EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
-
@ormancı Formul A apostil yapılmadıysa ondan da geri dönmüş olabilir ama resmi sitede "Extract of Vital Record (Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği )" diye belirtilmiş. Muhtemelen vukuatlıyı istiyorlar.
-
@Sabri-FT teşekkür ederim
-
@crazycells teşekkür ederim
-
@ALP-TURK neden bu kadar uzun sürdüğünü bilmeme imkan yok olsaydı müdahale edip kısaltırdım :) ama tahmin olarak araya corona nın girmesi ve trump un seçilmesi ile göçmenlik konusunda isteksiz bir hükümet olması tahminim.
-
@ormancı cocuklar icin kendi vukuatli nufus kayit orneginizi gonderebilirsiniz. Cocuklar sizde kayitli gorunuyor ve onlar icin sizin evrakiniz kabul ediliyor. Cunku, cocuklara e-devlet’ten ayrica bu belge alinamiyor.
-
@crazycells hocam yani biz bu eb3 vizesini 1 aylığına turist vizesi ile gidip iş arayıp işvereni ikna edersek aracı firma olmadan alabiliyor muyuz ?
-
@ormancı, içinde söyledi: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
@crazycells çocuklar için de birth certificate istiyor bizim e devletimizden aldığımız vukuatlı onları da karşılıyor mu çünkü daha e devletleri yok.
e-devletten vukuatli nufus kayit ornegini NVC'ye yuklemeniz gerekiyor.
-
@selamibasaran, içinde söyledi: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
@ormancı Formül A belgesi o işi karşılıyor olması lazım.Hemde çokdilli .
hayir, Formul A belgesini kabul etmiyorlar, bilginize. e-devletten nufus kayit ornegi almalisiniz.
-
@loremipsum, içinde söyledi: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
@ormancı Formul A apostil yapılmadıysa ondan da geri dönmüş olabilir ama resmi sitede "Extract of Vital Record (Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği )" diye belirtilmiş. Muhtemelen vukuatlıyı istiyorlar.
Formul A'yi ne USCIS ne de NVC gocmenlik islemleri icin kabul etmiyor.
-
@RaVeNx, içinde söyledi: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
@crazycells hocam yani biz bu eb3 vizesini 1 aylığına turist vizesi ile gidip iş arayıp işvereni ikna edersek aracı firma olmadan alabiliyor muyuz ?
Turist vizesi olmuyor ne yazik ki, cunku islemlere PERM olmadan baslayamiyorsaniz ve bu islem 6 ay veya daha fazla suruyor, o zamana kadar turist statunuz bitmis olacak.
-
@dpdemir merhabalar hangi Acenta ile çalıştınız biraz bilgi verirmisiniz?
-
@crazycells, içinde söyledi: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
@RaVeNx, içinde söyledi: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
Turist vizesi olmuyor ne yazik ki, cunku islemlere PERM olmadan baslayamiyorsaniz ve bu islem 6 ay veya daha fazla suruyor, o zamana kadar turist statunuz bitmis olacak.
Ne yapmamı önerirsin hocam aracı kuruma işimi düşürmeden ve kısıtlı bütçe ile yani gidip iş araştırma gibi bir düşüncem var da
-
@RaVeNx Turist vizeniz var ise buraya gelip, 3 ay sonra f-1'e geçebilirsiniz.
-
Arkadaşlar eb3 vizesinin toplam maaliyeti nedir bilginiz varsa yazabilir misiniz
-
@oneday tek birey için 20000 ile 27000 dolar arasında değişiyor. Firmaların farklı farklı ücretleri var.Her bir aile bireyi için 1350 dolar gibi bir rakam daha eklemek gerek ortalama.
-
@crazycells, içinde söyledi: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
Ne yapmamı önerirsin hocam aracı kuruma işimi düşürmeden ve kısıtlı bütçe ile yani gidip iş araştırma gibi bir düşüncem var da
Bulacaginiz butun isler EB-3C'ye uygun olmayabilir, bilginize. Burada kilit nokta isci eksigi olan ve yabanci iscilere sponsor olmaya istegi olan bir isyeri bulabilmek. Ama oncesinden de is bulma sitelerinden arama yaparsaniz iyi olabilir.
Eger sadece is bulmak icin gidecekseniz o durumda dediginiz mumkun olabilir, ama statu degisikligi icin yeteri kadar zamaniniz olmayacak maalesef. Turist vizesini ya uzatmaniz gerekecek (ki uzatabilmek icin turistik amacinizin devam etmesi gerekiyor) ya da is bulduktan ve islemleri baslattiktan sonra Turkiye'ye donmeniz gerekiyor.
-
@xkira7, içinde söyledi: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
@RaVeNx Turist vizeniz var ise buraya gelip, 3 ay sonra f-1'e geçebilirsiniz.
Evet, ogrenci statusunde biri (ozellikle de universite veya yuksek ogretim gibi cok uzun yillar egitim aldigi bir okulda okuyorsa) uzun sure ABD'de statu sahibi olacagindan bu surecte EB-3C basvurusu yapabilir.
-
@oneday @selamibasaran arkadaslar, sorulariniz genel EB-3C sureciyle ilgili oldugu icin uygun basliga tasidim.
-
@burakinayer ön başvuru yaptım sadece pasaport yüklemedim acaba ondanmı dönüş yapmıyorlar bir haftadır yazıyorum canlı destekten geri dönüş yok mesaj görmüyorlar
Siz ne kadar yol katlettiniz yazışma konusununda neler yapıyorsunuz tercüman yada Türkçe bilen zordurda en azından Türk danışman vardır diye umudu kesmedim hiç olmassa buradan da bir avukat veya danışman bulacağım çare yok gibi görünüyor -
@dpdemir bende düşünüyorum sakıncası yoksa hangi firma ile çalıştınız öğrenebilirmiyim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum