@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
@codeko Merhaba. Asıl talihli olan anneniz ya da süreci takip eden sizseniz siz öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
-
@Ekto-Oktan umarım kasımdaki senato seçimini ezici bir çoğunlukla kaybeder
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
@gucarslan merhaba, bir sorum olacak müsaadenizle. Diğer arkadaslarinda bilgisi varsa cevaplarlarsa sevinirim. Şimdi gss diye birsey var her ay ustune eklene eklene artiyor. Yurtdisina tasindiktan veya tasinmadan once bu gss sorununu nasil cozerim? Kapatmak icin ne yapmak gerekiyor?... var mi benzer sorunu olan. Hic birsey yapmadan her ay 300 tl ekleniyor enteresan.
-
@Berkan-Duru eğer yurtdışında ikamet ediyorsanız gss prim borcunu olmaz.
bu başlığı inceleyin; -
@betmavi önce sakin bir şekilde bekle ve derin nefes almalısın dvprogram.state.gov sitesine giriyorsun sonra altında forgot number yazan yer var daha sonra bilgilerini dolduruyorsun başvuru da yazdığın mail adresini biliyorsan bu işlemleri yapmalısın eğer başka aracı kurum başvuruyu yaptıysa ozaman da devam etme işlemlere




-
@Berkan-Duru yurtdışına taşındıktan sonra ilk adresini yurtdışı olarak değiştirip Türkiye adresini ikinci adres yaparsan gss olan borçların silinecek ondan dolayı yurtdışına çıkınca adres değişikliği önemli olaydır
-
@ayvalik10 yani varolan borclari silmek gereksiz mi suanda? Bazi arkadasla odemek lazim dedi
-
@oceymh Heheh Liseden beri deniyorum 20 küsür yıl oldu hatta son 5 sefer de eşimle birlikte :)) Umut kırmak istemem ama çok da bel bağlamayın.
-
-
Döviz fiyatlarını gördükçe başıma ağrılar giriyor



-
@Kesinİzmirli analjezik stoklayın, bunlar iyi günlerimiz.

-
@Kesinİzmirli Bu şekilde devam ederse oldu da gc kazandıktan sonra gösterecek para da kalmayacak

-
Yine parası olmayıp öylesine başvuranlara çıkacak ne de olsa pek bağlamıyor doların durumu bizi kazananlar düşünsün :)))
-
@Berkan-Duru amerikaya taşınmak söz konusu gereksiz eğer taşınmayacaksan daha fazla birikmesin
-
-
@ayvalik10 noktalama işareti kullanıp cümlenizi düzeltir misiniz çünkü anlayamadım

-
@Riethian abi sizin gibi guzel insanlar sayesinde, kazanamayinca yikim vs yasamadim ilk basvurum olmasina ragmen

-
Bu ileti silindi! -
DV2024 talihlileri inşallah dolarlarınızı hazırlamışsınızdır. Uçuşa geçiyoruz çünkü..
-
Doların, Türk lirasına karşı uyguladığı tarife;
-
@Berkan-Duru sen şu anda amerikaya taşınacak mısın. Evet ise ozaman amerikaya gidince adres değiştirince ozaman dilekçe verip borçlar siliniyor. Eğer taşınacak mısın sorusunun cevabı hayır ise ozaman bu borç daha fazla üstüne koyarak miktar olarak artmadan kapatman senin yararına olur.
-
New York City, Kanada Quebec'te yanan yüzden fazla orman yangınından güneye yayılan zararlı duman nedeniyle, Salı günü dünyanın en kötü hava kirliliği listesinin başında yer aldı.
Benzer Başlıklar
144
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
