K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@Handan-krks, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Evet açıkçası bazı dosyalar çok fazla zaman alıyor ve bu gerçekten yıpratıcı bir süreç ve gerilime sebep oluyor ister istemez eğer bu bir ay içinde haber gelmezse avukatla devam etmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz sizce avukat olunca işlem daha farklı olur mu?
Hayat devam ediyor ve bence keyfini çıkarın onun. NOA 2 gelecektir, aos da diğerleri de.
Umarım bir an önce dosyanız için onay gelir. Başarılar
-
Arkadaşlar hiç askerliği tecilli olup k-1 vizesi alan var mı ? Askerlik durum belgesi istediklerini biliyorum ama tecilli olduğunda bi sorun yaratır mı ?
-
Arkadaşlar, başvurumuzu Haziran 2022'de yaptık ve o tarihten beri bekliyoruz. Forumda askerlik v.s yazanlar olmuş, bunlar vizeyi etkiler mi? Askerliğim Temmuz 2024'e kadar tecilli. Sizce tahmini olarak ne zaman vizenin sonraki aşamalarına geçilir? Pek bilgim yok ama bugünden sonra K1 vizesini daha detaylı araştıracağım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
@Jamesford etkilemez kardeşim için rahat olsun. Sadece kaçak durumuna düşersen tecil belgesi alamayacağın için sıkıntı yaşarsın onun dışında tecilli olmak vizeye engel değil.
-
@ob16222 çok teşekkürler.
-
Geçen sene en çok dosyanın olduğu ay marttı. Bu sene mart yine en fazla dosyanın olduğu ay ya da aylardan biriydi.
Maalesef mart ayı hep böyle oluyor ve geride kalan sayısı fazla oluyor. 15 ay girmek üzere iken, okunmayan dosya sayısı hala 450+ rfe vs saymıyorum bile. -
@Jamesford Rica ederim tecil süren bitene kadar bir aksilik olmazsa çoktan işlemlerini halletmiş nişanlının yanında olmuş olursun daha sonrasında green card alacağın için green cardın ile tecili uzatabilirsin son yaş sınırına kadar 35 olması lazım tam emin değilim ondan sonra zaten o arada dövizli askerlik ile olayı çözersin askere gitmek istemezsen.
-
Bu ileti silindi! -
29 Mayısta bizden ek kanıt talep ettiler. Avukatla çalışmamıza ve istenilen her şeyi eksiksiz yapmamıza rağmen. İstenilen belgeleri yönlendirmemiz durumun da ne kadar sürede geri dönüş alabiliriz?
-
herkese merhabalar kiz arkadaşım ( abd vatandaşı) K-1 vizeye başvuracağız I-129 form ile beraber göndermesi için hangi evrakları ona iletmem gerekiyor ?
-
Herkese merhaba; dün USCIS tarafından ilk kanıt talebinde bulunuldu tarafımıza. Kanıtları ulaştırdığımız taktirde onay almamız ne kadar sürer bilgisi olan varmı?
-
@Yusuf-Kose Elbette. Yönergeyi okursanız eğer sizin göndermeniz gereken evraklar içerisinde yer alıyo. Önce ki sayfaları okursanız eğer hangi evrakları sizin yönlendirmeniz gerektiğini daha iyi anlarsınız.
-
@DOGANLEYLA Rfeler hızlı işliyor endişelenmeyin cumartesi günü sadece bu dosyalar için çalışıyorlar,önemli olan sizin kanıtları ne kadar sürede göndereceğiniz.
-
@DOGANLEYLA forumda okuyup bulmaya çalıştım denk gelmedim gözümden kaçmış olabilir. bu tarzda cevap vermenize gerek yok kendinize saklayın
-
@DOGANLEYLA, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Herkese merhaba; dün USCIS tarafından ilk kanıt talebinde bulunuldu tarafımıza. Kanıtları ulaştırdığımız taktirde onay almamız ne kadar sürer bilgisi olan varmı?
Sakıncası yoksa hangi kanıtların istediğini gruba yazar mısınız?
-
@samsa 13 üne kadar yönlendirilicek istenilen kanıtlar. Gelince yazarım tabiki.
-
@Yusuf-Kose, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@DOGANLEYLA forumda okuyup bulmaya çalıştım denk gelmedim gözümden kaçmış olabilir. bu tarzda cevap vermenize gerek yok kendinize saklayın
Süreç uzun Yusuf bey. Size başarılar diliyorum. Uzun uzun ne istenildiğini yazacak takatim olmadığı için tavsiyem visa journey gibi yerlere bakabilirsiniz. Ya da bu sayfayı baştan sona da okuyabilirsiniz. Hangisi hoşunuza gidiyorsa. Ya da YouTube videosu açın. Ben sürecin başında iken doğal olarak nasıl bir karmaşa içerisinde olduğumu hatırlıyorum ama öğrendikçe ve araştırdıkça sürecin daha kolay bir hal aldığını göreceksiniz.
Adettendir: Sabır diliyorum. -
Merhaba
Amerika'daki nişanlım i134 formunu doldurdu. Şimdi o formu ne yapması gerekiyor? Renkli taratıp bana mail olarak mı göndermeli? Yoksa posta yoluyla adresimemi göndermeli? Yada başka bir şeymi yapmalı? Bilen bir arkadaş aydınlatırsa seviniriz. Şimdiden teşekkürler -
@pelin-dikmen Teşekkür ederim. :)
-
@DOGANLEYLA, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@samsa 13 üne kadar yönlendirilicek istenilen kanıtlar. Gelince yazarım tabiki.
Teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum