DV2025 Sohbet Odası
-
@Kesinİzmirli analjezik stoklayın, bunlar iyi günlerimiz.:slightly_smiling_face:
-
@Kesinİzmirli Bu şekilde devam ederse oldu da gc kazandıktan sonra gösterecek para da kalmayacak 🤣
-
Yine parası olmayıp öylesine başvuranlara çıkacak ne de olsa pek bağlamıyor doların durumu bizi kazananlar düşünsün :)))
-
@Berkan-Duru amerikaya taşınmak söz konusu gereksiz eğer taşınmayacaksan daha fazla birikmesin
-
-
@ayvalik10 noktalama işareti kullanıp cümlenizi düzeltir misiniz çünkü anlayamadım 😬
-
@Riethian abi sizin gibi guzel insanlar sayesinde, kazanamayinca yikim vs yasamadim ilk basvurum olmasina ragmen :)
-
Bu ileti silindi! -
DV2024 talihlileri inşallah dolarlarınızı hazırlamışsınızdır. Uçuşa geçiyoruz çünkü..
-
Doların, Türk lirasına karşı uyguladığı tarife;
-
@Berkan-Duru sen şu anda amerikaya taşınacak mısın. Evet ise ozaman amerikaya gidince adres değiştirince ozaman dilekçe verip borçlar siliniyor. Eğer taşınacak mısın sorusunun cevabı hayır ise ozaman bu borç daha fazla üstüne koyarak miktar olarak artmadan kapatman senin yararına olur.
-
New York City, Kanada Quebec'te yanan yüzden fazla orman yangınından güneye yayılan zararlı duman nedeniyle, Salı günü dünyanın en kötü hava kirliliği listesinin başında yer aldı.
https://edition.cnn.com/2023/06/06/us/new-york-air-pollution-canada-wildfires-climate/index.html -
@celica Ama heyecanı güzeldir. Her başvurudan sonra Nisan ayında Amerika'da ev bakmaya başlarım :)) Yaş 42. 50 yaşıma kadar kendime süre verdim. Çıkarsa çıkar, çıkmazsa çocuğumu yollamanın yollarına bakarım.
-
850 li numaralar nereye şikayet ediliyor bilen varmı, dolandırmaya çalışıyorlar bildiğin.
-
@ayvalik10 sormak istediğim, diyelim suan 5k tl gss borcum var ve yarin abd ye taşınıyorum, bu borc adres değişikligi yaptiktan sonra 0lanip kapanacak mi yoksa adres degisikligi yaptim diye gss borcum duracak ama kalan borç odenmek suretiyle sistemde duracak mi? Çünkü eger sirf adresi abdye tasiyorum diye hem gss duracak hem borcum silinecekse o zaman ödeyip adres degisikligi yapmanin mantigi yok diye sordum.
-
@Berkan-Duru adres değişikliğinden sonra borç tutarı artmayacak yani duracak. Daha sonra zaten gss için af geliyor borçlar silinecek diye. O zamanda başvuru yapıp borçlarını sildirirsin. Ondan dolayı 11 yıldır sürekli vergi ödüyorum keriz gibi nasıl olsa insanlar ödemiyorlar. Ödeyecekleri paralarla dolar alıyorlar 6 ay 1 yıl sonra da af çıkıyor. Kazandıkları paralarla faizi silinmiş ana para vergi borcunu güle oynaya ödüyor.
-
Başvuru tarihi gelse de en azından başvurup hayallere dalsam biraz. Süreç boyunca hayal kurmak bile çok güzel oluyor gerçekten bir de çıksa kalp krizi falan geçiririm heralde 😀
-
@Murat-4 Zamanında öyle arıyorlardı beni de, en son açtım bir kadın sesi duydum. İnternet paketi cart curt, daha sonrasında dedim ki "hanımefendi tekrar ararsanız manevi değerlerinize girmek kaydı ile bu görüşmeyi sonlandırırım." Kadın kapattı daha sonra ve aramadı. Başka türlü anlamıyorlar 🤣
532 numarası da aynı şekilde bunu yapıyordu bir ara.
-
Silindi.
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
850 li numaralar nereye şikayet ediliyor bilen varmı, dolandırmaya çalışıyorlar bildiğin.
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
https://iys.org.tr/ adresinden numaranıza hangi firmanın sms gönderebileceğini veya arayabileceğini kendiniz seçebiliyorsunuz. Çok faydalı bir site
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum