıkıyor ve biz 10.000 dolar daha ödüyoruz?
-
Forumda bir sorunun cevabına "siz bu parayı verdikten sonra şirketle ilgili bir sorun çıkarsa şirketinizi değiştirir sürecinizi devam ettiririz" denmiş. Peki örnek veriyorum mcdonald's için sürece başladık. bu şirkette bir sıkıntı çıktı ve artık eleman almamaya karar verdi. sizlerde wendy's üzerinden devam ettireceksiniz. Bu süreçte uzamaya yol açıyor mu?
-
Her sene 10.000 kişilik kota olduğu söylendi. Diyelim ki başvuru yaptık. Ancak bu seneki kota doldu ve biz o 10.000 kişinin dışında kaldık. Burada bir sıralama var mı? Yani bir sonraki sene yeni başvuranlara göre biz sıralamada önde oluyor muyuz? Eğer böyle ise ikinci senende çıkmazsa bile üçüncü senende kesin çıkar gibi bir durum olur, ondan sordum.
-
Sağlık raporunda nelere bakıyorlar? Nelerin testleri yapılıyor bu bilgi siz de var mı?
-
-
@ayvalik10 Bu arkadaşı görmüştüm ancak Türkiye'den almadı diye biliyorum. Ben konsolosluk üzerinden almayı kast etmiştim.
-
@Atlantis00 ABD'nin kanlı bıçaklı olduğu ülkelerle bile kalkmamış bizle neden kalksın. Ayrıca Trump DV Lottery için keyfi olarak pasaport şartı getirdi onda bile mahkeme 2 sene sonra bu şartı kaldırdı. Yani böyle bir şey olması mümkün değil merak etmeyin.
-
-
Şirketler de bu sürecin ne kadar süreceğini biliyor ve buna göre planlama yapıyorlar ve zaten işçi bulamadıkları için bizlerden yurt dışından işçi getirmemizi istiyorlar.
-
Bu süre yaklaşık olarak bugün itibariyle McDonald's için 10-11 ay, Wendy's için 13-14 ay sonra. İkinci ödemeden sonra da 6-7 ay, Wendy's için de 9-10 ay sonra son ödemeyi yapmanız gerekecek.
-
Evet süreciniz yaklaşık 6-7 ay uzamış olacaktır.
-
Tabii ki kota dolarsa bir sonraki sene sizin başvurunuz ilk değerlendirilir ama istatistiklere baktığınız zaman kotanın dolmadığını göreceksiniz.
-
AIDS, verem, tüberküloz, akdeniz anemisi gibi bulaşıcı hastalıklara ve uyuşturucu kullanımına bakıyorlar. Son olarak da aşılarınız tam mı diye bakılıyor değilse orada ücrete mukabil aşılarınızı da yapıyorlar.
-
-
@eb3vize-com
Evli olup gc alacak kişinin eşi de zaten kanun gereği gc alıyor.
Siz neden extra para istiyorsunuz ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum