DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Prm-oguzhan vizenizin hastalı basımı başlı başına bir hata zaten, o vizeyi kullanamazsınız.
bu yüzden bilgiyi güncellemelisiniz, bunun başka alternatifi yok. -
@crazycells Merhaba. Bizim de arkadaşın durumu ile benzer.
Sonuçlar açıklandı, 15 mayısta evlendik. 17 Mayısta formu doldurduk ve gönderdik. Başvururken bekar olduğumdan kızlık soyadımla giriş yaptım ama formu doldururken iki soyadımı da kullandığımdan ikisini de yazdım. Eşimin formunu da gönderdik.
Bu durumda KCC’ye bizim de düzeltme talep etmemiz gerekir mi? Düzeltme talep ettiğimizde ds formunu yeniden mi doldurmamız gerekiyor ve böyle olursa bu durum bizi geriye atar mı?
Teşekkürler cevabınız için şimdiden. -
@fyrnaa işlemleri doğru yapmışsınız, şuan hiçbir şey yapmanız gerek yok.
düzeltilecek bir bilgi yok zaten, evlendikten sonraki bilgilerinizi yazıp eşinizi eklediyseniz yapacağınız tek şey mülakat beklemek.hiçbir şekilde KCC'den dosya açtırma talebinde bulunmayın.
-
@gucarslan teşekkür ederim uğur hocam
-
Greencard talihlisi olarak turist vizesine başvurdum seneye haziran ayında randevum var. DS260 formunu doldurduğum sistemde görülüp turist vizeme ret alır mıyım? Forumu inceledim ama bilgi bulamadım ne yazık ki.
-
@Fatihk-0 geçmiş dönemdeki deneyimlerimiz gösteriyor ki, DS260 formu dolduran kişilerin NIV (non-immigration visa) alma olasılığı çok düşük.
çünkü sistemde göçmenlik başvurusu yaptığınız görünecek. aynı anda hem göçmen hem de göçmen olmayan vizeye sahip olamazsınız. -
@gucarslan bunu fuar ya da etkinlik bileti ile desteklesem şansımı artırabilir miyim sizce?
-
@Vildan-0 @gucarslan merhaba sorum gözden kaçtı sanırım, hatırlatmak istedim, teşekkürler şimdiden.
-
@gucarslan Hocam öncelikle merhabalar,formu düzenli olarak takip ettiğim için başka arkadaşlarımıza verdiğiniz cevaplar üzerinden de kendi formumu kontrol ettiğim ve bu soruyla bağlantılı olduğu için bu mesajınıza cevap olarak soru sormak istedim. full name in native alphabet kısmında isim soyisim olarak doldurmamız mı gerekiyor yoksa sadece isim mi ? Sayfanın başında DS-260 formunun dolduruşuna yardımcı olması için koyulan videoda isim-soyisim olarak doldurulmuştu ki ben de isim-soyisim kombinasyonundaki ufak bir farklılığın bile farklı bir kişiye çıkma ihtimalini doğurduğu için full name ibaresini bu şekilde tam isim olarak yazılmasının istendiğin düşünmüştüm lakin bu soruya cevap olarak başka bir arkadaşımızın sadece isim olarak yazdığını gördüğüm için verdiğiniz cevabın herkese açıklık getirmesini ve ilerleyen çekilişlerde native alphabet olarak forumda aratıldığında bu mesajın arayan kişilerin ekranlarına düşüp görmeleri maksatıyla yazdım, şimdiden çok teşekkür ederim ve uzun bir mesaj yazıp okuyanları da yorduğum için özürlerimi dilerim.
-
@Prm-oguzhan askere geç teslim olabilirsin,aynı tarihe denk gelirse.
-
@Revolter isim + soyisim şeklinde yazılması gerek.
buradaki amaç, kendi dilininizde / alfabenizde isim + soyisim kombinasyonunu belirtmeniz. -
@Pamuk-0 bu başlığın ilk 3 iletisini dikkatlice okuyun.
-
@yagmursafak bu başlığın ilk 3 iletisini dikkatlice okuyun.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim hocam cevabınız için :)
-
@Vildan-0 sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
-
-
Kusura bakmayın anlamaya çalistigim bir durum var
Ağustos ayında dv2024 için cutoff verilcek misal 2500 ve ülke bazında sayılar açıklancak
Varsayalım ağustos ayında benim sayım var ben mülakat için mail veya mail tarihimi eylül mü ekim itibari ile mi alıcam sorma sebebim eylül ortasına kadar il dışında olucam malum benim mesleğim gereği sezon zamanı para kazanmaya gidicem -
@symbi0te 1 ekim'den önce mülakat yapamazsınız, DV2024 süreci 1 ekim'de başlayacak.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum